Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak plemnikow..

BRAK PLEMNIKOW.....

Polecane posty

Gość brak plemnikow..

taki dostalismy wynik juz dwa razy, czyli to nie moze byc blad...w sumie w tej chwili nie chcemy miec dzieci najwczesniej za kilka lat ale jakos mi tak smutno :( a po drugie nadal sie zabezpieczam...chyba bez sensu jest sie truc?? Ale jakos tak podswiadomie nie wierze w ten wynik. Przeraza mnie to co bedzie sie dzialo kiedy zapragniemy dziecka, ale narazie go nie chcemy...Czy moge odstawic tabletki?? No bo chyba nagle plemniki sie nie pojawią, skoro ich nie ma:( Ale nawet nie wiemy dlaczego, bo moj N. nigdy nie chorowal, nie mial swinki itp, a ma niedrozne nasieniowody ?

A może nosił ciasne majtki lub obcisłe spodnie ?

Gość brak plemnikow..
nie, nie nosil nigdy obcislych spodni, nosi zawsze bokserki ale nie jakies obcisle

Przegrzewanie jąder to prosta droga do bezpłodności.

Gość brak plemnikow..
aha i nie mial nigdy zadnego urazu, nie mial swinki - kkiedy zapytal lekarza dlaczego on tez nie umial odpowiedziec :( On jest podłamany, do mnie jeszcze CHYBA NIE DOCIERA BO nadal BIORE TABLETKI..

Gość brak plemnikow..
wczoraj sie nawwet troche poklocilismy, bo widzial ze biore tabletke jak zawsze, wykrzyczal mi ze nie musze, bo on nie jest w stanie mi nic "zrobic", ze jest nieszkodliwy w tej kwestii :( nie chcialam mu robic przykrosci, tylko ja jakos nie umiem w to uwierzyc

Gość Dosia30
U nas jest ten sam problem całkowity brak plemników-azoospermia. Koniecznie niech twoj partner zrobi bad. krwi na poziom FSH to hormon oceniajacy wydolność jąder. Jesli bedzie powyżej normy to znaczy ze jest źle. Moj maz miał FSH 32 to znaczy ze calkowita niewydolnośc jader, miał tez robiona biopsje jadra i niestety wyrok! bezpłodność. Jesli FSH bedzie w normie to nalezy szukac plemnikow w jadrach aby posłużyły do ew. in vitro. Należy oczywiście takie badanie nasienia powtórzyć. W innym przypadku tylko dawca.

Gość Dosia30
podnosze

Gość joojjjjjjjj
dziwnie piszesz - kobieto - mąż jest bezpłodny i nigdy niebędziecie mieć dzieci - weź i jakoś wbij sobie to do głowy - teraz niechcecie ale nigdy mieć niebędziecie - odstaw te pigułki bo tylko się trujesz.. a jeśli wtedy jakimś cudem zaszłabyś w ciąże w co wątpie to niech dla ciebie będzie to dar od losu i cud że jednak możesz dać mężczyźnie którego kochasz dziecko!! bo prędzej czy poźniej pojawi ci się u cibie instynkt i myśli o dziecku a go niebędzie.. i będzie smutne życie we dwoje.