Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myssszka

Moje życie jest bez sensu...

Polecane posty

Gość szara myssszka

Nic mi się nie układa... Nie mam faceta, nie mam przyjaciół, nie mam chęci do życia. Chyba jestem po prostu beznadziejna :( Czy to już depresja?

Gość życie w ogóle nie ma sensu
Nawet jeśli ktoś jest zdrowy i zadowolony, to i tak może być pewny, że wcześniej czy później przytrafi mu się coś strasznego.

Gość miśkaaaa
To już zabrzmiało jak z praw Murphiego...

Szara myszko, glowa do gory! :) Ja to dopiero moglabym powiedziec, ze mam pod gorke. A wiec glowa do gory i nie marudz. Nie chcialabys byc w mojej skorze. 🌼

Gość szara myssszka
101122 - ja chciałabym to zmienić, ale jakoś mi nie wychodzi... i przez te niepowodzenia wpadam w jeszcze większego doła. :(

Gość kajtka
szarra myszzko ile masz lat? co powoduje twoje niepowodzenia?

jak czytam Twoje slowa to mysle ze to ja pisze... bo myslisz podobnie jak ja....niestety:(

Gość szara myssszka
23 lata. Co powoduje? Nie wiem, mam wrażenie, że po prostu coś ze mną nie tak. Jak dotąd żaden normalny chłopak nie zwrócił na mnie uwagi, więc wciąż jestem sama - wniosek - jestem brzydka. A co za tym idzie, mam zmienne nastroje, dołki, itd. i chyba tym własnie odstraszam znajomych... Nie potrafię czasem poradzić sobie z samą sobą...

nie masz faceta, przyjaciol,checi do zycia depresji tez nie masz nie masz zaciecia by sie ruszyc po to czego nie masz co to znaczy normalny chłopak?czyli jaki ? to ze ktos na ciebie nie zwraca uwagi nie oznacza ze jestes brzydka:D twoje zmienne nastroje wynikaja z tego w jaki sposob myslisz, a to jak myslisz jest zalezne od ciebie :D rekawki do gory i proponuje ostra prace nad soba nie ma brzydkich kobiet sa tylko niezadbane

Gość kajtka
szarra nie ma brzydkich ludzi... na pewno masz dużo do zaofeowania... nie myśl,że faceci patrzą tylko na wygląd... a jakoś szukasz drugiej połówki? wychodzisz do ludzi? czy już dawno powiedziałaś sobie że jesteś przegrana i krążysz w błędnym kole? brakuje Ci śmiałości? mnie trapi ten problem i bardzo żałuję,że nie potrafię być spontaniczna i dla większości ludzi jetsem chyba po prostu nudna - nie wiem o czym z nimi gadać - nie umiem plotkować o niczym-śmiać się z durnych rzeczy... ale znalazłam kogoś podobnego i jest nam razem bardzo dobrze

no prosze w tym samym czasie zacheta bys z szarej myszki przeistoczyla sie w Łabędzia :D