Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zizi*

Jaki styl ubierania podoba sie wam u mezczyzny

Polecane posty

Gość zizi*

Gość elizabetha
zdecydowanie sportowy, dzinsy, sportowe buty, t-shirt,bluza od swieta moze byc jakas koszula, pod spodem tshirt itp szlag mnie kurwa trafia jak widze na ulicy goscia, ktory ma sobie zajebiscie waskie rurki , torba przez ramie, jakas zjebana fryzura ;/ facet ma wygladac jak facet a nie ciota.z tylu czasem zastanawiam sie czy to kobieta czy gosc ;/ masakra normalnie

Gość zaskoczę cię ale
trampki converse+jakiś fajny t shirt+proste jeansy, okulary ray ban :classic_cool: i to wszystko:)

Gość zaskoczę cię ale
właśnie, tez mnie szlag trafia jak widzę jakąś ciotunię w rurkach, bleahhh

Elagancki i casualowy. Ale nie całkiem sportowy. Zarówno elegancja jak i casual musi być przełamany stylem sportowym. Okulary uwielbiam.

Gość elizabetha
kurwa naogladaja sie tych amerykanskich filmow, albo jakis gazet z najnowszymi trendami i robia z siebie debili ;/ masakra od zawsze wiadomo, ze gosc ma wygldac na goscia, a nie jak lala ;/

Gość wituś-sprytuś
a styl wojskowy ?

Gość zawsze styl wojskowy
kojarzy mi sie z jakimis chłopcami co to paintball,niedowartosciowanie pod tytułem "jak byłem mały to chciałem być policjantem"

Gość a ja bardzo lubie
Styl oldskulowy, jakaś fajna bluza, śmieszna koszuklka, spodnie bojówki, fajne buty, czapeczka na głowie i do tego dready...mmmmmm...

Gość trzeci żołądek
Mówcie co chcecie, ale uwielbiam facetów ubranych w skóre

Gość elizabetha
wojskowy? hmmm,ok, ale nie bez przesady ... tzn np bojowki moro i do tego jakis fajny t-shirt innym razem kurtka moro, ale wtedy juz nie bojowki to ok ;)

Gość przyszły bogacz
głupia materialistko okulary ray ban kosztują srednio 800zł!!😠

Gość szcerrra pravda
bielizna calvin klein trampki lacoste sweterek reebok classic spodnie sztruksowe ala brack obama i do tego klepie mnie po tyłku - oh my god ideał!!!

Gość ja tylko na chwile
Jak facet jest w porzadku, to nie obchodzi mnie jak sie ubiera. Jedynie wazne zeby jego ubrania byly czyste. A pokazywalam sie juz z roznymi facetami: metal w glanach i caly na czarno, informatyk ubrany w stare ciuszki( moj tata ma podobne w szafie ;-) ), nowoczesny facet-wszystko markowe i swietnie dobrane.... a dla mnie to wszystko bylo bez znaczenia, wazna jest rozmowa, drugi czlowiek a nie to jak sie ubiera! PS. najbardziej to lubilam tego informatyka... ech... zycie jest nie fair!

Gość wituś-sprytuś
ja noszę spodnie i bluzę typu pustynna burza

Gość czyste

Gość elizabetha
owszem zgadzam sie ze nie ubranie jes najwazniejsze, ale sory ... ja np w zyciu nie pokazalabym sie na ulicy z takim goscie o jakim pisalam typ: rureczki, pedalskie koszulki,sweterki, torba przez ramie ;/ prosze Cie! nie moge tego pojac, jak FACET!FACEt z JAJAMI moze sie ubrac w ten sposob

Gość wituś-sprytuś
czyli styl wojskowy jest u ciebie przegrany ?

Gość zaspany chłopak
czyste i pachnące ubrania i 0 pozerstwa zasada numer 1 a n a paniusie typu "barbie" na ulicy spotkane czasem sie zastanawiam czy wy macie jeszcze mozg od tego solarium nie to abym zabraniał ale co 2 dzien to przesada chyba

Gość ja tylko na chwile
no jak?? hehe:-D sama nie wiem, ale spojrzmy w druga strone-jak kobiety moga sie ubierac w rozowe miniowy i bluzeczki do pepka? no jak?? ;-) ja to chyba mam skrzywienie jakies, bo jak facet nie pedzi za moda tylko ma swoj wlasny styl, albo jest zagubiony i ubiera sie jak sierota, to wtedy mi sie podoba...

Gość także wypierdalayy
styl wojskowy jest sexy , jesli wygląda się jak Małaszyński np.:classic_cool: http://www.voila.pl/146/ooajr/?1 jesli wyglądasz inaczej to wypierdalay 🖐️

Gość ja tylko na chwile
styl wojskowy jest ok

Gość szcerrra pravda
elizabetha- nie przesadzaj torbra przez ramie meska jest bardziej meska niż badziwne sportowe plecaki dla nastolatków, twój facet wozi sie jak 15 latek czy co ;-)

Gość elizabetha
dobrze ze podkreslilas, torba przez ramie MESKA! jak najbardziej jest ok. ale ja mowie o takich torbach, co sie na nie moda zrobila ;/

Gość betikaa
Mam tak samo, że facet w rurkach, różowej obcisłej bluzeczce, do tego farbowane wystylizowane włosy i pełno kolczyków no i ta masakryczna torba odpda! Zreszta wychodzę z założenia, że jak facet pinduje się bardziej ode mnie to coś jest z nim nie tak, bo facet musi wyglądac jak facet i koniec w tym temacie :D

Gość dokladnietak
facet musi wyglądac jak facet. dzinsy proste, t-shirt, swetr, buty sportowe lub inne, koszula.......czasem garnitur ;) tylko nie spodnie rurki, trampki, japonki i torba przez ramię...;/ reszta mi odpowiada :)

Gość nie rozumiem co macie
do torby przez ramie

Gość cwcwe
a o jakich torbach przez ramie piszecie???