Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam i mysle

Co zrobic?

Polecane posty

Moja historia: poznalam faceta, po dluzszej przerwie samotnosci wkoncu kogos poznalam. Przypuszczalam od poczatku ze jest typowym kobieciarzem itd ale jakos nam sie tak fajnie poukladalo ze przymknelam oko na moja intuicje. On codziennie slal mi pelno eskow, mowil jak mu zalezy, bylo po prostu fajnie. I tak bylo moze dwa m-ce az cos mu sie odmienilo. Przestal pisac i widac generalnie zmiane, pisze sporadycznie wtedy gdy ma ochote na sex. Powiedzialam mu wprost ze jezeli poznal jakas kobiete niech mi powie jakos to zaakceptuje. On powiedzial ze nie. Dodam ze kiedys dal mi haslo do swojej poczty by cos sprawdzic (pewnie o tym zapomnial) ostatnio natknelam sie na maile do kolegi ze on marzy by ruchac na plazy opalone dupeczki itd Czyli moja intuicja sprawdza sie w 100% Jest mi po prostu przykro. Do tego on zawsze gadal o innych laskach ale mowil ze to sa jego kolezanki i jakos nie mialam podstaw by mu niewierzyc ale teraz mam. Na nk pelno wpisow od lasek tesknie itd. Czuje sie oszukana, i zzastanawiam sie nad napisaniem do niego o moich uczuciach, ze jednak wiedzialam jaka jest prawda od poczatku a on gral na moich uczuciach, jak myslicie warto to zrobic?

Gość app
nie rob teo, zblaznisz sie. olej go, zostaw.

Gość morderczyni czy aniol
odpusc sobie. nie warto

Na czym to wszystkko polega? Teraz kiedy postanowilam go olac ( oczywiscie on tego nie wie) on mi pisze przeslodkiego esa, tak jakby wszystko bylo ok, nie wiem nie umiem sobie z tym juz poradzic, tak jakby podswiadomie on czul ze chce go olac i teraz wyjdzie na to ze to ja jestem ta zla. Napisal ze bedzie mial w przyszlym tyg duzo wolnego czasu i bardzo by go chcial spedzic ze mna, dziwne to bo dotychczas mial takie plany by jechac na wakacje. Nie wiem juz jak postepowac:(

Gość KamaONA
Bawi sie Toba a Ty sie dajesz wykorzystywać..otowt oczy dziewczyno!!!!! Ja nie wiem jak kobiety moga byc tak naiwne..przeciez to na kilometr czuć..że smierdzi:)

Gość wiosenny powiew
wiesz nie znam faceta wiec trudno oceniać a to że napisał że marzy o tym czy o tamtym jeszcze nie świadczy że marzenia sie spełnią zależy jaki ten Wasz związek jest ?....czy spotykacie się i od razu do łóżka a po wszystkim on wychodzi i odzywa się po jakimś czasie żeby znowu w tym celu się spotkać ?....czy sex jest dodatkiem do Waszych spotkań czyli razem spędzacie czas chodzicie do kina na spacery razem na imprezy itd.... jeśli to pierwsze to zostaw go za nim na poważnie się zaangażujesz

Gość klamczucha ropucha
nie pisz nic.......ja mialam kontakt z takim...kobieciarzem niestety :-P W koncu zerwalam kontakt,na co on mnie obrazil i powiedzial ze takich jak ja ma na pęczki:-o ja za dlugo tkwilam w tym,dalam sie nabierac na jego slowka,przeprosiny itp.ale w koncu zrozumialam ze jestem jedna z wielu........zerwalam kontakt.czasem do mnie napisze,zyczenia itp.ostatnio pisal o kawce.........ale ja sie z nim nie spotkam,bo po co?;)napisalam mu ze mam faceta.......nie odezwal sie od tygodnia hahahah:-D

Gość She83
jak chcesz to sobie spedz troche czasu z nim ale badz na dystans tzn zero seksu i wtedy zobaczysz jego reakcje. O co mu tak naprawde chodzi. Jesli nie bedzie strzealal fochow to najwyrazniej mu na tobie zalezy ale jesli bedzie cie naciskal na seks to wiadomo co mu w glowie siedzi

z jego strony niestety bardziej o sex chodzi, jak mu dac do zrozumienia ze czuje sie oszukiwana i wykorzystywana?

Gość glupia naiwna
powiedz mu ze nie chcesz byc laska na sex tylko i olej go;)