Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białyptak

problem z kupą podczas orgazmu

Polecane posty

Gość białyptak

Witam, nie dawno moja dziewczyna zaproponowała mi, że chyba powinniśmy zmienić dziurkę aby trochę ożywić nasze życie seksualne. Wszystko byłoby super, bo od zawsze marzyłem żeby wsadzić jej w dupala, ale często zdarza się że ona podczas orgazmu oddaje kał. Obrzydliwe to jest :/ Ale kocham ją więc na to nie patrzę. No ale co teraz, ja będę ją walił w dupcię ona będzie dochodziła do orgazmu a tu takie coś :/ Może to da się jakoś leczyć? Co mam teraz zrobić, pogadać z nią?

Co ty masz zrobić ? To raczej twoja dziewczyna powinna coś zrobić - pójść do lekarza i powiedzieć że ma problem z trzymaniem kału.

Gość a moze ja podnieca
sranie na Ciebie?:D pytales ja o to?? czy robi to specialnie czy samo sie tak dzieje?

Gość Ajron bez powera
to poważny problem - mama florka nie trzymała kupy i dziś lata takie gówno po świecie i nudzi ludzkość

e...podchodzisz do sprawy od doopy strony :o wlej jej w doopsko najpierw 1,5l. mineralnej żywiec, acha...gazowanej oczywiście. :p

Gość białyptak
niestety... chciałbym żeby to była prowokacja. Głupio mi jej powiedzieć o moich obawach. Ona ma jakiś problem z nietrzymaniem stolca. Nie zdarza się to podczas każdego stosunku, ale zdarza się :/ Kocham ją i chyba przezwyciężę swój "wstręt?" (bo jak inaczej nazwać to odczucie)

moze niech się wy.. tego :classic_cool: ...przedtem? :D

masz szanse blizej poznac wnetrze swojej niewiasty, a przeciez najwazniejsze jest wnetrze :)

Gość białyptak
z drogiej strony jestem ciekaw jak smakuje jej kupka

Gość maeksa
nie wierze:) a ona nie dostrzega problemu? nie planowala sie z tym udac do lakarza? jak to sie dzieje? wychodzisz z niej a zaraz za Toba wychodzi kupa czy jak?:)