Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migocą

Mój chłopak odmówił mi seksu

Polecane posty

Gość migocą

Mam dość tych jego wymyślonych fochów :////

Gość migocą
Wczoraj byłam trochę zmęczona po całym dniu i śpiąca i oczywiście moj kochany uważał,że się czepiam . Ale do wieczora wszystko ładnie pięknie ja go zaczynam całować aon ,że nie ma humoru i nic dzis nie będzie ja sie pytam czemu aon , ze ja byłam marudna . No zesz udaje najpierw ,że wszystko w porzadku a potem mi mówi coś takiego. NIe moge z tymi jego fochami.

Gość Joanna55
A to pierwszy raz sie tak zdarza ze Cie odrzucil?A sam jak czesto inicjuje cos?Mieszkacie razem?

Gość ****asia****
1.nie krecisz go 2.jest gejem 3.ma inna i ja bzyka 4.jest impotentem innej opcji nie ma :classic_cool: proponuje pomyslec nad wibratorem albo innym facetem-to chyba lepsze

Gość no prooooszę Was
czy nigdy się nie zdarzyło że akurat w tym momencie nie miałyście ochoty na seks? Co to, facet musi mieć ochotę zawsze i wszędzie, bo inaczej od razu jest coś nie tak? :O

Gość ****asia****
nie znam faceta który nie ma ochoty na seks tak po prostu,zwłaszcza wtedy gdy babka po 'podrywa'. (nie mówię o sytuacji gdy jest ktoś chory albo xle się czuje, ale wtedy normalna dziewczyna seksu nie wymaga)

Gość Joanna55
Asia....:) krotka i tresciwa odpowiedz ;)

Gość no prooooszę Was
asia - sorry, ale nie wierzę, że wiesz wszystko na temat wszystkich znajomych facetów odnośnie tego, czy taka sytuacja się zdarza, czy nie :P

Gość no prooooszę Was
gdyby taka sytuacja się powtarzała kilka razy , to wtedy można zacząć wymyślać jakieś powody. Ale raz? Przesadzacie :O

innej opcji nie ma " a opcja na "zraniona ksiezniczke" ? i kara bedzie brak sexu przez miesiac :P przeciez to jak ze czeste kobiece zachowanie ...

Gość Joanna55
U faceta to chyba opcja na "zranionego ksiecia" :) i jakie jeszcze sa?moze...seksu nie bedzie bo religia czystosc przedmalzenska

najnormalniej w świecie może był zmęczony, nie miał nastroju lub faktyczie czyms go zirytowałaś - i już. Od kiedy to faceci są robotami do seksu i na każde zawołanie muszą \"stawać na baczność\"? ale masz problem

Gość jest równouprawnienie
a co babom zawsze boli głowa, a chłopu nie może raz zaboleć i mieć fiuta typu miękka faja.....

Gość zloty niezalogowany
jak chvj mu nie stanie to odmawia :o :D

Gość migocą
W dzien jeszcz echciał normalnie sie przytulac itp. Ale potem chcial zebym mu kolacje zrobila ja mówie ze na reklamach mu zrobie bo tv ogladam , potem chcial ogladac film a ja mu mowie ze jutro rano mam do pracy i musze isc spa ca przy filmie nie zasnę i czy musi go dzis ogladac. MOje potrzeby nie są uwzględniane i to ja marudze a potem on nie ma ochoty na seks.

Gość migocą
Czuje się beznadziejnie , bo tylko nie robię tak jak on chce to potem jest ze sie czepiam i mni eodrzuca. Na pewno juz sama nic nie zainicuję. Nocujemy u mnie i chyba mam prawo powiedzieć cokolwiek.

Migocą, to w końcu ile razy Ci tego sexu odmówił? Raz czy częściej się to zdarza?

no niektorzy potrzebuja specjalnego nastroju na seks... to chyba normalne ze jak czlowiek sie na cos wkurzy to mu sie odechciewa... i chyba lepiej powiedziec, ze sie nie ma ochoty niz udawac super orgazm... jesli odmowil Ci raz, dwa to jeszcze nie koniec swiata...

Gość Migocą
Ja rozumiem ,ze jak się człowiek na coś wkurza to nie ma ochoty ale czy to był powód, zeby się wkurzać i potem nie mieć ochoty? Tzn ,że wogóle powinnam się nie odzywać. Własnie nie kochamy się kiedy on się fochuje na coś i zdarzyłlo sie to już kilka razy. co W takiej sytuacji robić

Gość nie wiem dla mnie
to jakas abstrakcja facet odmawia seksu, aby ukarac swoja dziewczyne, ktora marudzila z calym szacunkiem, to jakis gowniarz nie facet i albo faktycznie chodzi tutaj o cos grubszego, albo niech facet dorosnie

Gość naucz sie czytac ok
??? nie napisalam, ze facet , ktory nie chce uprawiac seksu, bo ma jakis powod, typu faktycznie zle sie czuje, jest zmeczony itd jest gowniarzem ale facet ktory odmawia seksu, zeby laske ukarac...!!! to tak jak przedszkolne przepychanki, nie bylas dzisiaj w humorku to ja Ciz abiore lalke... gratuluje dojrzalosci!

Gość Migocą
Właśnie chodzi mi o to karanie. Kara nieadekwatna do popełnionej zbrodni.

Gość Migocą
Powiedział,że udzielił mu sie mój humor no nie dziwne skoro nie dosypiam od 3 dni i jeszcze on wlącza film i ine moge spac. Mam prawo byc marudna i powiedziec swoje zdanie. I wlasnie wtedy moge sie pozegnac z seksem. Olałam juz to nawet,ale się go pyta mczy nadal jest obrażony a on mówi ze tak ale ze mu przejdzie no super po prostu.

Gość małe ale
facet nigdy bez powodu nie odmawia:-) moj zawsze ma ochote, w dzien, w nocy.... nawet jak go wybudze ze snu to sie rzuca na mnie bo mysli ze obudzilam go specjlnie po to.....:-)

Gość niektorym to trudno pojac
ale facet moze nie miec ochoty na fochujaca caly dzien babe, ktora zaczyna sie na noc przymilac, bo chce szybkiego seksu do tego niektorzy traktuja seks jak cos wiecej niez spuszczenie cisnienia, a jak tu okazywac czulosc komus kto caly dzien mial cie w doopie? :o 🖐️

Gość migocą
Ciekawe w którym miejscu wyczytałes/as , ze miałam go cały dzień w dupie. Po prostu dobrze wiedział.że jestem potwornie zmęczona . Ale dla niego nie liczy się to jak ja się czuję tylko fakty ze nie robie tego co on chce. Więc trzeba sie obrazić.

Gość wcale nielatwo sie mowi
wiesz, nie przejmuj sie pogadaj ze swoim facetem dlaczego tak jest, jak juz sie pogodzicie, na spokojnie natomiast w dalszym ciagu uwazam, ze takie fochy godne sa pieciolatka...dziecku sie wybacza, ale doroslemu facetowi?? u mnie seks niejednokrotnie nas wlasnie godzi...to chyba normalne co?? z reszta jak mowie, odmawia sie z roznych powodow, zlego samopoczucia itd..ale z powodu kary...no gratuluje!