Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwia t

proszę o wsparcie

Polecane posty

Gość oliwia t

W sierpniu 2008 rozstałam się z moim byłym w dość nie miły sposob. Jesteśmy z innech miast wiec on napisał mi tylko smsa ze już wiecej nie chce ze mna rozmawiac i być. DOdam że przed tą całą sytuacją było cudownie, planowaliśmy wspólną przyszłość. Ale niestety ja zawaliłam ( nie chodzi tutaj o zdrade ) a w następstwie on tez. Nie rozmawiałam z nim od sierpniaj to jest 9 miesięcy!!! Wczoraj wracam do domi i widze sms - myslałam ze to od mojej kumpeli, pyta sie czya jest cos zadane albo cos w tym stylu. Odczytuje a tam mniej wiecej taka treść : cześć co słychać, nie przedstwaiłem się *****. Chciałem się dowiedzieć jak sie wiedzie w życiu. NIe wiem co mnie podkusiło aby napisać sam się dziwie. Jak to zobaczyłam to byłam roztrzesiona zachciało mi sie wymiotowac. Zapominałam o nim tak długi czas a kiedy w koncu mi sie udało zrobic jakis krok to on sobie cudownie o mnie przypomniał. odpowiedziałam mu że wszytko w porządku i wymieniliśmy kilka zdań. Następnie napisał mi : to fajnie że wszystko ok zycze powodzenia w życiu. Najbardziej jednak zdenerwowałmnie ostatnio sms : A i jeszcze jedno, przeszłość jest zapomniana wiec jesli zwykła rozmowa Ci nie przeszkadza to nie widze przeszkod. nie odpisałam na to. Nie moge do tej pory uwierzyc ze on napisał do mnie. Tak to wszystko przezyłam a teraz znowu od początku się zacznie zapominanie nie chce już życ !!

Gość fdssdf
znajdziesz sobie innego chlopaka .. Malo facetow na swiecie ?

Gość oliwia t
ja nie wiem po co on do mnie pisał. czemu ja zawsze musz tak cierpiec??

Gość oliwia t
pomocy prosze wesprzyjcie mnie !