Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dododododod

Czym różni sie dziewczyna z miasta od dziewczyny ze wsi?

Polecane posty

Fizycznie niczym. Tak jak jedne i drugie, bywają brzydkie i ładne, głupie i mądre. Różnic można się dopatrywać jedynie przez czysto socjologiczne podejście do tematu.

Gość ja pierdziuuu
autor/ka tematu ma w glowie kolczyk a nadupie kleszcza

Gość VizeV
Są skromniejsze !!! i ogolnie czesto madrzejsze i nie zagladaja w portfel jak miastowe ;P

wkurwiają mnie ludzie którzy swoje wypowiedzi zaczynają od słów: \"A ja powiem tak...\" Mają sie kurwa za jakieś wyrocznie delfickie? Mam sobie wydrukować te wypowiedzi, wyciosać w kamieniu i oprawić w złote ramy? W ogóle nie czytam takich postów, bo wiem, że ich autorem jest nadęty człowiek z przerośniątym ego. Co do właściwego tematu: licytowanie sie o to co lepsze- maliny czy truskawki nie ma sensu. Niby dlaczego wiejskie dziewczyny śmierdzą, a z miasta dają du py za szejka waniliowego?? Kto tak twierdzi?

Gość neutralna222222222
Dziewczyny ze wsi : - mają kompleksy że są ze wsi i dzieki temu faktycznie czesto lepiej sie ucza,znaja jezyki itp. - gorzej sie ubieraja ale to nie ich wina nie maja dobrych,firmowych sklepow w okolicy -mowia troszke inaczej niz te z miasta -maja ogromne lazienki ale jak wykonczone ??? Dla wiekszosci wymiana desek na panele w salonie to szczyt luksusu Dziewczyny z miasta : - czesto przeginaja z lansowaniem i ubieraja sie jak dziwki -maja zbyt mocny makijaz i twarz spalona solarka,w wieku 28 lat wygladaja na 38 - bardziej zwracaja uwage na ,, pozorna kase ,, ( 20-letni sportowy samochod,Armani z ciuchlandu itp.) DZIEWCZYNY Z MIAST TEZ SIE ROZNIA !!! Bo jak wyglada dziewczyna np. z Zamoscia,Torunia,Bialej podlaskiej a jak ta co mieszka w Warszawie,Sopocie,Poznaniu,Krakowie ???

wiem, wiem, ta w wawki mimo zadartego nosa wyzej sr.... niz doopsko ma ;) to napisalem ja, normalny mazowsze. na podstawie wieloletnich obserwacji mieszkanek wawki :P

Gość Pochodzę ze wsi mieszkam w m.
MIeszkam w dużym mieście od 9 lat, mam żonę z miasta. NIgdy nie miałem dziewczyny ze wsi, ponieważ to ja nie pasowałem do tego środowiska. Pochodze z dużej wioski (około 1000 mieszkanców), same domki, żadnych bloków popegerowskich i uważam, że dziewczyny ze wsi sa ok. Na pewno bardzo ambitne, bardzo "robocze". Brawo dla tej z czerwonymi paznokciami, że napisała PRAWDĘ. Ja tez i moja siostra ( ma nadal zresztą) ma ogromny dom, z pięknym ogrodem, mamę nauczycielkę i ojca szefa jednego z miejscowych zakładów. I jest SUPER. To co piszecie, jest niesprawiedliwe, miałem tez kontakt z młodzieżą, pracowałem w szkole przez 3 lata i uważam, że tych niedomytych dzieciaczków jest jakieś 10-20%, reszta dba o kulturę osobistą i siebie. A to, że mają mniej szans na lans, to nic, hamburgerów i wiader z kfc nikomu tutaj nie brakuje, lepiej zjeść domowy bigos i schabowego, nawet w niedziele, niż wyglądać jak te 15stki z wystającycm tłuszczem zza paska, u mojej żony w szkole. MASAKRA. Każde uogólnianie jest krzywdzące, tak jak i szufladkowanie. Pozdrawiam

Gość dominikakakaka
ale macie problem "Najważniejsza rzecz na swiecie" czy ktos jest z wioski czy z miasta. Kazdy jest inny i nie mozna uogólniac ze dziewczyny ze wsi sa takie a z miasta sa takie . temat bez najmniejszego sensu :)

Gość ja mam odzine rozsiana
po roznych wsiach, jezdzilam w kazde wakacje i pewnie by mnie za to zabili- ale nigdy nie chce mieszkac na wsi, wsrod tych wscibskich natretnych ludzi o zaciesnionych horyzontach fakt, sa bardziej otwarci,zyczliwi i pomocni, ale na wsiach widac zasciankowosc i trzeba byc typowym jej przedstawicielem zeby tego nie zauwazac

to ja jeszcze dodam, że otwarci i pomocni są owszem dla ludzi, ale to jak traktują zwierzęta dla mnie jest nie do przyjęcia...tzn ostatnio będąc w górach okolice Zakopanego zauwazyłam, że tam lepiej o nie dbają...w każdym razie o owce, krowy i konie, bo psy na przykrótkich łańcuchach także można spotkać :O...

