Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta burza mi wszystko burzy

czy jestem gruba?

Polecane posty

kochana! za mna zawsze faceci szleli,ale nistety chcieli tylko jednego...to se uzywalam,ale potem przestalo mi sie to podobac,i nie mialam nikogo przez poltora roku dopiero jak spotkalam jego, to nagle wszyscy zaczeli sie we mnie wszyscy zakochiwac...mam faceta a 4 facetow z pracy i jeden poza nia za mna szaleja!wiecej pewnosci siebie!!uwierz w siebie!podmaluj sie,idz do fryzjera,kup sobie cos ladnego i z usmiechem na miasto!;)

wtedy sobie w myslach cieszylam, ze nie okazywalam zainteresowania, bo bym sie osmieszyla...

Gość procek
jednafałdka na brzuchu - po prostu kaaaaaaaaatastrofa he he , zapewniam Ciebie ,że nikt na ulicy nie zauważy a przede wszystkim nie zwróci uwagę na jakąś fałdkę

"podmaluj sie,idz do fryzjera,kup sobie cos ladnego i z usmiechem na miasto" monikque23, wszystko to robie... no prawie.. tego ostatniego jakos nie moge wprowadzic w zycie tzn. usmiechu. nie potrafie sie usmiechac, idac sama:o

Gość tolerka
poskacz sobie do tej muzy spadek wagi gwarantowany:)

na przykladzie innych to zauwazylam, ze jak ktos jest zajety, to jest jeszcze bardziej atrakcyjny dla innych. ja sobie nie uzywam...

Gość suchamassacre
no masz nadwage, BMI sprawdz, a czy gruba to zalezy jak to wszystko sie rozlozylo ;) zreszta czym tu sie dziewczyno przejmowac, nie jedz kolacji, chodz na spacery albo podrozuj rowerkiem ;) wiesz w sumie wypadaloby zrzucic chociaz te 10kg, zebys duzej nadwagi nie miala :) dla samego zdrowia, bo zeby potem cialo doprowadzic do superstanu to trzeba by bylo na silke zasuwac caly czas, bo mimo, ze schudniesz to bez cwiczen takie flaczki beda :) powodzenia i nie lam sie, nie jest najgorzej:) najwazniejsze, jak ludzie wczesniej napisali, zebys o siebie dbala, ladnie malowala, z ladna fryzurka, schludnie, czysto i bedzie ok :)

jezzzu....kobito...skad ty jestes?ja sie wezne za ciebie!tak jak kiedys moja kolezanka,ktora pomogla mi zdobyc pewnosc siebie i akceptowac siebie!

suchmassarce, ja doskonale wiem, jak schudnac, i tak juz schudlam. ze mam nadwage wg bmi,to tez wiem. chodzilo mi raczej o spoleczne postrzeganie. w kazdym razie dziekuje za dobre slowo:)

Gość suchamassacre
sluchaj tak sie mowi, zaakceptuj siebie, ktos, kto ma kompleksy zawsze bedzie sobie wyszukiwal cos, co bedzie go blokowalo, nie jest tak hop ot tak zaakceptowac siebie.. znam to z autopsji

wiesz..ja kiedys mialam taki problem ze wstydzilam sie swojego brzucha(bo generalnie mam jego kompleks)wstydzialm sie jak szlam z facetem do lozka...ale se mysle,,,bozee...a po co??polubilam swoj brzuch.zaakceptowalam siebie.wiadomo ze mam lepsze albo gorsze dni...

tak ogolnie rzecz ujmujac, nie mam problemow w kontaktach z ludzmi opocz, no wlansie, kontaktow damsko-meskich tzn. jak mi sie ktos podoba, to juz lipa, nie potrafie tego okazac, a moze raczej boje sie.

Gość jestes tega baba gruba znaczy
moga Cie tutaj pocieszac i sluszne to bedzie

boje sie odrzucenia, wysmiania... itd.

