Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatallll

dlaczego kobiety nie cenią mężczyzn spokojnych,oczytanych

Polecane posty

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 Wiem ze bywaja tacy ludzie jak Ty. Duzy szacunek za to co napisalas. Czasami mozna sobie posprawdzac reakcje ludzi na wlasna osobe. Jak ona diametralnie sie rozni jesli, ktos wie o tym ze jest sie bogatym. Szok.

Mexia *albo i nie To dobrze :classic_cool: Źle myślisz o sobie, ale tego tak naprawdę nie chcesz :p

No tak ale ludzie tez zmieniaja sie pod wlywem kasy . Wiem to chociazby z przykladu brata . Kiedys o pieniadzach nie myslal ale kiedy nadarzyla sie okazja zarobic i teraz praktycznie moze pozowlic sobie na wszytsko co chce to haruje ile moze i tylko liczy ile kasy zarobil , ile na to i na to wydal itd . Wiem ze moge liczyc na Jego pomoc itd i to nie tylko w sprawach materialych ale tez i innych badz co badz jak dla mnie stal sie wogole innym czlowiekiem , moze nie zepsul sie tak jak inni i nie widzi tylko swojego tylka ale wolalabym aby byl taki jak dawniej . Wiele razy dawalam mu godzinne wyklady ale to jak grochem o sciane :O Tak samo zmienilo sie Jego nastawienie do zycia , teraz jak ma kase to mowi tylko o tym ze moze miec kazda laske , chce tylko wydymac za przeproszeniem i baj seniorita . Mnie tez to probowal wpoić ale ja glupia nie jestem i wiem swoje . Tak samo bylo z tym moim niedoszłym , mowil mi abym go olała bo z Nim mnie nic dobrego nie czka , za malo zarabia itd . A co mnie obchodzi ile On zarabia? ja pierdziele pieniadze to nie wszytsko !!! Zreszta moze byc tak ze najpierw peniadze masz a potem je tracisz i stajesz sie biedny jak mysz koscielna albo sytuacja odwrotna : nie masz grosza przy duszy , pracujesz , zwansujesz i masz dobra pensje . w zyciu nic nigdy nie wiadomo , los moze sie odrocic . Dla mnie kobieta ktora jest z facetem tylko dla kasy to zwykla prostytutka tylko takla na tajniaku . On ja utrzymuje a Ona w zamian daje mu dupy :O

Mexia Aleś to fajnie napisała :classic_cool: Co jak co ale pieniądze ludzi zmieniaja, jedni sie o nie bija inni chca miec tyle ile potrzeba i koniec ;)

wcale zle o sobie nie mysle :P Wiem ze jestem super zajebista tylko szkoda ze inni tego nie widza :O ;);););) :P

Wiesz... niewidoczny ... kazdy chcialby zyc na wysokim poziomie , moc realizowac swoje marzenia i pasje a to kosztuje . Sama mam takie na ktore trzeba wydac mnostwo pieniedzy i staram sie dazyc do tego aby je zrealizowac mimo wszytsko ale bez przesady , kasa nie daje szczescia a jedynie umila zycie . Jakbym miala wybierac miedzy kasa a zyciem z czlowiekiem ktorego kochalam bez wahania wybralabym to drugie . A jak facet bylby leniem to juz bym go zmotywowala , o ile by sie dalo :O :P

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 tez jeszze zalezy w jaki sposob zdobylo sie te pieniadze. Jesli przez cale zycie sie klepie biede a pozniej zarabia gore pieniedzy to chyba wiekszosci szajba odbije to pewne. Najlepsze jest to ze dla czesci kobiet zasobny portfel jest wyznacznikiem atrakcyjnosci mezczyzny. Jesli to tylko zdanie blachar to pol biedy, ale czyzby bylo ich tak wiele ?? Dla mnie tak jak dla Ciebie taka kobieta to zwykla prostytutka. Niestety sponsoring jest chyba teraz bardzo w modzie, bo dzisiaj byla dyskusja o tym czy tylko facet ma placic ciagle za dziewczyne podczas spotkan. Wiekszosc dala do zrozumienia w rozny sposob, ze biedny chlopak ktorego nie stac na rozne rzeczy nie powinien sie wcale zabierac za kobiety.

ItsOnlyMexx_20 (nawariata_22@wp.pl) wcale zle o sobie nie mysle Wiem ze jestem super zaj**ista tylko szkoda ze inni tego nie widza " Może widzą, tylko takie osoby są czasem nieosiągalne :p

