Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medisonka

jak poderwac chlopaka

Polecane posty

Gość medisonka

hey... mam pewnien problem, chcialabym miec jakiegos chlopaka,nigdy go nie mialam wiec nie wiem jak go zdobyc...wszyscy chlopacy z mojej klasy, szkoly traktuja mnie jak kumpele ktorej mozna sie wyzalic, o wszystkim powiedziec a nie jak dziewczyne z ktora mozna byc w zwiazku. wszyscy moi przyjaciele maja jakies dziewczyny, chlopakow a ja sie czuje jakbym jakas trędowata byla i nie mozna ze mna byc. denerwuje mnie rozwniez fakt ze chlopacy patrza tylko na wyglad dziewczyny(czy jest chuda,jakie ma wlosy, czy sie maluje) a nie na to jaka jest, jaki ma charakter, dodam ze ja do bardzo szczuplych nie naleze ale znam dziewczyny grubsze ode mnie ktore maja facetow... nie wiem dlaczego chlopacy mnie ingnoruja w takich sprawach, ciagle widze jak podchodza do jakiejs dziewczyny, lapia ja ze rece, przytulaja,mowia komplementy,slodkie slowka, sa zrobic dla niej wszystko zrobic a ja sie czuje jakbym jakas nienormalna byla, co mam zrobic zeby jakos sie spodobac chlopakom?? prosze pomozcie

Gość loda

nie mart się skąd ja to znam, też nie miałam powodzenia w liceum ale potem zaczęłam ubierać się elegancko (bo praca tego wymagała) zaczęłam pokazywać swoje atuty i jak już mam chłopaka to inni mnie zaczynają podrywać i być tu mądrym