Gość suchamassacre
wiesz co, dla jednych bedziesz ok, dla innych grubsza, tacy sa ludzie i ich postrzeganie sluchaj, a co maja powiedziec ludzie otyli? my jeszcze mozemy jakos same sie do porzadku doprowadzic, oni czesto bez pomocy hirurgicznej nie sa w stanie... jak dla mnie pewnie jestes ok, okragla, ale nie puszysta znow tak bardzo ;) zreszta nie wiem jak Ci sie ten tluszczyk na cialku rozklada, czy np w nogach i bioderkach, a brzuszek masz maly, czy bardziej na ksztalt jablka?

jestes tega baba gruba znaczy, dziekuje za szczerosc:)

biust 98 tali 77 biodra 96 gora uda 55 srodek uda 44 lydka 36

Gość suchamassacre
a i przepraszam, ze tak wchodze z buciorami w Twoje zycie, ale czy uprawialas juz seks? jesli tak, to mysle, ze juz siebie zaakceptowaalas, ale wstydzioch z Ciebie, bo sobie kompleksy wkrecasz na sile, a faceci naprawde lubia sie przytulic do kobiecych ksztaltow, mieciutkich, cieplutkich i w ogole :)

"a i przepraszam, ze tak wchodze z buciorami w Twoje zycie, ale czy uprawialas juz seks" no wlasnie... NIE

Gość suchamassacre
niezle masz wybiary ;) czyli w brzuszku jest ladnie :):):) eeee to nikt Ci nie powie, zes gruba :) prosze mi sie tu nie dolowac i zaciagnac kogos do loza i sie odkompleksic natychmiast!!!

Gość jestes tega baba gruba znaczy
nie zrozum mnie zle, nie chodzi mi o to,ze jestes jakims pulchnym paczusiem napisalam tak, jak uwazaja moi znajomi o kolezance- ma ok. 160 cm, wazy jakies 70 wg mnie nie wyglada najgorzej, a przynajmniej mozna z nia wyjsc na pizze, a nie tak jak z innymi- na kawe:O ciagle na diecie kapuscianej, kawowej itp. aż wymiotować się chce od opowiesci ile kalorii przyswoily, i jak je spalic

no wiesz.. trudno mi kogod tak po prostu do lozka zaciagac, ja jestem dziewica z zerowym doswiadczeniem. zreszta nawet mi na tym niezalezy, ja bym po prostu chciala zeby ktos mnie przytulil, pocalowal...

Gość suchamassacre
czasem wlasnie lozkowa terapia szokowa poprawia humor i podnosi samoocene, bo w sumie rozejrzyj sie, czy faceci sa jacys szczegolnie boscy??? NIE, no chyba, ze jacys playboye, ale wiesz tak szczerze, to oni tez maja kompleksy, tylko o tym nie mowia, przez co staja sie bardziej atrakcyjni :) ze niby tacy macho - my kobiety, tez musimy byc czasem macho :) uwierzyc w siebie

jestes tega baba gruba znaczy, hahaha a ja mam tą wade, ze oprocz tego, ze jestem gruba to ze mna nie mozna isc na pizze a tylko na czarna kawe:D przy moich schorzeniach jakbbym jadla pizze, to by mnie musiei dzwigiem z domu wydostawac:D :P

monique23, oby;)

Gość suchamassacre
nie no, wiadomo, ze z rozpedu kogos do lozka nie wciagniesz, no chyba, ze juz bedziesz zdesperowana, ze sobie na to pozwolisz, ale jak sie domyslam masz zasady i bardzo dobrze, ale bynajmniej dlugo z tym nie zwlekaj, bo naprawde bedziesz umiala sie z facetami lepiej dogadac po tym :) ja wiem, ze duzo etycznych pytan sie nasuwa do tego, ale kurcze to dobra metoda ;P i skuteczna, zeby nie byc wstydziochem takim. chodz na dyskoteki do pubow, tam kogos poznasz, tylko nie jakiegos pijanego luja, ale pozwol sie poznac jakims fajnym gosciom, nie oceniaj po wygladzie, bo czesto tak jest, ze szukamy idealu, ktory jest zajety, albo go nie ma nawet :P

suchamassacre, to wlasnie zasady, ja bym nie mogla spojrzec w lustro jakbym poszla szybko do lozka z facetem:o choc wcale nie potepiam ludzi, ktorzy maja do tego luzny stosunek. z drugiej strony zddaje sobie sprawe, ze facet w moim wieku albo starszy nei bedzie chcial "chodzic za raczke" przez kilka miesciecy... bledne kolo:o

Gość suchamassacre
dobra, a teraz wal ile masz lat ;>

to zadna tajemnica, pisalam juz;) 24....