Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzast minet

moda na sukces

Polecane posty

wlasnie ogladam mode, tez czasem ogladacie? tak ogladam i nienawidze Teylor i Stephani glupie intrygantki, a Teylor jak zwykle swięta udaje, jak bym ja pacnela to odrazu by pokazala jaka jest naprawde:/

Gość ktosssss
tez ogladam i jak je widze, to mam ochote wejsc tam i zrobic porzadek! po prostu ich nienawidze! jeszcze ta Tatylor taka ponaciagana i takie ogromne usta i piersi... wyglada okropnie Zal mi Brooke :(

Gość łoszengoł
Jak mozna ten badziew ogladac???:)

no mi tez zal, a ta Teylor to dobry numerek, czytalam co jest w odcinkach w USA i Teylor przebila wszystkich chociazby w ilosci facetow z ktorymi spala:/

a mi żal starego Ridzia, chciał dobrze ożenić kochanicę, a tu dupsko, Stefa flądre dopadła.

Gość ktosssss
Taylor będzie z Thornem i okaże się, że przespała się z Jamesem... o czym jeszcze wiesz? Bo nie jestem w temacie i kiedyś czytałam, że Ridge wróci do Brooke po krótkim czasie bycia z Taylor

Brook, obleśna flądra, Taylor też ale jak dotychczas w miarę uczciwa.

Gość poprawiam przedziałek
ten znakomity serial powinna telewizja pokazywać tuż po wiadomościach wieczornych i po dwa odcinki naraz , rano powinny być powtórki

teylor bedzie tez z rickiem.. a taka swietojebliwa udaje..:/ a Brook widac ze sie ciagle stara kiedys popelnila duzo bledow ale juz jest normalna a Teylor i tej starej brzydkiej staphani sie w dupach poprzewracalo

jest serial na seriale, przetłumaczenie tytułu, że można yebnąć ze śmiechu, niczym dziennik telewizyjny, niekończący się serial.

Gość phiiiiiiii
dawno juz tego nie ogladalam ale czegos nie rozmumiem, myslalam ze Teylor umarła wiec jak to jest?

Gość ktosssss
z Rickiem? :O no to rzeczywiście. Nigdy jej nie lubiłam. Jak kiedyś była w ciąży i na to powoływała się, żeby Ridge był z nią, to nie widziała w tym nic złego, a dzieci Brooke już jej w ogóle nie obchodzą. Egoistka wstrętna :O I ciągle podkreśla, że ona to niby taka inteligentna pani psycholog. jak z koziej d... trąba :O

no bo ksiaze omhar ja przetrzymywal.. no dokladnie dla niej sie nie liczy ze dziecko ridza i brook jest male , i ciagle mowi o swoich dzieciach dziewczynki , jakie to dziewczynki to stare krowy juz a nie zadne dziewczynki. wstretna łajza z powiekszonymi ustami.

Gość phiiiiiiii
a moze mi ktos wytlumaczyc jak to sie stalo ze wszyscy sadzili ze umarła a zyje?

Gość phiiiiiiii
z tego co pamietam to zostala postrzelona i umarla

Gość ktosssss
tak jak koleżanka wyżej napisała- książę Omar ją przetrzymywał, a ona była w śpiączce Dżast - no właśnie :O nie mogę patrzeć na nią i jej zachowanie. jak można coś takiego robic i to bez wyrzutów sumienia? :O

zapadła w śpiączkę, a postawiony lekarz wystawił zgon i ją zakopali, a Ridź razem z Tornem odkopali ją a tam pusta trumna, jajca jak berety

Gość phiiiiii
ale czad szkoda ze to przegapilam, ale to tylko udowadnia jaki ten film jest chory i dlatego lubie sobie czasem poogladac

ja bym nie umiała tak dobrze odegrać zawału jak stefa :O:O:O:O a taylor zaczyna mnie wkurzać,ten głupawy uśmieszek nie znika jej z ust :P:P:P:O:O:O:O brooke ostatnio bardzo sie pomarszczyła,ale przynajmniej wygląda bardziej naturalnie niż taylor :O:O:O

ale zauwazylam ze duzo osob osob mowi ze nigdy go nie oglada i sie nie przyznaje, a jak przyjdzie co do czego i w towarzystwie napatoczy sie temat mody na sukces to kazdy wie co sie dzieje ze szczegolami, nawet mezczyzni:D

Gość phiiiiii
ja zawsze otwarcie mowilam ze ogladam tylko jakos ostatnimi czasy nie ma okazji zeby siasc i poogladac i bardzo nad tym ubolewam, tam sie zawsze cos dzieje on jest zajebisty

j nie oglądam, ale jak żona włączy tv, to czasem zakładam słuchawki, żeby nie słyszeć, ale co zrobić. Dziwie się bardzo, że w takim pobożnym kraju jak usa, przejdzie taki niemoralny film. No bo co jak co, ale Brook, miała w łóżku, ojca, jego synów, trochę już autor przedobrzył z tym rodzinnym ruchaniem. A Brook, nawet córce męża przeruchała... no no ....