Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laryss

DLACZEGO ?!

Polecane posty

proszę mi odpowiedzieć, skąd się wziął stereotyp, że uczniowie z technikum sa gorsi od tych co chodzą do liceum? czy tak trudno pojąc, że w technikum ma się ponad 2 razy tyle przedmiotów co w liceum i to wcale nie takich łatwych? czy ktoś zrozumie, że to właśnie w TECHNIKUM trzeba wykazać się dużo większą wiedzą? dlaczego technik ma być ciągle krytykowany i naśmiewany ?? piszcie co o tym sądzicie

ja mysle. ze matematyka w liceum nawet do piet nie dorownuje tej w technikum :) a sama chodzilam do liceum :)

Gość za ja zauważyłam że wszystkie
chyba cię pojebało! U nas technikum elektroniczne albo technikum łączności jest dla prymusów. Wszyscy wiedzą że chodzą tam ludzie x razy lepsi niż ci w każdym licuem w mieście.

Gość zielonatrawka
Ja kończyłam kiedys liceum zawodowe, każdy mylił to z zawodówką...Jakoś tak wyszło,że jako jedna z niewielu moich znajomych z podstawówki dostałam się na studia dzienne, maturę zdałam świetnie a przecież była taka sama dla liceum -też tego stereotypu nie rozumiałam pozdrawiam

ale jednak i tak można spotkać się z dziwnym poglądem, że zamiast do najlepszego liceum poszedł do technikum.... pff, ja nie wiem naprawdę co w tym takiego złego ?? technik również może być mgr inż i po ukonczeniu szkół taka osoba ma naprawdę dużo większe doświadczenie niż ogólniak.... sory nie chcę nikogo urazić tym ale niech skońvzy się to naśmiewanie z techników:(