Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta burza mi wszystko burzy

czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość suchamassacre
aa przepraszam ;) kurde hymmm wiesz co facet bedzie musial uszanowac to, ze chcesz poczekac na ten moment, a faceta mialas w ogole jakiegos?

no kiedys mialam... ale mialam wtey 17-18 lat... bylam zupelnie inna osobe, fizycznie i psychicznie...

Gość suchamassacre
nie no, slonko latka leca, nie to, ze jakos wiesz presja wielka, ale jak teraz sie nie odwazysz to pozniej bedzie coraz trudniej sie przelamac do wszystkiego, ja pare miesiecy temu tez tak sie wszystkiego balam, az poznalam Mojego, wlasciwie to od kilku lat gadalismy w sieci, od kilku miesiecy sie spotykamy w realu i jest swietnie, mimo, ze dzieli nas duza roznica wieku, uklada sie wszystko ;) musisz sie przelamac, naprawde potem bedzie ciezko, bedzie Ci glupio sie przyznac, ze jestes dziewica, chociaz z drugiej strony normalny facet powinien to przyjac do wiadomosci bez wiekszych emocji, jeszcze bedzie mu to pochlebialo, ze bedzie pierwszym, kurcze, nie wiem co Ci doradzic

dzieki Kochana za rozmowe:) pozostalym osobom rowniez dziekuje:) musze niestety uciekac teraz. pozdrawiam! :)

Gość suchamassacre
trzymaj sie cieplo:* wszystkiego dobrego!

Gość koppppahop