Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość średnio_ładna

mój chłopak powiedział, że

Polecane posty

Gość średnio_ładna

powiedział, że dla niego jestem średnio ładna. A zajebista laska to wegług niego żona jego kolegi, no ale zajęta. Zrobiło mi się przykro. Wiem, że ja może nie jestem zajebista i faceci na mój widok nie padają na kolana, ale wolałabym, żeby facet, z którym jestem dowartościowywał mnie, a nie odwrotnie

Gość srednio-gruba
tez tak mialam ale sie obsralam

Gość rrrdfrr
o kurwa.... heh niezle jak mogl tak powiedziec. tzn myslec sobie moze ale po co z toba jest skoro srednio ladna wdl niego jestes...czemu sobie ladniej nie znajdzie takiej jak zona kolegi

Gość taka oooo
rzuc go

Gość średnio_ładna
no własnie, czemu sobie inej nie znalazł. też go o to zapytałam. A poza tym, zauważyłam, że wielu innych kobietom mówi komplementy, a mnie nie. I wcale nie uważam, zeby one wszystkie były ładniejsze ode mnie.

Gość a dlaczego zaraz
To mu powiedz, że zaczynasz się rozgladać za kimś dla kogo będziesz ładna a nie srednio ładna. I co najważniejsze, zrób to!!

Gość steffannnn
dla mnie bedziesz zawsze najpienkniejsza i jak czujesz sie lepiej?

Gość średnio_ładna
takie coś, właśnie chciałabym słyszeć od faceta. Wiem, że daleko mi do ideału, ale nie chcę byc z kimś, kto jest wobec mnie tak brutalnie szczery. Pewnych rzeczy po prostu nie chce wiedzieć. Może to naiwne, ale tak jest

Gość andzeliiiika
to powiedz jakiemus albo napisz mu na kartce zeby ci tak powiedzial i niech ci tak powie gwarancja gwarantowana ja tak zrobilam i od razu osiagnelam orgazm

Gość Powiedz mu że
wolisz byc średnio ladna a nie mieć pusto w glowie tak jak np. on ...

Gość zasłuchana12312
hej.Twój facet to jakiś palant skoro tak powiedział.Gdyby Cię naprawdę kochał byłabys jego największym ideałem i oczkiem w głowie.Co do mnie,jestem srednia,lekko tłuściutka,zwyczajna dziewczyna.A mój chłopak za to taki przystojny i wszędzie pełno zalet w wyglądzie.Ale dla niego jestem najpiękniejsza,zawsze mi to powatarza i wszędzie.Wygląd nie ma znaczenia,liczy się podejście Twojego faceta do Ciebie i to czy Cię zaakceptuję taka jaką jesteś czy też bęzie widział w Tobie niedoskonałosci.pozdrawiam.

Gość z innej planety
Poszukaj jak najszybciej innego chlopaka. Im dluzej bedziesz zwlekac tym bardziej ten obecny bedzie Cie wpedzal w kompleksy, a wtedy bedziesz jeszcze brzydsza.....

Gość średnio_ładna
rozmawiałam z nim przed chwilą. powiedziałam mu, że nie zależy mi na związku z kimś, kto mnie nie docenia i potrafi tylko krytykować. A on na to, że przesadzam. Pożegnałam się i życzyłam mu znalezienia tego ideału, skro tak mu na tym zalezy

Gość i co terazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bynajmniej masz szczerego faceta, a nie takiego, który wmawia ci, że jesteś taka zajebista a ogląda się za innymi. Ja na twoim miejscu zadbalabym o siebie, jakaś kosmetyczka,. fryzjerka, nowe ubrania a faceta zaczęła zwyczajnie olewać.

Gość zasłuchana12312
i bardzo dobrze zrobiłaś;)jestem z Ciebie dumna!!! nie raz miałam takich facetów którzy sprawiali mi przykrość :( np ale Twoja kolezanka ma zajebiste ciało itp;/;/ dla mnie to bardzo bolesne.albo np podczas kochania "daleko Ci do modelki"...ehhh;( teraz jestem już zakompleksiona przez te słowa.ale zobaczysz,jak znajdziesz takiego normalnego,kochającego chlopaka z prawdziwego zdarzenia,to będziesz dla niego najpiekniejszą księżniczką bez względu na wszystko.i na tym polega milosć.pozdrawiam;)głowa do góry.

