Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maeksa

cudownego faceta sprzedam- licytacja

Polecane posty

Gość meaksa
wie, powiedzialam mu, ze szukam mu dziewczyny.

Gość pytanko.
a liczy na ktoras z Twoich znajomych,czy wie rowniez o "aukcji"?? :D

o aukcji jeszcze nie wie, powiem mu gdy skonczy prace. nie liczy na zanda z moich znajomych.

Gość pytanko.
ups... teraz piszesz na czarno ??? Przepraszam,ze zawracalam glowe,bo jestem juz mezatka.Pytania byly tylko zadawane z ciekawosci ;)

Gość sil24
Licytacja zakończona, czy można jeszcze podbijać? ;) Daję całą zawartość portmonetki (334,79) i dokładam jedno sfatygowane serce- co prawda ktoś z premedytacją zrzucił je z wysokiej rajskiej chmurki prosto na beton, ale Obiekt to inżynier, może dałby radę poskładać? ;) A tak serio- Maekso, teraz wymień wady Obiektu (poza faktem używania) :D

Gość maeska
wady? na chwile obecna nie zauwazylam zandych wiekszych. bywa nerwowym kierowca ale to wynika glownie z tego, ze jest kierowca naprawde dobrym i pewnym swoich umiejetnosci i denerwuje sie gdy ktos inny ze tak to ujme staje mu niefortunnie na drodze.

Gość maeska
mezatka nie mezatka kazdy klient sie liczy;)

Gość maeska
raczej przecietniak jesli chodzi o wzrost powiedzialabym. znam ludzi z wiekszymi wadami.

Gość rumburak.....
"zwlaszcza ze w zestawie jest jego konto bankowe do ktorego swojej dziewczynie daje pelny dostep." ale jest idiotą :D

Gość maeska
idiota... nie nie nazwalabym go idiota, powiedzialabym, ze jest zbyt ufny ale z tego co slyszalam i na ile znam jego przeszlosc jeszcze sie na tym nie przejechal.

Gość rumburak....
zwał jak zwał

Gość Pffffffffff
Ja go chcę! ;) Tylko żeby w Polsce został a nie jeździł wte i wewte :P

Gość maeska
niestety taka praca. stad tez moge Ci go zaoferowac ale muszisz byc gotowa na przeprowadzki co roku. za to czekaja Cie ile hotele i ciekawe podroze. cos za cos.

Ajj, młodszy ode mnie, szkoda, takie ciacho koło nosa przeszło ;-) A skoro licytujesz, to powinnaś jego wymagania napisać, tak uważam ;-)

Gość nie chcę go za darmo
a nawet z dopłatą!

Gość maeska
w takim razie cos o jego wymaganiach- z tego co zauwazylam wymaga od dziewczyny aby miala wyobraznie. lubi dziewczyny ciewawe troche szalone. jesli chodzi o wyglad nie lubi i to zupelnie powaznie chudzielcow. zapoznalam go z jedna z moich znajomych ale stwierdzil, ze nie moglby pojsc do lozka z kims kto ma odstajace kosci. lubi dziewczyny z poczuciem humoru. nie przeszkadza mu to, ze dziewczyna nie ma plynnego jezyka angielskiego, cierpliwie uczy i powtarza zdania. lubi dziewczyny przyjazne takie ktoe latwo nawiazuja kontakt z jego przyjaciolmi a jest to duza grupa dosc zwariowanych mlodych mezczyzn.

Gość maeska
skoro go nie chcesz nie widze sesnu wypowiadania sie na tym topiku.

Gość nie przeczytałam tematu
Tylko pierwszy post. Vampire, od razu pomyślałam o Tobie. :) To na pewno Ty... Ale przecież każdy jest bezcenny, więc skąd licytacja? :)

Gość maeska
zapewniam, ze to nie vampire kim kolwiek jest ow chlopak. gdybys przeczytala reszte wiedzialabys ze ten jest obcokrajowcem wiec na tym forum nigdy nie zaistnial

Gość maeska
edziorek dal 1000

Gość a ja pamiętammm
...jak krótko był temat o tym, żeby dać zdjęcie swojego chłopaka i tam było to zdjęcie. jestem przekonana ;) czemu już Ci nie odpowiada? przejrzałam temat

Gość maeska
jak juz pisalam zwiazek na odleglosc nie jest dla mnie zwiazkiem dlatego szukam dla siebie zastepstwa

Gość ajak twoje kochanie sie
zapatruje na to ,laska go wylicute i przepraszam fizycznie go odrzuci i jak zamierza kontrakt wypelnic? przeciez to debilne z zalozenia jest

Gość maeska
wiadomo ze nikt go nie zmusi. najpierw spotkanie potem podpisanie umowy.

Gość -10/10 prowo

Gość sil24
Aaa... dopiero zauważyłam link do fotki hyhy :D M., on jest za fajny, nie sprzedawaj go ;) Kiedyś oddałam extra rower i dziś bym już tego nie zrobiła :)

Gość upupup