Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinowadwudziestoczterolatk

-OBCHODZE DZIS 24. URODZINY- I...

Polecane posty

Witam Was:) Obchodzę dziś 24. urodziny i poza rodziną nikt o mnie nie pamięta, w sumie kto ma pamiętać, jak nie mam żadnych znajomych... Od 4 lat kocham jednego chłopaka, a nie jesteśmy już razem od 2 lat. Spotykam się przez ten czas z innymi facetami, ale to nic nie zmieniło... Jakiś czas temu on odezwał się do mnie (dodam, ze nie widzieliśmy się przez ten czas), mówił ze tęskni, nie może zapomnieć, to dało mi iskierkę nadziei... Spotkaliśmy się, długo rozmawialiśmy, zaczęliśmy się całować a później kochać, było cudownie... (zdradził swoją dziewczynę ze mną, to do mnie nie podobne i nie jestem z tego dumna) Ja głupia myśląc, ze z tego coś jeszcze możne być powiedziałam mu wszystko co do niego czuje, a on przestał się odzywać... Pomimo tego nadal go kocham i nie mogę zapomnieć... Musiałam to wreście z siebie wyrzucić, bo nawet nie mam komu tego powiedzieć i się wyżalić:( heh żałosne te moje życie...

a ja myślałam, ze jestem jedyna :(

Gość laluniamartunia
Weź się zbierz w sobie a nie takie farmazony piszesz. Twoje szczęście zależy tylko i wyłącznie od ciebie, więc zacznij coś robić!

A Ty myślisz, ze ja poza tym nic nie robię. żyje normalnie studiuje, pracuje itp. ale no nie mogę przestać go kochać pomimo tego wszystkiego :( nie potrafię zapomnieć..

Czuje się wykorzystana i upokorzona, powinnam go znienawidzić za to, wiem powinnam ale.. Po co on się do mnie odzywał po tylu latach milczenia...:(

Gość fgdfdsdsdf
24 urodziny to osttani dzownek zeby wziac sie za siebie... zajmij sie rozwojem duchowym, to sie wyleczysz ze wszystkiego. nie szkoda ci zycia na jakiegos dupka? :D i ogolnie na chlopakow???????? przeciez samej jest super!!!!

Dzięki. a co powinnam zrobić?

Samej wcale nie jest super, gdy wszędzie tyle par szczęśliwych

tez pytanie. co miałam zrobić heh Jak ja jestem w nim zakochana... :(

Gość sto lat.....
sto lat ..... w tej naiwności On i tak nigdy nie wróci, nie masz co żyć złudzeniami.