Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_gaga22

kolezanki

Polecane posty

mam 2 takie najlepsze kolezanki zawsze razem wychodzilysmy wsiepralysmy sie jak one nie mialy nikogo ,zawsze sie z nimi spotykalam ,to sama to z chlopakem ,dzis chcialam isc z nimi na drinka ale coz poznaly jakis typow ,i jeszcze nie wiedza co robic a nie pomyslaly o tym zeby mnie zaprosic ?:( ja je zapraszalm z moim chlopakiem a teraz .... dzis ....juz ...nie wiedza co beda robic :( :( chyba spedze sama weekend bo moj narzeczony wyjechal na pare dni sluzbowo ehhhh.... a taka ochote mialam wyjsc ale sama nie pojde i nie mam nikogo wiecej

Gość a czemu nie
no tak bywa niestety, też miałam takie koleżanki... :o

ale to wszystko takie smutne :( jak dla mnie bylo zawsze swietnie miedzy nami rozumie ze kogos maja ale tak czy tak sobote niedziele z nimi spedzaja al eten piatek albo zeby zaproponowaly zebym z nimi wszystkimi poszla :( kiedys bylam z nimi ,swietnie sie bawilismy a teraz? eh...nastepnym razem tez powiem im tak jak one teraz .... dla nich zrezygnowalam z chlopakiem wieczor i poszlismy razem gdy mnie potrzebowaly aa szkoda pisania :(

Gość a czemu nie
dla mnie też smutne :( starasz się być w porządku, myślisz też o nich a nie tylko o sobie, a one się tak odwdzięczą :( przykre....

masz racje czlowiek stara sie pomagac ,jak bylo trzeba spotykac sie ,rezygnujac z czegos innego a teraz ....... przykre przykre:(

Gość niemasensu
k samo mialam, tyle ze moja przyjaciolka laske na mnie totalnie wylozyla jak poznala faceta, i 7 lat przyjzni poszlo sie jebac

Gość hmmmmmmmmmmmm
ja też kiedyś miewałam takie koleżanki, było mi przykro jak mnie olewały w momencie poznania nowego faceta, a jak ja kogoś miałam, to dla nich czas też zawsze był. A potem tak mi się losy potoczyły, że koleżanki mogły się poczuć olane przez mnie, co się akurat pokryło w czasie z moim nowym facetem, obecnie mężem (ale rozluźnienie kontaktów z nim akurat nie miało nic wspólnego). Z dziewczynami nie mam kontaktu, ale jest mi z tego powodu źle, tylko nie wiem, czy to jeszcze można naprawić. Minęło 3 lata prawie...

Gość maturka4
Nie uważasz, że to dziwne, jak nagle OBIE znalazły "typów" i OBIE jakoś sie dogadują, tylko od ciebie stronią? Widocznie z ciebie TYP bardzo nie pasujący do towarzystwa. Za bardzo okazywałaś wyższość i "łaskę" zapraszając "biedne samotniczki" na spotkania ze SWOIM facetem, co mocno podkreślałaś

Gość a czemu nie
ja tego nie rozumiem.....czy przyjaźń się już nie liczy czy jak?

Gość a czemu nie
maturka co Ty wypisujesz... to,że się pomyśli o koleżance i zaproponuje wspólne wyjście np. żeby nie siedziała sama w domu to wg Ciebie jest wyższość???

to nie jest tak ze sie wywyzszalam a to sa 2 kuzynki wiec trzymaja sie razem ,zawsze tak bylo miedzy nami bylo swietnie tylko szkoda ze mnie nie zaprosily , na wyjscie przeciez z nimi i ich facetami tez spedzilam mila sobote ,bylo b.fajnie zagrozeniem nie jestem:D bo sama mam faceta :D tylko szkoda ze jednak coraz mniej jestem dla nich wazna podkreslilam tylko to ze jak byly same ,a faceta mam dlugo zawsze jakos czas znalazlam wychodzilysmy ,bawilysmy sie :) jak chcialam pewny piatekz facetem spedzic a one chcialy zebym przyszla na drinka ,dzwonily co troche ,ale uleglam i poszlismy razem ,tez z nami wszydzie wychodzily i z tego powodu jest mi smutno ze jak jestem sama to nie zaprosza :( coraz bardziej sie oddalaja :(

i nigdy ich nie potraktowalam jako gorsze bo facetow nie maja jesli o to ci maturka chodzilo a ja jestem towarzyska i lubiana :P a przyjazn chyba w tych czasach to slowo nic nie znaczy :( straszna prawda:(