Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heja heja

czy to oznacze, ze on chce tylko seksu?

Polecane posty

Gość heja heja

Dopiero sie zaczynamy spotykac, spotykamy sie od jakichs 2 tyg. No i raz byla rozmowa o seksie w zwiazku. On powiedzial, ze on nas traktuje juz jako zwiazek i nie chce dlugo czekac z seksem (dlugo czyt. u niego to 3 miesiace). A ja sie spytalam dlaczego? On powiedzial "a co wolalabys zebym zaspokajal swoje potrzeby z innymi, seks jest normalny w zwiazku". Zarazem dodal, ze nie bedzie mnie zmuszal, ze tego musimy chciec oboje. Faceci... :O I jak ich zrozumiec?

Gość huehue
co za ci ul.

Gość widocznie zdrada
Proszę o radę

Gość ciekawa......
jak zrozumieć facetów?- bardzo prosto :)

Gość tegesssss
zdejmij majteczki, pobawcie się w zamianę dziurek, raz cipka raz w dupala

Gość Mala_09
dziewczyno uciekaj jak najszybciej mozesz masakra co za tepak

Gość heja heja
To napiszcie co o tym myslicie

Gość hallevii
ja bym już uciekła ale to ze wzgeldu na moje poglądy. a Ty zrobisz jak chcesz?? i podstawowe pytanie czy Ty chcesz sie z nim kochac ?

Seks jest normalny w związku, ale pod warunkiem, ze ten związek istnieje. Czy w Waszym przypadku istnieje? Czy mu ufasz? Czy możesz na nim polegać? Czy czujesz się przy nim bezpieczna? Umiecie się kłócić? Pomaga Ci, gdy tego potrzebujesz>? Czy gdy go potrzebowałaś, był przy Tobie? W trudnych chwilach zrezygnował z czegoś na rzecz Ciebie? Znasz go? Znasz środowisko w którym przebywa, jego kumpli, jego poglądy? I tak by mnozyć.... Wątpię, żebyś sprawdziła to w 2 tygodnie. A nie chce czekac długo, bo mu się nie chce wysilać.

Gość onchce
zapewne seksu anala i orala oraz saadomaso

I jesli w tym czasie, w którym normalnie buduje się związek - on nie jest w stanie wytrzymać i będzie zaposkajał swe potrzeby gdzie indziej - to sie naprawdę o rade nie pytaj, bo głupote widac na kilometr. (jego)

Gość sylwia12589
jemu sie nie chce nawet chciec

Gość ertt34t
Nie chce to nie znaczy ze nie zaczeka , wedlug mnie facet mowi calkiem calkiem tyle ze wszyscy przeczytali to ; napaleniec chce przeleciec bedna dziewczyne . Moja mi po jakies 2 tygodniach powiedziala ze minimum 6 miesiecy bede czekac bo sie szanuje itd i wczesniej nie ma mowy a ja powiedzialem ze co prawda znamy sie ktorko ale podchodze do zwiazku powaznie itd i jaki byl efekt po 3 miesiacach sama powiedziala ze chce sie kochac , wystarczylo dac jej to czego potrzebowala . Jak narazie rok razem a co dalej to zobaczymy

Gość ejże bez przesady
kurde, a gdzie spontaniczność?

Gość ejże bez przesady
kurde, zawze sex kojarzyl mi się ze spontanicznością, nie z roztropnością.... .,no ale każdy ma swoj sex

Nie rozumiesz. Najpierw roztropność, a potem spontaniczność. Żeby ta spontanicznosć nie była z byle kim.

Gość uciekaj bo to jakis egoista
albo palant tak czy inaczej nic dobrego jak taki początej wogóle tak szybko takie tematy:o

Gość dndjn
powiedzial tak , albo będziesz ze mnie sypiała albo Cię będę zdradzał co za koleś ...

Gość ejże bez przesady
a koralowa, teraz rozumiem bo już myślałam, że jestes roztropna i powściącliwa w czasie

Jak dla mnie, to chciał Ci dać do zrozumienia, że albo zrobisz to z nim w najbliższym czasie, albo nie i pójdzie do innej. Lekko zaczyna naciskać...

Gość heja heja
ertt34t Może dlatego, że za szybko ją "miałeś" teraz podchodzisz do tego tak "jesteśmy ze sobą rok, a co dalej zobaczymy". Moim zdaniem, jak się kogoś kocha, to nie wyobraża sobie życia bez tej osoby... Chyba jednak to nie związek dla mnie... :( A może postawić sprawę jasno, że na razie nie będę się z nim kochać i zobaczyć reakcję? Może to i trochę egoista, ale on myśli o nas poważnie. Tzn, bynajmniej tak mówi. Że chciałby za parę miesięcy zamieszkać razem itp. Już sama nic nie wiem! Może po prostu on jest w gorącej wodzie kąpany i chce jak najszybciej pełnego związku?

Gość heja heja
śpicie? ;)

Oczywiście, że postaw sprawę jasno, że nie i koniec. Matko Jedyna, po dwóch tygodniach on zaczyna naciskać na seks, nie dlatego, ze mysli powaznie, tylko dlatego że mysli niepoważnie. To, ze tak mówi, to tylko po to, żebys Ty się zgodziła i juz. Jaki pełny związek? On po prostu chce jak najszybciej łóżko i tyle! Czy Wy tego dziewczyny naprawdę nie widzicie?