Gość Sway
Tym że rodzice dziewczyn ze wsi byli na tyle obrotni że potrafili wybudować dom a te z miasta gnieżdżą się w śmierdzących blokach:)

Gość wielbiciel stopek
tak tak... rodzice wybudowali dom... ruderę odziedziczoną po pradziadkach :D

Gość glupia gęś
miastowa buzka chamska i ograniczona umyslowo jestes ty! Dziewczyny ze wsi musza na wszystko same sobie zapracowac, nie maja szkol pod nosem, bibliotek itp. musza sie poswiecic aby do czegos w zyciu dojsc. a baby z miasta? Glupota i lenistwo...

Gość m1m1m1m1m1
a wsiury są robotne? Chyba tylko w rodzeniu bachorów :D

kumpel mi opowiadał,że miał laske ze wsi i kilkakrotnie ja atakował lecz niestety nie mógł sie przez gaszcz przebić . A ona cały czas go kitowała,ze jest dziewica i to niby dlatego.

Gość grobcik
i pewnie był to gąszcz brudu :O Też się raz z taką rarytną wieśniareczką spotkałem. Cuchnęło toto jak jej obora :O

Gość jestescie zalosni

Co za gadanie w ogóle niektórych... Nie wiem skąd te pomysły... Niczym się nie różnią...Jedynie miejscem zamieszkania tak jak ktoś już napisał. Ja mieszkam i na wsi i w mieście...Może czuć różnicę jeśli chodzi o tryb życia,itp., to nie dzieliła bym na gorszych i lepszych... Nie jedni ze wsi mają piękne domy 4x większe niż te miniaturowe mieszkania... Ma się ogród,altankę,spokój i przestrzeń... W mieście znowu wszędzie blisko, łatwiej i wygodniej o pracę... Coś za coś...Są plusy i minusy.

Gość córka kaczyńskiego
osłabiacie mnie swojom wypowiedziami każdy jest indywidualistą i nie można zbierać ludzi do jednego worka.

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te stronę i się zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary naprawdę się opłaca

Gość tym ze ta ze wsi
ma prawdopodobnie kilka hektarów ziemi po rodzinie do podzielenia na dziłąki budowlane:))) A ta z miasta mieszka w blokowisku na 60 m2 i nie wie co to natura swieże powietrze i zdrowie te ze wsi maja tez ciemnijesza karnacje

dziewczyna ze wsi ma szanse uwieść ochotnika z OSP

Gość doktor z miasta
chetnie poznalbym wiejska panne, najlepiej ta pania mgr, ktora pisala ze nie smierdzi gnojem

Gość Kierowcaa
jak przejeżdżam przez miejscowości z tym świeżym wiejskim powietrzem to zamykam okna w samochodzie. Jakoś mi ta świeżość zbyt mocno gównem zalatuje

Gość Osiedlowa Piękność
Popieram tego kierowce robie oczywiście to samo :)jebie jak huj :D

Gość miastowa lala
Smierdzi, bo to wies. Mleczko pijecie? Serek jecie? A to ze smierdzacej krowy jest!!

Gość głupie niedoświadczoneGówniary
Ja pierdole jak możecie powiedzieć, że na wsi łazienek nie mają??? Mają takie łazienki o jakich wy możecie sobie jedynie pomarzyć! Taka łazienka na wsi to pół a nawet i więcej twojego zajebanego mieszkanka w bloku! I kurwa nie każdy ma na wsi gospodarstwo. Rzadko to się teraz spotyka. Ja pierdziele jak mi jest was żal, że wy kurwa życia w ogóle nie znacie. Skąd możecie wiedzieć co to praca? Skoro wszystko macie na wyciągnięcie ręki? Skąd kasa na solkę, kosmetyki? Ciuchy? No pewnie - waszym językiem mówiąc - stara mi da nie? Zero szacunku nawet do rodzica, a co dopiero do samej siebie. Nie jedna dziewczyna, która mieszka na wsi jest 10000 razy bardziej zadbana od takiej paniusi z miasteczka! Mieszczuchy jebane! A skąd masz mleko i inne przetwory mleczne?Owoce?Warzywa? Ze wsi! Niedowartościowane szmaty, które w ogóle nie znają życia! Życzę wam żebyście wkońcu poznały co to życie! praca! Wkońcu kurwa na ulicy wylądujesz z miotłą! Albo rowy kurwa będziesz kopać! Zero pojęcia o życiu! Zero! Totalnie mi was żal!

Gość fydgheghvn fbg vcbvh
Ze wsi się puszczają? Ja pierdole czegoś lepszego wymyślić nie mozecie? Kurwa twoja inteligencja miastowa paniusiu chyba ogranicza się jedynie na języku polskim! Nie wiesz chyba co gadasz! Ludzie w większości na wsi są po studiach, a ta mniejszość która nie ma takiego wykształcenia tylko dlatego, że ktoś musiał się zająć domem, kiedy np. ma się schorowaną rodzinę. Śmierdzą taa? Chyba od ciebie kurwa jedzie! Ale brakiem inteligencji! "Ludzie ze wsi mają jeden cel w zyciu - pieniądze. "-> Bu a ha ha ha rozmieszyłeś mnie kotku tym :D "mówią" troszke inaczej niz te z miasta: - :D żal! Taa mówią troszkę inaczej, prawda! Bardziej inteligentnie :D] "ze wsi maja bardziej obfity zarost" - no bardzo inteligentne to było nie powiem :D nie mogę ze śmiechu :D NIGDY W ŻYCIU NIE CHCIAŁABYM MIESZKAĆ W MIEŚCIE, MIMO, IŻ CO DZIEŃ DO NIEGO JEŻDŻE Załośni jesteście jak chuj!