takie pytanie - nie przesadzajmy brat nie byl biedny , On zawsze byl w czepku urodzony , kasa praktiko spadala mu z nieba . Zawsze sie smialam ze ma wiecej szczescia niz rozumu :D :P Moze dlatego jest wiecej blachar dlatego ze niestety ... swiat kreci sie wokol kasy , a nikt nie chce byc biedny tylze tak jak juz napisalam jednej woli isc na latwizne a drugi zapracowac . Powiem szczerze ze kobiety maja latwiej w zyciu jezeli sa lade , na taka kazdy facet poleci . Jeden jest swiadomy ze laska leci na szmal a drugi zyje złudzeniami ze dziewuszka zakochala sie w Nim a nie w Jego kasie . No coż...a co stanie sie jak owy Pan straci kase i nie bedzie mogl zapewnic takiego zycia jak do tej pory? odejdzie? Wydaje mi sie ze sprawa jest jasna . Tylko mnie zastanawia jedno , jak mozna zyc z kims kogo sie nie kocha ? jak mozna calowac kogos , przytulac , kochac sie z Nim skoro nic sie do Niego nie czuje? ok , na krotka mete moze da sie ale na dluzsza? ja bym tak nie potrafila . Pieniadze nie zastapia milosci . P.S. Dla mnie seks bez uczucia to zwykly sport dla przyjenosci a z osoba ktora sie kocha to nie seks a "kochanie sie " niewidoczny- nie wiem czy dobrz

ItsOnlyMexx_20 (nawariata_22@wp.pl) Wiesz... niewidoczny ... kazdy chcialby zyc na wysokim poziomie , moc realizowac swoje marzenia i pasje a to kosztuje . Sama mam takie na ktore trzeba wydac mnostwo pieniedzy i staram sie dazyc do tego aby je zrealizowac mimo wszytsko ale bez przesady , kasa nie daje szczescia a jedynie umila zycie . Jakbym miala wybierac miedzy kasa a zyciem z czlowiekiem ktorego kochalam bez wahania wybralabym to drugie . A jak facet bylby leniem to juz bym go zmotywowala , o ile by sie dalo " To też fajnie napisałaś i mądrze ;)

A nie , jednak poszlo tyleze ucielo eh... niewidoczny - nie wiem czy dobrze zrozumialam ale ... chodzilo ci o to ze moze dostrzegaja ze jestem fajna ale sa nieosiagali ,tak? ale to jest nielogiczne , skoro wiedza ze jestem taka i taka to dlaczego mnie nie chca? :O

Nie drwij ze mnie , ok? Wiem ze moje poglady , postrzeganie swiata ,ludzi jest naiwne i takim podejsciem daleko nie zajade ale coz... taki moj los ... zawsze bede dostawala po dupie czy to w sprawach uczuciowych czy tez w innych dziedzinach zycia chybaze zmienie swoj stosunek do wszytskiego a szczerze mowiac juz zaczyna sie On zmieniac wiec jezeli dobrze pojdzie to nie przegram zycia :P

Skoro cię nie chcą to są jakies powody : a)jesteś zbyt ładna i nie maja szans b)zbyt inteligentna i sie boja c)wiedza przez cos przeszla i z kim sie zadawalas d)maja o tobie zle zdanie e)nie dopuszczasz ich do siebie f)nie jestes towarzyska osoba g)nie jestes w ich typie h)inne powody Na pewno dużo jeszcze moze być powodów :p

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 moze Twoj brat to wyjatek od zasady :) A co myslisz o kobietach ktorych mezczyzna zarabia sporo pieniedzy a ona zajmuje sie domem i dziecmi. Czy to jest pojscie na latwizne ? Sam juz nie wiem.

a)jesteś zbyt ładna i nie maja szans- nie wiem czy jestem ladna , nie mnie to oceniac :P b)zbyt inteligentna i sie boja- rowniez nie mnie to oceniac :P c)wiedza przez cos przeszla i z kim sie zadawalas- nigdy nie opowiadam ludziom ot tak przez co przeszlam a tym bardziej z kim sie zadawalam , aniolkiem nie bylam i wiele glupot zrobilam tak wiec nie ma czym sie chwalic :O d)maja o tobie zle zdanie- jak to zle zdanie? przeciez jestem grzecznym dzieckiem 😭 e)nie dopuszczasz ich do siebie- jest otwarta osoba aczkolwiek jakies granice sa ktorych wole nie przekraczac f)nie jestes towarzyska osoba- oj czego jak czego ale tego zarzucic mi nie mozna :P g)nie jestes w ich typie- calkiem mozliwe "A co myslisz o kobietach ktorych mezczyzna zarabia sporo pieniedzy a ona zajmuje sie domem i dziecmi. Czy to jest pojscie na latwizne ? Sam juz nie wiem." To zalezy ... jezeli wyszly za mąż z milosci to czemu nie? tj jezeli to obu stronom odpowiada to taki uklad moze sie sprawdzic aczkolwiek osobiscie nie moglabym siedziec w domu non stop i zajmowac sie dziecmi . Wiadomo ze po porodzie jakis czas trzeba zajac sie dzieckiem , ono potrzebuje bliskosci matki , opieki itd a niania tego im nie zastapi ale bez przesady... ja jak juz bym wyszla za maz i urodzila dziecko ( choc szczerze w to watpie :O ) to bym na jakis czas zrezygnowala z pracy a na ile? nie wiem , góra rok a potem wrocilabym do pracy . To zalezy od kobiety , jedna chce poswiecic swoje zycie opiece nad dzieckiem a druga chce rezalizowac sie jako matka jak i zawodowwo . Mysle ze jezeli chodzi o ten 2 [rzypadek to jedno nie wyklucza drugiego .

