Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapach maciejki

kobiecy alkocholizm

Polecane posty

Gość Zapach maciejki

Czy sa tu kobiety z takim problemem?chetnie bym porozmawiala..

Gość chyba alkoholizm

Gość ja mam tai problem
witam

Gość 909
juz jest pijana

Gość Zapach maciejki
przepraszam za blad:)Witaj...

Gość Zapach maciejki
ja mam taki problem..napisz cos wiecej...w jakim jestes wieku?

Gość ja mam tai problem
23 lata, pije gdy jestem zdenerwowana, aby zapomnieć o problemach, teraz też sącze piwko... nie wiem czy to alkoholizm, ale pewnie tak, bo kiedy tylko poczuje że nie daje sobie rady z emocjami siegam po alkohol...

Gość zamroczeniealko
alkohol to twoj wrog,wiec lej go w pysk

Gość Zapach maciejki
u mnie podobnie...coraz czesciej zaczynam sie zastanawiac czy nie mam problemu...tez sacze winko...pije srednio 2 razy w tygodniu ale tragiczne ilosci..to mnie dobija:(((

Gość pijaczkaxxxxxxxxx
..no to witajcie..pije gdy mam dola,gdy jestm zla..czyli prawie co kilka dni;/mam 29 lat..teraz tez sacze drinka;/

Gość ja mam tai problem
u mnie jest ten problem ze zawsze pije sama, nie lubie wychodzic ze znajomymi na piwko, wole sama w pizamie przy kompie uzalać sie nad sobą...

Gość pijaczynkaXXXXXX
Ostatnimi czasy mam to samo,kiedys zeby sie upic wychodzilam z kolezankami,poszlac i takie tam...teraz wole sie upic przy kompie,poplakac jaki swiat jest zly lub poudawac ze zycie jest piekne...

Gość kwestia445
zamroczeniealko " Ty wodke w pysk a ona Cie na ziemie.. "

Gość Lil Lady Peeeeeeeeeeeee
ja piłam kiedys ale to przez stres. wciagnęłam sę do tego stopnia, ze codziienie musiałam wypic pare piw albo wina.. nie wspomnę o imprezach xD ale znalazłam drugą polówkę (nie mylic z 0,5 l,) i jakoś mi przeszło;p przestałam się tez nad sobą użalac ;))

Gość Zapach maciejki
to chyba wszystkie jedziemy na tym samym wozie...to typowe dla kobiet..takie picie...ja przestalam tez wychodzic z domu..poprostu wstydze sie tego co moge nawyprawiac po alko.zazwyczaj nic nie pamietam..a rano kac moralniak i wsty..wina ze znowu sie upilam...

Gość ja mam tai problem
ja tak juz w tym siedze od 3 lat... przykre, ale nie potrafie być normalna w świecie nienormalnych ludzi...

Gość Zapach maciejki
LilLady a dlugo to trwalo?

najgorsze jest.. rano budzisz się i zaczhynasz przypominac co odjebałass poprzedniej nocy

pół roku :/

Gość ja mam tai problem
Zapach maciejki ja tez nie chce żeby wszyscy mnie widzieli jak jestem najebana... robie wtedy głupie rzeczy... później nawet ich njiż żałuje bo mam gdzies tych wszystkich którzy to widzieli

Gość pijaczkaxxxxxxxxx
u mnie nasmieszniejsze jest to ze jak wyjde ze znajomymi(znajomymi od strony mojego faceta) to praktycznie nie pije,2 drinki dla towarzystwa i stop.Niewiem czemu tak jest,nie musze sie przed nimi chowac,tamto towarzystwo pije ile wlezie-nie ma imprezy bez pijackich wybryków.Jakos lepiej upic mi sie samej;/

Gość Zapach maciejki
ja odkad pamietam lubilam sobie chlapnac ..ale od 4 lat to jest zupelna tragedia..mam przerwy parudniowe..czasami zupelnie njie mam ochoty ale jak juz zaczne to kranik sie otwiera a ja nie umiem powiedziec stop..

Gość Zapach maciejki
dokladnie..ja tez potrafie sie kontrolowac przed znajomymi faceta...ale jak wychodzilam ze znajomymi to potrafilam dac taki popis ze hooooooo....w domu czesto robie mu awantury po pijaku ktorych potem nie pamietam wszystko ze mnie wylazi....

ja też nie pije wsród znajomych mojego chłopaka bo nie chcę mu narobi wstydu moimi pijackimi gadkami xD zawsze po alko albo mam zajebisty humor albo nasta

Kuba Wojewódzki przytoczył cytat jakieś tam osoby.. że trzeba znac swój umiar w piciu, bo zawsze można wypic za mało :))

Gość ja mam tai problem
pijaczkaxxxxxxxxx ja mam to samo jak spotykamy sie z kumplami mojego faceta to nie pije z nimi, oni tak, ale ja grzecznie odmawiam. Pije jak to zwykle bywa przez faceta... on tez nadużywa alkojholu, wiedziałam o tym kiedy sie do niego przeprowadzałam i myslałam że go zmienie ale sie nie udało, wiec jak on wychodzi pić ja sie zamykam w sobie i zaczynam pić, jestem sama, jestem rozgoryczona i smutna, że nie moge go zmienic, a tak go kocham.. Przepraszam ze sie rozczuliłam ale musiałam sie wyzalić, bo tak mi kurcze ciężko

dobra to kiedy pijemy ?:D

Gość ZenekAA
każdemu jest dane być trzeźwym, tylko nie każdy chce być trzeźwym za życia ,dziewczyny macie wybór , ja jestem alkoholikem, trzeźwieje w grupie anonimowych alkoholików , nie ma trzeźwienia bez rozwoju duchowego ,

Gość ja mam tai problem
ZenekAA --> rozwoju duchowego? co przez to rozumiesz???