Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhyuuyuyuu

jak pokonać siebie samą????!!!!! niedługo idę do liceum, pomocy!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hhhhyuuyuyuu

wiem ze jest kilka podobnych tematow ale tamte sa glownie dla starszych osob. ten bedzie dla nastolatków. Mam 16 lat. Ojciec stale powtarza mi, że nic nie robie, pyskuje, jestem nic nie warta i powinnam wypie**alać itp... W szkole było okropnie w 1 klasie gim. Przemocy fizycznej nie zaznałam wogóle. Ale tą psyhiczną tak. Zawsze byłam dobrą uczennicą, uważali mnie za kujona w dodatku jestem brzydka z twarzy Kiedyś nie potrafiłam się za dobrze obronić. ALe się dużo zmieniło. Nauczyłam się przeklinać. Teraz docinki zdarzają się bardzo rzadko. Jeden tylko taki chłopak czasem coś powie mi na temat mojego wyglądu albo mnie przedźeźni czy coś, ale ostatnio to ucichło bo ja zawsze na to odpowiadam spieprzaj i ostre spojrzenie albo coś w tym stylu. Mam dużo znajomych nie jestem samotna, mam prawdziwa przyjaciółkę. ALe bardzo chowam w sobie urazy z przeszłosci. Staram się jednak tego pozbyć...

Gość hhhhyuuyuyuu
nawet tutaj mnie nie chcą.///... :o :(

Gość alka 13
Wiesz co moim zdaniem bądz sobą i nie zmieniaj się.Nie próbuj stawać się inną osobą..Pokaż wszystkim jaka jesteś i na pewno cię polubią a jesli na docinki to powinnas je zwyczajnie olać !! Niech ludzie myslą co chcą ale oni tez nie sa doskonali ,nikt nie jest... Trzymaj się!!!!!!!!!

Gość mogłabym ci cos poradzić
co by ci pomogło w takiej sytuacji, ale nie będę ciebie sprowadzać na złą drogę :P