Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zizi*

Jaki styl ubierania podoba sie wam u mezczyzny

Polecane posty

Gość dgvdfgdg
nie ma nic gorszego u faceta jak | sandaly, spodenki przed kolano, czarne skarpetki, koszulka na ramiaczka i przeciwsloneczne okulary

ja noszę torbę ale taką sportową jak idę na trening i nie wyglądam jak pedał. Mam pare sweterków Cottonfielda z dekoldem w serek i pod spód zakładam biały T-shirt, czarne polo albo koszulę. I sweterki rzeczywiście są takie pedalskie?

Gość trymparapymm
dżiny fajny t shirt jakies trampki lub oldschoolowe adidasy bluza z kapturem :) lubie luzakow/rockemnow

Gość taka właśnie ja
klasyka i jeszcze raz klasyka- dżinsy proste, niebieskie, lekko przetarte bez żadnych aplikacji, łat,poszarpanych nitek, itp., jak na sportowo to t-shirty.Proste swetry-sweterki/beżowe, szare/ w jednym kolorze bez jakichś psychodelicznych pasków, koszule jak najbardziej, niezłe są też spodnie jasne takie beżowe na lato, buty klasyczne skórzane mokasyny lub wiązane, klapki i sandały tylko na bose stopy, nie znoszę sportowych butów- takich typowych adidasków, bluzy sportowe mogą być na jakąś wycieczkę w góry czy coś. Acha i na zimę taki gruby kremowy golf- mioodzio

Gość głodna studencina
trampki - conversy, luźne, proste sztruksy albo dzinsy - zwykłe bez przetarć nadruków czy innych badziewi, fajny t-shirt i na to jakaś bluza albo sweter , torba jest ok jeśli jest męska , na głowie dready a na buźce zarost trzydnióweczka :) mniam....

Mój facet miesza style, ale zazwyczaj podstawą jest jakiś sportowy t-shirt. Ma ich mnóstwo i wciąż kupuje nowe. W sumie cieszę się, bo jak nie mam pomysłu na prezent, to kupuje mu koszulkę i wiem że będzie zadowolony. Ostatnio kupiłam mu taki sportowy t-shirt na tanisport.pl, tak mu się spodobał, że musiałam powiedzieć gdzie kupiłam. Oczywiście za jakiś czas zamówił sobie w tym sklepie kolejny.

Gość mick661
czesc :) chcialem spytac co sadzicie o tego typu ubiorze : niebieskie jeansy typu destoner crank wranglera, czarny t shirt lub czarna koszula , kowbojki ze scietym czubem ( tego typu http://moda.allegro.pl/kowbojki-meskie-buty-na-motor-motocykl-gratisy-43-i1768184077.html ) i do tego skora motocyklowa? no i jeszcze dlugie wlosy u faceta...bo mam dlugie wlosy... co o czyms taki sadzicie? tylko szczerze :)

Gość Biały WMG
Co sądzicie o full dress, czapka z daszkiem do nieba, jakas nerka ( saszetka ) buty maratony a od czasu do czasu sweterek w paski i jeansy

na pewno nie dres:D a tak serio klasyczny luz, czyli jeansy, pantofle, sweter, marynarka

Gość gość
A ja lubię facetow w rurkach, w dobrze skrojonych garniturach i serii nic nie mam do japonek. Facet po 25 roku, nie będący ochroniarzem powinien nosic koszule, a nie tshirty,

Gość gość
lubię jak facet nosi rurki (jesli jest szczuply), jakis fajny tshirt, torba na ramie, okulary przeciwsloneczne, modna fryzura.

Gość gość
Mi też rurki nie przeszkadzają u szczupłych mężczyzn, zwłaszcza jeżeli połączone są z porządnymi glanami, czy workersami, do tego fajna koszula lub t-shirt i kurtka skórzana, ewentualnie bluza z kapturem plus kurtka dżinsowa albo jakaś taka workerowa. Każdy facet dobrze wygląda w prostych spodniach dopasowanych w tyłku i udach i prostych nogawkach. Niekoniecznie musi to być nieśmiertelny dżins, latem świetnie wyglądają klasyczne pięciokieszeniowe spodnie z cienkiego materiału plus klasyczne sandały, koszula lub t-shirt. Nie lubię u faceta w mieście krótkich spodenek, choćby miał nogi zgrabniejsze ode mnie. Prawie każdy facet dobrze wygląda w garniturze ale wiadomo, że większość od urodzenia cierpi na alergię na garniaki, więc nie należy typa przymuszać.

Gość małarudamaruda
facet musi zwracać uwagę co ma na sobie...mieć swój styl. spodnie jeansowe lub ciemne materiałowe, koszulka mustang lub niezobowiązująca lekko delikatna koszula. kurtka skórzana...

Gość gość
bikerowy - jeansy, skórzana kurtka, t-shirt, ewentualnie bojówki.

Gość gość
Jest kilka które mi się podobają: -na harleyowca/metala - skóry, jeansy. -trochę hipsterski (ale bez rurek), vintage.

Gość gość
Ogólnie elegancja, koszule, marynarki itp http://www.viris.pl - fajne koszule mają w tym sklepie ;)

Gość daria8889
Ja lubię jak faceci noszą koszulki i bluzy z patriotycznymi wzorami, takimi jak tutaj http://husariasklep.pl/ . Genialnie to wygląda!

Gość gość
zwykły jak się ubiera mój Oskar.

Gość gośćgdfg
ja bym wolała żeby mój faceta ubierał się w sportową elegancję. Dzinsy, stylowe trampki, koszula w kratę na to kurtka skórzana. Modna fryzura a nie zarośnięty chochoł. W polsce mało fajnie ubranych facetów- niestety

Gość effEGE
Najlepszym wyborem w kwestii modowych inspiracji jest Ralph Lauren sklep www. Jest to miejsce, w którym można znaleźć najlepsze propozycje wiodącej światowej marki. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość gośćBaba
Zdecydowanie menel. Ja swojego chowam w piwnicy na kilka miesięcy, tam się robi zarośnięty, brudny, obszczany, obsrany i wygłodniały, więc jak go witam w bieliźnie z szynki to bierze mnie jak zwierz. Dziko i namiętnie, to lubię

Gość gość
styl wojskowy to tacy niedoebani rybacy hahha