Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddd

czego najbardziej w życiu żałujecie?

Polecane posty

Gość ddddddddddddddddddd

ja tego, że zamiast pójść w pieniądze poszłam w takie oto coś - a będę dobrym dzieckiem moich rodziców, nie będę im sprawiać kłopotów. No to kłopoty miałam ...ja. I do dziś mam. Pierwszy - bezdomność. Acha - a pierwszy punkt tej tragedii brzmiał BĘDĘ SIĘ WIĘC DOBRZE UCZYĆ I ZACHOWYWAĆ W SZKOLE - punkt A. I mnie w sumie wciągnęło. I to jest piekło za takie myślenie :(

Gość ddddddddddddddddddd
dzis uważam szkołę za stratę czasu i w ogóle... jeden wielki debilizm. Za swoją tragedię życiową. Po co to komu? No ale stoją budy w Polsce...

Gość dffdf
a myslisz ze mialabys lepiej gdybys zawalila nauke i sprawiala problemy wychowawcze?

Gość ddddddddddddddddddd
Nie o to chodzi wiesz. W życiu trzeba myśleć samodzielnie a przede wszystkim o pieniądzach. Szkoła odmóżdża jak dla mnie. Poza tym szkoła powinna dawać użyteczną wiedzę. Ja jej nigdy tam nie otrzymałam. Dlatego to moja tragedia. Szkoła powinna rozwijać, mnie uwaliła na amen. I zniszczyła mi życie swoim totalitarnym charakterem. Może to ma zalety, ale nie dla mnie. Dziś wolałabym być alkoholiczką. Na pewno bym lepiej na tym wyszła. Może miałabym swoje mieszkanie i na rachunki... nie wiem...

A ja i owszem. Żałuję, że w odpowiednim momencie nie byłam bardziej stanowcza i dziś nie mam lepszej sali na wesele. ;) :P

Gość ddddddddddddddddddd
ja myślę ,że w Polsce najważniejsze to pić. Wtedy ktoś się jeszcze nad tobą ulituje, z rowu podniesie. A tak? Np. pijany synek dyrektora -każdy mu pomoże. Ale głupi ojciec tak sie spił? A tak? Może nie tędy droga, żeby sobie radzić? Może trzeba się ...posikać czasem raczej? :o

Gość dffdf
moim zdaniem to ze jestes nieporadna zyciowo nie jest wina szkoly. dla ciebie wazne sa pieniadze. to napisz mi jak bys mogla sie ich dorobic bez wyksztalcenia? na pewno nie w uczciwy sposob. zamiast szukac winy w szkole poszukaj jej w sobie. wiekszosc ludzi konczy szkole (przynajmniej podstawowa) i potrafia sobie w zyciu poradzic

Gość ddddddddddddddddddd
Jak juz będę mieć wszystkiego dosyć kiedyś to się chyba zsikam dosłownie. Może to jest jakiś sensowny pomysł? Jak uważacie.? A że bez kultury? Np. zsikać się ze strachu w pracy. I co wtedy?

Gość ddddddddddddddddddd
Dopóki ich ktoś nie zadźga we własnym mieszkaniu to sobie radzą. A kto powiedział, że sobie nie radziłam? No ale nóż w plecy. W każdym razie na jednej rozprawie (pierwszej) czułam, że mdleję. Może miałam się lepiej zesikać? Sama już nie wiem.. mogłam zemdleć. :( Forsa przepadła, papierów dalej nie ma... tragedia. :(

Gość czarnajaksnieg
niby sie mowi, ze w zyciu nie zalezy niczego zalowac, bo nasze pomylki i bledy nas wlasnie ksztaltuja.. Wiec nie wiem, czy do konca zaluje wyboru szkoly, potem decyzji, aby isc do pracy zamiast na studia.. juz tego nie zmienie, a i tak powoli zmierzam do celu, jakim sa te studia wlasnie. Aczkolwiek przez to wszystko robie to z kilkuletnim opoznieniem :( Zaluje straty przyjaciela, a moze raczej tego, ze okazal sie w koncu kawalem chama :/ I tez moze lepiej, ze sie w koncu o tym przekonalam..

Ty to chyba już alkoholiczką jesteś... A tak nawiasem to w pierwszym semestrze policja i kurator odebrała troje dzieci ze szkoły do domu dziecka, od takich rodziców, jakimi chcesz być Ty. A dziś z innej rodziny odebrano znów troje... I dramat, bo po sąsiadach się chowały i uciekały przed policjantem, jakby to one coś zrobiły... A matkę rano pogotowie zabrało, 2,5 promila... Ojciec tylko siedział przed domem i nie zareagował na to wszystko... Ciekawe czy oni czegoś w życiu żałują...

Gość ddddddddddddddddddd
Ja po szkole też miałam wyjechać i na studia se nazbierać. DO pracy. Nie idzie się po średniej na studia. To bez sensu. W szkole średniej trzeba się uczyć języków i później można albo zarobić sobie na studia za granicą albo wrócić z kasą do kraju. To jest 20 lat już w końcu, bez sensu wszystko inne dziś dla mnie. Tak zawsze będziesz ostatni/tnia. Tak masz młodość i wszystko przed tobą. Tyle. najwyżej wrócisz z forsą. Ileż to teraz trwają WSZYSTKIE studia - 3 lata jak nie ma pracy to to olej. A ja...? :( I póżniej 25 lat i co ja miałam zrobić. No co?

Gość ddddddddddddddddddd
A najgorsze jest to, że w tym sądzie miałam słuchajcie zrobić gówno i je rzucić w sędzinę. Na nic więcej nie zasługiwała jak gównem w twarz. W tym samym momencie się też zsikać słuchajcie i wyciągnąć pół litra. jak melina to melina kurwa - i z tym okrzykiem opuścić tę żenadę :(

Gość ddddddddddddddddddd
Acha - i NAJWAŻNIEJSZE - potężne pierdnięcie i beknięcie w tym samym MOMĘCIE. :(