Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi zostało puł hleba

Sklepy biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

sklep czysty ,przestronny,dobrze... sklep czysty ,przestronny,dobrze zaopatrzony w podstawowe artykuły, obsługa miła ,lubie naszą "Biedronke",w tej chwili nie może jej nie być!

Gość
emmm reklama? ja tez lubie biedronke, okazuje sie ze za 2 pelne siaty zarcia place ok 20-30 zł:)

nie reklama ale tutaj niech sie wypowedza miłosniki biedronek:)

Gość omega luzzz
stołeczek z narzedziami 10 zł zestaw -tablica magnetyczna dwustronna u nas 49 zł bluzy dresowe na zamek po 5 zł zestaw medyczny (nie wiem ile kosztuje)

Gość golaska w morde
U nas były śliczne damskie kalosze w kolorowe paseczki za 9,99(podobne na allegro są w cenach od 39 do 119zł), udało mi się też upolować kolorową tablicę znikopis ze stemplami i zestaw malarski - 8 stempli + kredki i farbki wszystko po 9,99 zł smile

Gość
hmmm jaki zestaw medyczny?? i niezniszczalne patelnie teflonowe za 20/kg, mam od roku i naprawde sa niezniszczalne!

Gość golaska w morde
medyczny do samodzielnych operacji:) domowym sposobem

Gość naficonnaa
widze że w każdej biedronce było co innego. U mnie (Siedlce) były: torby dla dzieci (po 5 zł), kilka plecaków malutkich, skarpetki (1zł). z zabawek były kolorowe stemple (10 zł), piankowe budowle (farma, posterunek, zagroda dla kucyków) po 20 zł, samochód sterowany pompowany za 30 zł (niestety tylko cena pozostała), zestaw weterynarz za 15 zł, jakieś tam części ciała człowieka. Szkoda że u mnie nie było kuchnii lub domku dla lalek.

Gość eolovsa
He,a na Popowicach koło garncarskie po 10 zl.. Udalo mi sie kupic ostatnia kuchnie i jestem zachwycona/.Nie wiedzialam o promocji a koleżanka wczoraj kupila kuchnie dla corci i mowila ze jest pod wrazeniem ze taka ladna i duza.Dzis udalo mi sie dostac-30 zl a kosztowala chyba 89zlsmile smile Schowam i bedzie "na zaś"na prezent. Mebli nie widzialam w zadnej z 3 wroclawskich Biedronek. --