Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna baranka

Jacy sa faceci spod Barana?

Polecane posty

Gość Dziewczyna baranka

Moj chlop: uzalezniony od gier komputerowych, malo pijacy, szczery do bolu, duze poczucie humoru, zdecydowany

Gość agresywniiiiiii

Gość Dziewczyna baranka
niestety capi jak tryk:o

Gość loompjf
uparty, kłamczuch, leniwy, egoista

Gość zjadacz pająków...
Po roku studiów przyjeżdża do domu studentka i od progu woła: - Mamo, mam chłopaka! - Świetnie córeczko, a gdzie studiuje? - Ależ mamo, on ma dopiero dwa miesiące!

Gość jestem spod barana
i pije alkohol, chodze na dziwki, slucham czesto muzy, udaje cwaniaka, klne

Gość Dziewczyna baranka
Tez sie z tym zgadzam, plus wybuchowy - nie daj Boze cos mu idzie nie po jego mysli uuuu

Gość agresywniiiiiii
i do tego klamia

Gość Dziewczyna baranka
Ja z K jestem juz 4 lata, ja jestem rak a on wlasnie baran i czasem jest roznie

Gość Baran z wiosny
Ja nie chodzę na dziwki , nie umiem kłamać i nie kłamię , nie piję nie palę nie gram w gry komputerowe nałogowo ( czasem pogram w jakieś klasyki z lat 90tych takie na 3-4 wieczory raz na miesiąc ) , bywam impulsywny . Czasem zastanawiam się czy żyję ;)

Gość Dziewczyna baranka
Co to znaczy ze zastanawiasz sie czy zyjesz? Ja ogolnie b lubie barany(obie plcie za szczerosc i za to ze maja tzw. jaja, na pewno nie sa to ludzie cieple kluski)

Gość Dziewczyna baranka
chodzi mi o to ze czasem sama robie z siebie kurwe i upijam sie do nieprzytomnosci

Gość Baran z wiosny
Jak nie pije nie pali nie ćpa (tego również nie robię ) nie gra w gry komputerowe czy uprawia hazard to nie żyje :D

Gość Dziewczyna baranka
No wlasnie hazard tez lubi a jak sie upije to niestety jest nie soba, wlasnie niemily i ironiczny. Kucze kilku moich kplegow barany, tez tak sie zachowuja. barany, nie mozecie pic:D

Gość Dziewczyna baranka
Czesc Joe:) a jakie kobitki Ci sie podobaja, z jakimi chcialbys byc na stale? czy Ty jestes raczej wierny czy nie?

Gość Dziewczyna baranka
A Ty Baranku z wiosny co lubisz u babek?:)

Gość życieJestCiężkie
Ja jestem z pod tego znaku..

Gość Baran z wiosny
Jestem absolutnie pokręcony więc , lubię najbardziej złośliwość czyli nieprzeciętny temperament oraz pogodę ducha .

Gość Dziewczyna baranka
Piszcie piszcie:) wiem ze nie lubicie gierek i falszu:D

Gość Baran z wiosny
Gierki to lubię ale do pewnego momentu nie lubię właśnie lecenia w ciula :D . Bo jak to śpiewali (skaldowie ?) nie chodzi o to by złapać króliczka ale by gonić go...

Gość Dziewczyna baranka
Fajne jest to ze nie jestescie skapi jak np. skorpiony:D

Gość psychiczna tortura orencz
impullsywni, zdecydowani, apodyktyczni, lubiacy miec kntrole nad sytuacja, malo ulegli, czasem egoistyczni, czuli, kochajacy na zaboj albo wcale, lubiacy czyste i jasne sytuacje. lubia alkohol, kobiety i dobre filmy. sentymentalni, lubiacy wspomninac, odnosic sie do przeszlosci. czasem zachowuja sie jak baba w okresie PMSu. Lubia czuc sie wazni, doceniani, byc rozpieszczanymi. Bardzo cenia sobie przyjazn.

Gość Baran z wiosny
Kobietom prezentów się nie kupuje co innego restauracje czy kwiaty ;) .

Gość Baran z wiosny
Tortura ma rację ;) ale z tym alkoholem to bym nie przesadzał ja wolę słodycze zwłaszcza ciasta i czekolady . Wódkę mogę trzymać pół roku w barku ale czekolada znika w 10 min . (jestem bardzo szczupły )

Gość Baranek baranka
Osoby z spod tego znaku jak i innych mogą mieć cechy wspólne i pewnie maja ( stąd horoskop ogólny) Ale wazne jest tez w jakim ascedencie był (chyba) księzyc jak się rodzili. Sa osoby spod znaku barana , ale księzyc mógł byc np. w raku, koziorozcu itp. i wtedy ich charakter się zmienia. Nie są do konca tacy sami. Czytałam kiedyś na ten temat, ale nie pamietam fachowych nazw.

Gość zjadacz pająków...
Entuzjastycznie nastawiony do nowej pracy akwizytor - sprzedawca odkurzaczy zapukał do pierwszych drzwi. Otwiorzyła mu kobieta, lecz zanim zdążyła coś powiedzieć ten wbiegł do domu, wpadł do salonu i zaczął rozrzucać po całym dywanie rozmoknięte krowie łajna. - Proszę pani, jeśli ten wspaniały odkurzacz w cudowny i genialny sposób nie posprząta tego, zobowiązuję się zjeść to wszystko - mówi podniecony. - A keczup pan chce? - Słucham? - Właśnie się wprowadziłam i nie podpięłam jeszcze prądu....

Gość Dziewczyna baranka
Baranie z wiosny moj chlop tez ciagle wcina slodkie i jest chudy jak nic. Jak WY to robicie?:D Torturo-a czy sa wierni? Napisz prosz:)

Gość Baran z wiosny
oczywiście horoskopy należy traktować z przymrużeniem oka , ale potwierdzam że posiadam kilka wyżej wymienionych cech co może być absolutnym zbiegiem okoliczności jak i cechą ludzi poczętych w lato :D.

Gość psychiczna tortura orencz
wierni jak psy! wlasnie o to chodzi - jak zdradza - od razu powiedza i odejda. Dlatego nie bawia sie w gierki i sciemy. Ogrrrrrrrrrromne poczucie humoru, troche ironiczne acz inteligentne;) Raczej domownicy, choc od obowiazkow domowych razej stronia;) czesto porywaja sie z motyka na slonce i maja slomiany zapal:)