Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

senioritkaaaaaaaa

facet i numer telefonu

Polecane posty

byłam wczoraj na imprezce, poznałam sympatyczego faceta (rozmowny, dowcipny, potrafiący tańczyć, nienachalny, chyba przystojny ) podarowałam mu numer telefonu (zapisałam mu na ręce, bo nie miał gdzie zapisać) :) odezwie się czy nie? obstawiamy;) dlaczego nie wzięłam numeru od niego? a kto widziała żeby myszka goniła kota;) no jak tam panowie- jakie wy macie podejście do takich spaw.. gdy dochodzicie do siebie i stwierdzacie ze niewart poznać się bliżej..- udajecie, że numer uległ samozniszczeniu

Gość a jak mu się ręka spociła
albo zalała i numer zamazało, to co wtedy??

przecież to jest możliwe. Ale nie chodzi mi o to, że ściemni, że tak się stało. Tylko, że tak się stać mogło naprawdę a Ty mu się bardzo spodobałaś...

Gość URSUS C330
Zadzwoni jak mu sie zachce ruchac. Tzn, nie rob sobie nadzieji ze wogole zadzwoni :D

i moim zdaniem w tym przypadku to Ty jesteś kotem a nie myszką i słabo zrobiłaś, że nie wzięłaś od niego numeru...

Gość URSUS C330
Wlasnie wlasnie, to on tobie wpadl w oko, wiec kto tu jest kotkiem :P Na co liczysz, chyba na wode po ogorkach.

sama jestem kobietą i drażni mnie gdy inne panny oczekują od facetów, że to oni będą za nami latać. Bo laski to takie księżniczki na ziarnku grochu. Ble. Jeśli mi się facet podoba to dzwonię albo się z nim spotykam i wiem czy coś z tego będzie. A nie siedzę na forach i zastanawiam się zadzwoni, nie zadzwoni. A jeśli to właśnie miłość Twojego życia, i przez zalaną rękę już nigdy go nie spotkasz?? I jutro będzie kolejny temat na kafe: Dlaczego nie zadzwonił :((( Słabo tak

Gość URSUS C330
Czasy kiedy facet biegal z polowa kwiaciarni w reku i spiewal serenady pod oknem przeminely z wiatrem, rownouprawnienie jest :P

po to się nosi te durne telefony, żeby się wymieniać numerami

a jak nie daj Boże zadzwoni bo nie straci numeru, to dopiero się zaczną ochy i achy na temat przeznaczenia, co:)

Gość URSUS C330
Nie zadzwoni :P tak mi przed chwila w tarocie wyszlo

No coż Ty to gadasz, tarota postawiłeś/aś:) a ja mimo wszystko mam nadzieję, że zadzwoni. A co tam, niech będzie pięknie na świecie, jak w bajkach:)

Gość URSUS C330
Tia, Wiara , Nadzieja, Miłość :P

no jeśli ktoś sam nie potrafi dopomóc szczęściu to

......pozostaje wiara i nadzieja:)

Gość suchar na maksa
to czemu nie wpisał sobie Twojego numeru do telefonu ? to chyba najskuteczniejsze i najprostsze... no chyba że ściemniał że nie ma telefonu przy sobie by potem głupio nie wyszło że nie zadzwonił.....ma niby alibi że numer się starł czy był nieczytelny znacie kogoś kto nie łazi 24 h na dobę z komórą ? ja znam tylko moich rodziców ale oni nie bardzo wiedzą do czego służy komórka bo są starzy

a autorka co, też nie miała telefonu??

skoro autorka nie chciała jego numeru telefonu to może facet stwierdził, że to właśnie ona go olewa, co? Więc dlaczego on ma się starać i robić cokolwiek, skoro druga strona nie współpracuje:)

Gość URSUS C330
W ogole pisanie numeru komus na rece zalatuje nayebaną lalunią na wiochotecie :P

oj Ursus od razu lalunią:) Niektórzy wierzą jeszcze w romantyczne historie jak w filmach, wiesz piszę mu coś na ręce - to takie romantyczne...:)

o masz, i obaliłaś naszą teorię:)

a widzisz, to zmienia postać rzeczy:) To zupełnie co innego:)

w roli wyjaśnienia... - poznaliśmy się na imprezie juwenaliowej na uczelni -to on się do mnie przykleił... \"próbując\" go odchodziłam od niego.. bardziej bawiłam się ze znajomymi.. jednak on wracał.... -nie miał przy sobie telefonu.. bo gubi po prostu, nie widział tez celu zabierać go ze sobą bo \"mieszkanie\" - akademik miał po drugiej stronie ulicy.. więc p0 nikogo dzwonic nie musiał - reki nie zgubi tak jak karteczki zadzwoni czy nie zadzwoni.. nieważne.. jestem jakoś znieczulona na facetów. Nie powiem miło by było :) ja sama dosyć się już nastarałam o względy faceta i marnie na tym wychodziłam.. niech pokaże na co go stać :)

Gość Sozinha
Powodzenia Senioritka:)najwidoczniej miał taktyke(kilka godzin,do 3 dni:P))Zyczę szczęścia:)

Gość do senioritkaaaa
w roli wyjaśnienia? jebło cie? W GWOLI WYJASNIENIA inelektualistke chciala zgrywac....:o nie dziwie się,że nie zadzowni