Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostkaAAAAAAA

DZIS MAZ SIE PRZYZNAL

Polecane posty

Gość jaka tak ognista
oj przestań my też lubimy jak faceci nast troche adorują a tym bardziej czujemy sie wtedy bardziej atrakcyjne no nie?? To dlaczego oni nie mogą być. A jak panna zaczęła przeginać to gość po prostu ma dość i tyle

Gość jaka tak ognista
każda sytuacja jest inna i nie można z góry niczego zakładać

Gość Kaaalina_
bylo dokladnie tak rozbawilas mnie:) Mnie tez to dziwi, ze ten maz zonie o tym powiedzial. Wydaje mi sie, ze skoro niepokoilo go zachowanie kolezanki, powienien sprawe zalatwic sam, szybko i jednoznacznie. I zamknac temat. Wybacz autorko, ale cos mi sie wydaje, ze on dostal od tej dziewczyny kosza.

Gość ognista naprawde lubisz
jak cię adoruja mężowie koleżanek ?I co czujesz satysfakcje wtedy ?Czujesz się lepsz od żony takiego gostka ?A kiedy sytuacja robi sie niebezpieczna ?Jak zaczynacie się miziać ?Czy już jak leżysz w krzakach?

Gość jaka tak ognista
nie mężowie tylko inni mężczyźni kurde

Gość ognista temat dotyczy
męza autorki .

Gość jaka tak ognista
a poza tym to dopuki nie ma podstaw do oskarżenia o niecne czyny to trzeba ufać bo chyba na tym zwiazek polega. A skoro to jej przyjaciółka sie do niego przystawia to dlaczego miał jej nie powiedzieć????

Gość jaka tak ognista
tak ale to był przyklad tylko na to że dopóki facet nie widział nic takiego w zachowaniu "przyjaciółki" żony to nic nie mówił bo przez uśmiech nie można chyba zdradzić????????????

Gość jaka tak ognista
ognista naprawde lubisz jak cię adoruja mężowie koleżanek ?I co czujesz satysfakcje wtedy ?Czujesz się lepsz od żony takiego gostka ?A kiedy sytuacja robi sie niebezpieczna ?Jak zaczynacie się miziać ?Czy już jak leżysz w krzakach? a ta wypowiedź śmieszna jest. a tobie wszystko jedno czy cie płeć przeciwna uważa cię za atrakcyjną kobietę czy za pasztet:P A mężowie koleżanek to też faceci

Ognista, masz rację. Może adorowanie to nie najlepsze słowo, ale nie popadajmy w paranoję. Jak mąż mojej koleżanki mówi mi, że ładnie mi w nowym kolorze włosów to mi jest miło i nie myślę sobie, że on dla tej mojej nowej fryzury chce od razu zdradzać żonę albo że mu się bardziej podobam od niej :)

Gość jaka tak ognista
a autorka topiku niech dobrze przemyśli wszystko i poobserwuje jeszcze jeżeli uzna że facet kręci

Gość jaka tak ognista
była żona ciesze sie że ze mną sie zgadzasz bo już myślałam że mnie zlinczują :)

Gość jaka tak ognista
bo mnie nie wydaje sie że nie mówiłby jej coś gdyby był winny, ale to ona go zna najlepiej i tę swoją przyjaciółkę tez.

Gość jaka tak ognista
aha i co do stwierdzenia że sam powinien to załatwić- to może i powinien, a może chciał żeby żona wiedziałą jaką "przyjaciółkę" ma

Gość tylko zachowaj spokój
Broń Boże nie rób awantury mężowi!!!!!!!!!! Bo następnym razem napewno Ci nie powie! Raczej skwituj czymś dowcipnym ('widać zazdroszczą mi takiego męża ' albo coś"). I bardzo, bardzo łagodnie zniechęć do koleżanki (ale małymi kroczkami). Zerwanie, ograniczenie z nią kontaktu to też dobry pomysł (i rozmowa). I nie daj się wkręcać, że Cie zdradza czy coś. Nie denerwuj się.

Gość ciekawostkaAAAAAAA
zawsze powtarzal ze jej nie znosi jej zachowania, potepia co robi swemu mezowi......ale odzywac sie musial jak sie juz spotkali bo nie pasowalo.

Gość ciekawostkaAAAAAAA
a powiedzial mi o tym zebym wiedziala z kim sie przyjaznie bo on jest tej przyjazni przeciwny. to nie jest tak ze zrobil cos i teraz ja wyprzedza w wiadomosci....

Gość jestem kotem
koles sie zorientowal ze przyjaciolka sie kolo nirgo kreci, w koncu to widac dopiero po kilku sytuacjach przynajmniej, w przeciwnym razie nie moznaby sie bylo do facetow kolezanek usmiechac i tylko w golfach przy nich chodzic, bo by posadzili o podrywanie. wg mnie dobrze zrobil ze powieduial o tej sytuacji, ja tez bym powiedziala gdybym byla w takiej sytuacji, chociaz wydaje mi sie ze sam bym to zalatwila i opowiedziala juz o tym w czasie przeszlym.

Gość Magicca
"...a powiedzial mi o tym zebym wiedziala z kim sie przyjaznie bo on jest tej przyjazni przeciwny. ..." A moze w tym tkwi sedno? A moze zrobil to specjalnie zebys zerwala przyjazn z dziewczyna, ktorej on nie akceptuje? Kilka razy juz tu cie ludzie putali, czy rozmawialas o tym z ta kolezanka, czy probowalas z nia wyjasnic ta sytuacje, ale ty na to pytanie nie odpowiadasz. Dlaczego? Na twoim miejscy bym z nia porozmawiala. Bo cos mi sie wydaje, ze jednak twoj mazma w tym jakis interes, zebys z nia zerwala kontakt. Dlaczego tego nie zrobisz?

uwazaj na to jedzę! dlatego własnie nie mam kolezanek bo przejechałam sie w zyciu na kobietach. bądź sprytna, o tej przyjaciłółce opowiedz mezowi, ze raz miała romans z murzynem i bała sie czy nie jest w ciazy, robiła test ipt. powiedz mu ze ona długo leczy sie jzu na grzybice pochwy. oczywiscie nie wprost, ale powiedz ze unikasz bielizny z jedwabiu, bo X po niej od lat choruje na grzybice pochwy i nie moze wyleczyć:P oczywiscie bądź żałujaca, nie nasmiewaj sie, tylko \"biedna X, tak strasznie jej to dokucza, polecę jej mojego lekarza\"P badź cwana i zdobedziesz i zatrzymasz kazdego faceta:P

Gość ciekawostkaAAAAAAA
z kolezanka nie rozmawialam jeszcze o tym bo niedawno sie dowiedzialam dopiero od meza ale z nim tak. Powiedzial ze nie mam sie czym przejmowac bo ona nie jest w jego typie a poza tym przeciez ma mnie....

Gość -Dora-
"Powiedzial ze nie mam sie czym przejmowac bo ona nie jest w jego typie a poza tym przeciez ma mnie...." boshe...teksty stare jak swiat. I od wiekow kobiety to lykaja. I nie wiadomo, czy sie smiac z ich naiwnosci, czy plakac... Powiem ci jedno. Gdyby twoj maz nie mial nic na sumieniu w zwiazku z ta kolezanka, to by zalatwil ta sprawe po cichu z nia i by cie w to nie wtajemniczal. Bo wiadomo, ze kazda kobieta po takim tekscie zaczyna sie wsciekac lub niepokoic. Jaki mial cel w tym, aby cie zdenerwowac? Nie jest to normalne. On mial w tym jakis interes. Wiec badz czujna i tak za bardzo mu nie dowierzaj, tylko skonfrontuj to co on mowil z ta kolezanka. Inaczej nigdy nie bedziesz miala pewnosci, jaka byla prawda. Masz odwage?

Gość ameeeliaa
Dobrze, że powiedział. Mój mi takie sprawy też od razu zgłasza i wtedy wspólnie podejmujemy decyzję o bardziej lub mniej krótkotrwałym ograniczeniu kontaktów, żeby zauroczenie koleżance minęło., bo dla męża jest takie coś krępujące, mnie rozśmiesza, a ona czuje się pewnie chwilowo "nieszczęśliwa i zakochana". To normalne, że ludzie zauroczają się czasami "połówkami" ich przyjaciół, ale po to mają rozum, by starać się jak najszybciej z tego otrząsnąć. ;)

Gość ameeeliaa
Jeżeli koleżanka również ma męża, to na jakiś czas ograniczcie kontakty, a jeżeli jest samotna, to raczej ogranicz kontakty na bardzo długo, żeby stałością i cierpliwością nie skusiła Ci męża. Ja wiem, że on kocha tylko Ciebie, ale jeżeli ona ciągle będzie się o niego starała, to... no wiesz - czasem ludzie dają się ponieść chwili, a po co Ci komplikacje w związku. :)

Gość jaka taka ognista
jeżeli facet nic do tej pory nie" przeskrobał" to nie ma powodów żeby mu nie wieżyć i tyle.

Gość ciekawostkaAAAAAAA
wczoraj zadzwonila do mnie z propozycja wspolnego wyjazdu na wakacje!!!!!!! dobre!!!!!! powiedzialam jej ze juz mamy zaplanowany urlop wiec wypytywala sie dokladnie kiedy i gdzie bedziemy spac!!!! oczywiscie cos nasciemnialam ze tam gdzie jedziemy nie ma juz wolnych miejsc ale podejrzewam ze ona cos wykombinuje zeby tam sie znalezc.........

Gość Arnawi
ciekwostka, czemu jej po prostu nie powiesz żeby się odczepiła od was? że jest pustą lafiryndą, którą du*pa swędzi? wykręcasz się jakimiś tekstami banalnymi, po prostu ją spław

Gość ciekawostkaAAAAAAA
czesto gdy nie odbieram tel, dzwoni wtedy do mojego......

Gość Arnawi
nom to nieciekawie. powiedz mężowi niech mówi, że cię nie ma ;) a nie zastanawia Cię to swoją drogą, jak często dzwoni do Twojego męża....?