Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena33

zrozumieć faceta...

Polecane posty

Gość lena33

Witam! Potrzebuję obiektywnej opinii, stąd tu pisze :) Co pomyślelibyście sobie o chłopaku, z którym nie utrzymujecie stałych, kumplowskich kontaktów, z którym od dłuższego czasu jest uczucie takiego niedopowiedzenia, co do tego, czego on oczekuje, i tylko nagle sie odzywa, gdzie dokladnie pracujecie, by mógł Was odwiedzić, jak będzie miał przerwę w pracy (tymczasowo pracujemy w tym samym budynku)... Potem nagle sie odzywa, zeby wyskoczyć gdzieś na piwo itp., przez 2 dni powtarza, byście tylko powiedziały kiedy, gdzie i na którą najbardziej Was pasuje, by spotkać, a on w to miejsce o tej porze przyjedzie, do wszystkiego się dopasuje itp., czy może macie jakieś specjalne zyczenia co do spotkania itp. Jak sie już jednak umówicie i co do miejsca, i godziny, w ostatniej chwili on doprowadza do tego, ze spotykacie sie innego dnia, wcześniej niż planowaliście, ale gdzie indziej i jeszcze z 2 znajomych? Gdyby co prawda oni nie mogli, to spotkalibysmy sie sami, ale wyszło jak wyszło... Gdyby mi na nim nie zależało, problemu stety niestety by nie było, a tak nie wiem, jak sobie to wytłumaczyć...

Gość facetow sie nie rozumie
przyjmuje sie ich takimi jakimi sa...

Gość lena33
Jego już przyjmowałam... do ust.

Gość lena33
chyba ktoś mało sympatycznie się tu pod mój nick podszywa...

Gość lena33
może ma ktoś jednak jakieś głębsze przemyślenia niż te powyżej?

Gość Ten to
Strasznie to chaotyczne. Spotkaliście się w końcu czy nie? Samo umawianie się - czy jak kto woli zapraszanie ma znaczenie bardziej organizacyjne. Zawsze przecież można założyć że coś wypadnie, zdarzy się coś niespodziewanego. Istotne jest to że ktoś Cię zaprosił i starał się żebyś się zgodziła. Taka determinacja już o czymś świadczy. Najważniejsze jest jednak samo spotkanie i twoje odczucia po nim.