yassminelka 0 Napisano Maj 21, 2009 Podobno jest tak, ze pigulki podwyzszaja temperature. biore yasminelle juz ponad rok, wczesniej czasem zdazylo mi sie zmierzyc temperature i byla w kranicach 36,6 do 36,8, a teraz mam non stop 37! od ponad tygodnia. kochalam sie z facetem i to dodatkowo w gumce jakies 3 tyg temu, zrobilam dzis test i negaatywny, wiec chyba w ciazy nie jestem. chodzi mi o to czy czasem temperatura przy tabletkach moze sie podwzyszyc, bo niepokoi mnie to:( mama mi kazala zrobic test bo twierdzi ze moze w ciazy jestem i zestresowala mnie tym bardzo:( b mowi ze ona tak miala jak byla w ciazy...o i teraz glupieje. mam nadzieje ze test mnie nie oszukal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 21, 2009 nie odpowie mi nikt? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość css Napisano Maj 21, 2009 Kobieto, czego Ty oczekujesz. Na odleglosc mamy Ci powiedziec czy w ciazy jestes czy nie? Pewnie nie jestes. CZasem u kazdego zdarza sie lekko podwyzszona temperatura. I po co uzywasz gum, nie dosc ze sie trujesz tabletkami, to po cholere te gumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam Napisano Maj 21, 2009 podwyższoną temperaturę od dłuższego czasu, ale nie napisałaś gdzie mierzyłas tą temperaturę bo jak się bierze tabsy to się temperatury w pochwie nie mierzy. Ja mam 37-37,4 pod pachą i też biorę tabletki, ostatni miesiąc bolał mnie jajnik, głowa, ale nie myślę zebym była w ciąży bo przy tabletkach to bym musiala miec niezłego pecha, a żadnej nie zapomniałam, bralam regularnie, nie wymiotowałam, chora nie bylam. I teraz tez się zastanawiam skąd ten stan podgorączkowy. Bylam u gina ale powiedzial że tabletki same w sobie nie podnoszą temperatury wiec to tez nie jest skutek uboczny ich zażywania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 21, 2009 wiesz ja czytalam gdzies na forum ze wlasnie progesteron zawarty w tabletkach moze podniest temperature. ja wlasnie wczesniej nie mialam tak a teraz tak jest. niby jestem podziebiona..ale jakos nie podoba mi sie to wszystko. i tak sie boje troche:( w sobote mam dostac okres z odstawienia. ciekawe czy bedzie. bo testy jak do tad robilam i byly nagatywne, a jestem 24 dni po stosunku wiec jakby cos bylo to powinien juz pokazac..no ale samanie wiem ;/ mama mnie straszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 21, 2009 ja mierze pod pacha, bo wiem ze w pochwie zawsze podwyzszona, wiec tam nie mierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam Napisano Maj 21, 2009 no ale tyle lat bralam tabletki i nigdy nie mialam podwyższonej temperatury dopiero od ok 2 miesięcy wiec wątpie że to od tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 21, 2009 no wlasnie ja tez wczesniej tak nie mialam a teraz mam. wiem ze moze wam sie wydawac ze idiotyczne pytania zadaje, ale jak sie czlowiek czegos boi to chcialby uzyskac odpowiedz i nie byc objezdżanym przez innych odzywkami typu: ty głupia to ty nie wiesz itd... zaloże sie ze jak taka osoba mialaby problem to nie było by jej miło dyby coś takiego usłyszała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 21, 2009 no nic, odezwe sie w sobote czy okres dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Maj 21, 2009 kobieto...jak bierzesz tabletki to i tak dostaniesz okres!!to jest sztucznie wywolywany!!wiec bedziesz miec tak czy inaczej...jezeli podejrzewasz ciaze to idz do lekarza!!a nie tu jakies brednie wypisujesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też mam Napisano Maj 21, 2009 monique23 jak bierze tabletki a by była w ciąży to nie powinna dostać krwawienia, jak już to plamienia ale z tego co słyszałam to przy tabletkach nie ma żadnego krwawienia będąc w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość temperatura Napisano Maj 21, 2009 10 lat brałam tabsy i nigdy mi nie podwyższyły temperatury, chyba, że miałam infekcję, przeziębienie, a tak to normalnie 36,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martasc Napisano Maj 21, 2009 witam mam takie pytanko slyszalyscie moze o antykoncepcji 24plis4 orientujecie sie moze ile te tabletki moga kosztowac co o nich sadzicie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach