Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

rapidshare

Polecane posty

hej. mam pytanie odnosnie rapidshare. sciagnelam wszystkie pliki potrzebne do instalacji gry i teraz nie wiem jak to wszystko odpalic zeby dzialalo?

Gość kobieta_kobieta
chyba musisz wypakować :)

Gość rastafarianin
win rar i jazda

sciaganelam te pliki ktore potrzebne sa do gry ze strony hotfile i mam kilka plikow z taka ikonka dziwna i nie wiem co z tym dalej robic

Gość kobieta_kobieta
to może coś źle ściągnęłaś nieraz się tak zdarza że link się nie ściągnie w całości i trzeba go ściągnąć raz jeszcze z jakim rozszerzeniem są linki? z rar??? czym je próbujesz rozpakować? może spróbuj zmienić rozszerzenie

Gość rastafarianin
możesz tez spróbować 7zip bo ja miałem tak że win rarem nie szło a 7zip pociągnął dalej

Po prostu ktoś źle spakował i już nic z tym nie zrobisz...

Gość kobieta_kobieta
generalnie jest tak że naciskasz prawym klawiszem myszy na 1 link i wybierasz opcję "wypakuj tutaj" jeśli wyskakuje opcja uszkodzonego archiwum to pewnie trzeba ściągnąć raz jeszcze jakiś link

Gość tyr
Jak jest w wielu częściach to musisz te pliki scalić w całość ( np program 7 zip jest bardzo dobry . A jak ma np koncówkę zip to musisz wypakować ( kliknij prawym przycikiem myszy i tam powinno być wypakuj do ... lub coś w ym stylu . Przyjemności

ok sprawdzalam. archiwum naprawic nie moge. sproboje tym programem 7 zip, czy to bedzie dzialac skoro archiwum jest uszkodzone?

Gość kobieta_kobieta
jest to możliwe, próbuj :)

sciagnelam drugi raz i nadal jest uszkodzone archiwum. no ok skoro nie da sie tym sposobem to nie ale mam rowniez te same pliki ze strony hotfile, czy ktos wie jak pliki z tej strony otworzyc zeby dzialala gra?

Gość rastafarianin
zainstaluj go i jak naciśniesz prawym na tym pliku to powinna byc zakładka 7zip i bierzesz wypakuj pliki lub tutaj

pliki nie zle spakowane przez tego ktory wysylal bo inni sciagneli jednej osobie tez sie pookazywalo uszkodzone archiwum i napisal do tego kolesia a ten odpisal 'Plik .iso montujesz np. w DT i instalujesz grę.' wie ktos co to znaczy?

Gość tyr
uruchom go i wyszukaj w nim ten plik co chcesz i na pasku zadań będzie wypkuj i potem rób wszystko zgodnie z zaleceniami ale jak jest rzeczywiście uszkodzone arhiwum po może być klops

Gość rastafarianin
to ściągnęłaś jeden plik czy kilka, bo jak kilka to trzeba rozpakować żeby powstał jeden "Plik .iso montujesz np. w DT i instalujesz grę" - chodzi o to że jest to obraz płyty który montuje się w wirtualnym dysku stworzonym przez program Deamon Tools albo Alcohol 52%

http://peb.pl/logiczne-zrecznosciowe-platformowe-symulatory/545637-mix-the-sims-3-a.html chodzi o simsy. sciagnelam wszystkie pliki potrzebne do instalacji. maja one uszkodzone archiwum ale ludziom to dziala bo wlasnie zrobili to "Plik .iso montujesz np. w DT i instalujesz grę" co radzisz mi zrobic w takim razie? nie bardzo rozumiem to co napisales, moglbys wyjasnic co musze zrobic? bardzo mi zalezy i prosze o pomoc

Gość rastafarianin
z tej strony co podałaś wynik że zassałaś 26 części więc jak dla mnie to powinnaś archiwum oznaczone jako part1 rozpakować a ono połączy się z innymi i powstanie jeden plik z rozszerzeniem ISO który jest obrazem płyty, który jak już wcześniej pisałem, montuje się w programie Deamon Tools (musisz go mieć zainstalowanego w kompie i musiesz mieć stworzony wirtualny dysk)

Gość rastafarianin
ale jak tak patrze po dalszych stronach to troche dużo tego i mam wrażenie że mogłaś ściągnąć jakąś trefną wersje

sciagnelam najpierw te 26 czesci z rapidshare i jest ze archiwum nie dziala. pozniej sciagnelam z hotfile i mam tez 26 czesci tylko nie wiem co z nimi dalej zrobic

Gość rastafarianin
ale te z hotfile też mają rozszerzenie .rar chyba że źle widze?

sciagnelam te pliki z tej strony ktora podalam i z innych i na wszystkich jest podane ze archiwum uszkodzone wiec to nie jest raczej wina zlego spakowania skoro wszystkim chodzi

no juz sie pogubilam przegladajac te strone. sciagalam kazdy plik stamtad i kazdy jest uszkodzony. jak to sciagnac i ktore zeby dzialalo?

Gość rastafarianin
czyli tych z hotfile nie próbowałaś przez win rar-a, więc zobacz czy pójdzie