Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leyout

Jak rozmawiać z potencjalnym klientem?

Polecane posty

Witam. Szukam rady u osób zajmujących się handlem. Zaczynam pracę jako Handlowiec w branży handlującej elementami lub całymi liniami technologicznymi jednak nie mam doświadczenia w zakresie handlu. Chciałam prosic o pomoc na temat jak powinna wyglądać rozmowa telefoniczna wstępna z potencjalnym klientem, najlepiej przykłady albo schmaty rozmów. Napewno jest ktoś wsród Was kto ma o tym dobre pojęcie i mógłby się ze mną ta widzą podzielić. Z góry dziękuję

Gość Anka De.
Musisz na poczatek zmienic podejscie :) W handlu nie ma takiej samej sciezki sprzedazy produktu, kazdy klient jest inny. Jesli przyjmiesz sobie, ze dzieki Tobie ktos moze polepszyc proces produkcyjny ... to staniesz sie osoba, ktora chce pomoc ... a nie wcisnac na sile swoj produkt :)

No dziękuję za pomoc ale ja wiem ze to co sprzedajemy jest dobre tylko, ze napewno są jakieś sposoby żeby trafić do klienta i móc go zantereswac produktem. Są to bardzo drogie urządzenia kosztujace czasem po 600tys złotych więc łatwo nie jest coś takiego sprzedać. Dziękuję i pozdrawiam;)