Gość prymityw zawsze ciagnie
do prymitywa - takie tlumaczenie tematu. Dla prymitywa jajem jest zrobienie burdy i czeste mowieni k.... a ksiazek przeciez nie czytaja, bo to trudniejsze niz gapienie sie w tv np.

Gość pytam tylko
"To zalezy od kobiety , jedna chce poswiecic swoje zycie opiece nad dzieckiem a druga chce rezalizowac sie jako matka jak i zawodowwo . Mysle ze jezeli chodzi o ten 2 [rzypadek to jedno nie wyklucza drugiego ." Ale czasami moze tez tak byc, ze rodzice pracuja calymi dniami, a dzieciaka wychowuje telwizja, komputer, ulica. Wtedy to nie jest za fajne. Wydaje mi sie ze we wszystkim trzeba znalezc zloty srodek. Chyba lepiej jak rodzice dziela sie obowaiazkami zarowno domowymi jak i tymi zwiazanymi z fianasami, bo w zyciu roznie przeciez bywa. Maz moze stracic prace wtedy dobrze jest jak chociaz ta druga osoba zarabia. Nie mowie juz nawet o jakis nieszczesliwych wypadkach, ktore przeciez moga sie zdarzyc, w ktorych osoba zarabiajaca na dom umiera.

Mexia Sama musisz zauważyć co nie gra, bo ja twoimi oczami nie jestem ;) To zadanie dla ciebie :classic_cool:

Mialam to wlasnie dodac : z praca tez musi byc umiar zeby nie bylo tak ze rodzicow calymi dniami nie ma a dziecko chodzi samopas . Jezeli facet zarabia dobrze i jest w stanie utrzymac rodzine a kobieta chce isc do pracy ze wzgledu na samorealizacje to poprostu moze brac mniej godzin i tyle aby miec czas dla dziecka . Ale facet tez musi miec udzial w wychowaniu potomostwa dlatego rowniez musi isc na jakis kompromis . Jeszcze odn . tych wypadkow to masz racje . Zalozmy taka sytuacje :facet pracuje , babka siedzi w domu i nie pracuje . Kilka/lilkanascie lat pozniej maz ma wypadek , umiera albo cos w tym stylu i co teraz? nie majac doswiadczenia zawodoweego badz krotki okres pracy jak Ona zarobi na utrzymanie domu? no ok , jakas tam praca sie znajdzie ale niewiadomo jaka i czy z tego bedzie potrafila utrzymac siebie i dziecko a odszkodwanie nie rosnie a maleje , kasa sie rozplywa . Takze jestem za tym aby oboje rodzice pracowali ,roznie bywa w zyciu i zeby potem nie bylo lamentu . Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie na ten tamat i zrobi jak chce .

Niewidoczny - nie wiem co nie gra , chyba to ze trafiam na nieodpowiednich facetow i jestem za bardzo naiwna :O Aczkolwiek nie zwalam wszytskiego na Was , bylo tak ze ktos mnie chcial ale ja ich nie chcuialam a dlaczego? zazwyczaj leca na mnie "lovelasy" ktorzy chca zaliczyc laske i cial seniorita a mnie to nieodpowiada .

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 niewidoczny no to ja juz tez spadam do lozka, bo oczy mi sie kleja. Fajna dyskusja sie wywiazala. Ciebie Mexia widze czesto wiec pewnie bedzie okazja wiele razy jeszcze pogadac. To narazie. Dobrej nocy !!!!!!

takie pytanie - jezeli bedziesz i znowu wywiaze sie dyskusja a bedziesz pod innym nickiem to powiedz zebym wiedziala z kim rozmawiam hehe kolorowych 🖐️ niewidoczny - a skad wiesz żem ladna a tym bardziej madra? to tylko net :P

Czasem słowa opisują człowieka, jak to sie mówi słowa potrafią zgubić człowieka, fotkę twoja widziałem na kafe przyznaje się, lecz czasem bez fotki można określić człowieka, wystarcz yto co o sobie pisze, skoro tyle facetów sie kręci koło dziewczyny to nie moze być brzydka :p

Bez przesady az tylu sie nie kreci , nie walą ani drzwiami ani oknami hehe :P Oj fakt , slowa moga zgubić i dlatego czasami trzeba 3mac jezyk za zebami i tu nie chodzi o forum hehe a o real :O

Mexia Masz rację ,co by to było jakby wszyscy dowiedzieli się ze jestem prawiczkiem :o W realu słów nie cofniesz tutaj możesz, bo myślisz co napisać :) Nie twierdzę, że aż tylu wali do ciebie oknami i drzwiami :p

Chodzi o to ze ja ani tutaj ani w realu nie zastanawiam sie nad tym co mowie , co mysle to pisze i mowie . Raz czy dwa razy zdarzylo mi sie napisac to czego nie powinnam , a ludzie uzyli tego przeciwko mnie tak jak i w realu , na szczescie teraz nawrocilam sie jezeli ktos mnie wkurzyl to odchodze od komputera na chwil kilka , ochłonę i juz nie ma pisania pod wlywem emocji hehe Zreszta nie wiem czym sie przejmowalam skoro to tylko internet , i tak nikt mnie tutaj nie zna :P