Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta zwyczajna

Nawet niewiem jak zdradzic

Polecane posty

Gość kobieta zwyczajna
my i tak musimy sie stad wyprowadzic,moze nawet za dwa miesiace,a moze za pol roku one22-ale ty mnie na duchu podnosisz,naprawde dzieki,wkoncu do odwaznyc swiat nalezy,a ja wlasnie sobie dziwne wersje wymyslam,ze go prosze o podwiezienie,a ten mi mowi,ze niema czasu i zapyta zone czy mnie podwiezie hehe chyba bym sie zapadla pod ziemie

Gość kobieta zwyczajna
Albo ,ze mi jakos po prpstu odmowi

Gość kobieta zwyczajna
A tak w miedzy czasie czytam linka,dzieki serdeczne za linka,jest bardzo fajny:-)

Gość kobieta zwyczajna
A jesli przyzam sie mezowi, ze zrobilam to z pelnokrwistym gniadoszem, to mi wybaczy? Ten ogierek byl cudowny, taki namietny, nawet pan Ryszard, który waży ogórki w Kauflandzie byl od niego gorszy

Gość ania kawał drania
nie uwiodłam żadnego sąsiada jak do tej pory ;) skoro sie niedługo wyprowadzacie to hajda nie zastanawiaj się za długo

ten ostatni kutas to podszyw.Pewnie sasiad z innej klatki który kombinuje jak Tobie zaproponowac podwiezienie

ania kawał drania To sorry. Tzn: musisz to zrobić - jak fajny.Raz się żyje-MEMORY

Gość ania kawał drania
wzięłam sie jednak za synka naszego sąsiada, slina mu leci na mój widok, szkoda, że dopiero ząbkuje

Gość ania kawał drania
e nie chcę sobie pokompilkować ja w przeciwieństwie do zwyczajnej dopiero sie wprowadziłam,ale nie martw się oprócz sąsiadów są inni faceci nie próżnuję :P

Gość ania kawał drania
;)

Gość ONE22.
ja nie próżnuję i nie zdejmuję ręki z harpagana

A kobieta zwyczajna szykuje kolacje mężowi a mysli o sasiedzie dlatego nic nie pisze

ONE22. ja nie próżnuję i nie zdejmuję ręki z harpagana Co to według ciebie jest harpagan???

jak ma zone to sie odwal od niego tyle ci powiem.nawet jakby sie miedzy nimi nie ukladało to nie masz prawa niszczyc czyjegos zycia,jej zycia.w kazdym zwiazku pojawiaja sie problemy,ale do poki własnie nie pojawiaja sie takie jak ty to jeszcze moga cos naprawic. znajdz sobie samotnego faceta,albo zadzwon do meskiej dziw...jak jestes w potrzebie(wiadomo,wszyscy jestesmy ludzmi),a nie komus chcesz zrujnowac zycie.

mazda323j Chyba nie lubisz tych tematów co????

Gość ania kawał drania
ktos się mazdzie chyba wpier olił w zwiazek :(