Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzonaaaaaa

wstydze sie ze nie mam prawa jazdy a z drugiej strony

Polecane posty

Gość zawstydzonaaaaaa

czuje straszny lek przed jazda i boje sie zapisac na kurs

nie każdy się do tego nadaje i nie każdy musi mieć prawo, to nie jest wymagane a więc żaden powód do wstydu

czy wiesz ilu facetow nie potrafi plywac,poruszac sie na lyzwach.... czy wobec tego tez ma im byc wstyd ? .....nie kazdy rodzi sie kierowca ;)

Gość efkaefka
mam tak samo i staram się już tym nie przejmować

naturalna to rzecz, bać się wszystkiego, co człowiekowi nowe i nieznane. ja sama też nie odważyłabym się na to, dobrze, że ktoś mi pomógł. nie żałuję.

Gość zawstydzonaaaaaa
tak wiadomo ze czlowiek zawsze sie boi nowego ale w tym przypadku to nie jest taki zwykly lek. to jest paralizujacy lęk. juz podejrzewam ze na badaniach lekarskich kwalifikujacych na prawko dostalabym trzesawki

Gość brzydka Maja z wspolnej
chyba nie ma sensu sie zmuszac, co?

Gość elizabetha
wiesz jak wygladaja badania na prawo jazdy? placisz 50 dych, przychodzi lekarz, pyta czy palisz,pijesz,bierzesz narkotyki, sprawdza wzrok i koniec.dostajesz swistek! jesli chodzi o prawko, ja juz na szczescie mam. moge jedynie powidziec, ze zdawanie to byl moj najgorzy okres w zyciu,gorsze nerwy niz na maturze itp zdawalam az 8 razy i nie dlatego, ze nie potrafie jezdzic(moj instruktor chwalil mnie) u mnie byl jeden problem. jesli raz podczas jazdy cos zawalilam, walilo sie potem wszystko po kolei. przestalam myslec racjonalnie, caly czas myslalam o bledach. za duze nerwy, nie potrafilam podejsc do tego na luzie. a dodatkowo Ci durni egzaminatprzy, ktorzy biora kase, za kazdego oblanego kursanta ;/ "za szybko wlacza pani kierunek ... teraz za pozno wlaczyla pani kierunek";/ najlepiej to w ogole wlaczyc w danej sekundzie, kiedy on sobie wymysli /;/ masakraaaaaa ostatnim razem trafilam na przecudowna kobiete-egzaminatora. za blad skarcila, za dobre wykonanie pochwalila.i to mnie podnosilo na duchu Sprobuj! Uwierz w siebie. to na prawde nie jest trudne!

Gość zawstydzonaaaaaa
oj chyba sa jeszcze jakies badania na refleks. kojarze cos bo znajomi ktorzy zdali to mowili. ja jak sie zenerwuje to niestety moj refleks jest ponizej normy

Gość elizabetha
na refleks? :O pierwsze slysze

Gość zawstydzonaaaaaa
no nie wiem tak mi mowilo kilka osob ktore robily badania. nie wiem na co to bylo ale na pewno cos robily