Gość kiedys moj przyszly szwagier
powiedzial swojej dziewczynie, ze musi nad sobą sporo popracowć, żeby wyglądać jak ideał czyli ja. myślałam, że zapadnę sie po ziemię, głupia sytuacja, bo byliśmy wtedy we 4, ja narzeczony i oni. Dodam, że już bardzo długo nie są ze sobą.

Gość średnio_ładna
akurat bardzo o siebie dbam, zdrowo się odżywiam, ćwiczę regularnie, fryzjer i kosmetyczka, czasem solarium, kosmetyki. Tego sobie nie mogę zarzucić. Jestem naprawde zadbana. Pewnych rzeczy nie można zmienić, bo są dane od matki natury (albo można, tylko na to trzeba wydać dużo pieniędzy)

BYNAJMNIEJ «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)» Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił.

Gość średnio_ładna
co do tej żony kolegi, to dodatkowo kiedyś powiedział mi (gdy był pijany i nie kontrolował tego, co mówi), że nie dorastam jej do pięt pod żadnym względem. Bardzo mnie to zabolało. Nie znam tej kobiety, nigdy jej nie widziałam, więc nie mam pojecia, czy w mojej ocenie byłaby faktycznie taka zajebista. Ale jego słowa spowodowały, że juz się do niej uprzedziłam, choć jej nie znam. I przypadkiem znalazłam taki "wzgląd", w którym ją przerastam - ona ma ok 30 lat i dopiero robi maturę, a ja mam 24 i kończę studia. Wiem, że to okropne, takie doszukiwanie się czegoś, w czym jestem lepsza, ale nie zrobiłabym tego, gdyby nie jego słowa. Ale teraz to już jest mój ex, mimo że on mysli, że "przesadzam"

Gość janekkosibrodda
niby wielkie halooooooo ja mam 38lat i wlasnie koncze szkole specjalna a pozniej od razu zrobie se tytul pr0fesora

Gość fsetgestge
co on chciał osiągnąć mówiąc Ci to? jeśli jest inteligentny to wiedział, że Cie zrani... a skoro taki miał zamiar to szkoda czasu na niego! (jeśli nie jest inteligentny, to tym bardziej). poszukaj kogoś (daj się znaleźć) przy kim nie będziesz się zastanawiać czy jesteś wystarczająco ładna, żadna kobieta na to nie zasługuje...

Gość **rzygi**
palant z faceta ;] chuj i tyle ;] dobrze zrobiłaś że go olałaś, znajdziesz sobie faceta, który cię doceni taką jaką jesteś :)

Gość 8939484
DOBRZE ZROBILAS!! tylko teraz sie nie ugnij i nie wroc do niego w podskokah.. swoja droga to byc moze kazda z nas by ocenila ta zone kolegi i byc moze wcale ladna nie jest.. ale niektorym faceotm niewiele trzeba zeby sie ktos podobal. podam ci przyklad.. dziewczyna brzydka z twarzy naparwde dlugoi brzydki nos np przez mojego faceta i wielu innych uwazaa za typowa koze... ale.. ma dlugie blond wlosy to nic ze cienkie i z odrostami ale ma..;] figura normalna raczej ok..ale ta twarz!! no ochydna ma!!!aa co najlepsze niekotrym sie wlasnie podoba!!!!! kto stam o niej mowi ze fajkna z niej dupa;] wkleilabym ci link z fotki tutaj jej to wiedzialabys o czym mowie i byc moze taowa zona tez cudem nie jest..ale faceci czasem leca na spodniczki dekoldy ..dziewczyna moze uroda nie grzeszyc ale za to jaki ma styl.. facetm duzo daje. cos ala doda.. chodzi mi o typ ubierania sie..

Gość sssssssss
Zasługujesz na kogoś lepszego! On chyba nie myśli o Tobie poważnie. Wiem, że to przykre, ale on jest myślami gdzie indziej.

Gość blackcat
powiedz mu że dla Ciebie to on jest średnio przystojny ale masz zajebistego kolegę, niestety zajętego ;)