Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noc listopadowa

Jestem brzydka a mimo to zakochał się we mnie

Polecane posty

Gość noc listopadowa

Jestem pasztetem. Mam 15kg nadwagę, obgryzam paznockie i skórki, krzywe nogi, sflaczały brzuch, cellulit, brzydką twarz a on zakochał się we mnie. Pracujemy razem, przystojniak, pewny siebie, dzwoni, martwi się o mnie, często do mnie zagląda. Co on we mnie widzi?

Gość lejen
kolejna sztuke do zaliczenia, widocznie jest uparty

Gość ssoeoesose
przypuszczam,ze jakas mu nie dala to sie toba zadowolil albo tez widziw tobie to co inni nie widza, zapytaj najlepiej jego

Gość noc listopadowa
Gdyby chciał mógłby przeleciec każdą ładniejsza. Ja zadna miss nie jestem. Zresztą pasztety chyba nikogo nie pociągaja.

Ja tez nie jestem ładna , praktycznie to jestem brzydka i co mam chlopaka za ktory uchodzi za przyystojniaka:)

Jeżeli nie nadinterpretujesz jego zachowania wobec Ciebie to zapytaj się go wprost co jemu się w tobie podoba.

Gość 909
współczuje facetom - jak można być z brzydką kobietą? to przecież nienaturalne

Gość lejen
kazdej ladniejszej przeleciec nie moze, glupia ddzewczyno tylko takie ktore sa niedowartosciowane, dobry cwaniak musi byc!

Gość pupa77
Mi się wydaje że nie jesteś pewnie taka brzydka jak piszesz...

Gość ..Wielki..Zderzacz..Hadronów..
jestes jebnieta kretynka i debilem pojebanym! TY uwazasz ze jestes brzydka! on widac tak nie uwaza! moj chlopak tez uwazal sie za brzydkiego i zastanawial czy ma u mnie szanse a mnie jego wyglad podnieca i podniecal strasznie od pierwszego spotkania i zobaczenia bo taki typ kreci mnie najbardziej!dlatego zastanow sie kobito

Gość ogrodnica
może ma zakład z kolegami z pracy patrz uważnie może coś zauważysz

Gość noc listopadowa
Pracujemy razem, nasze biura są obok siebie. Nieraz robimy razem jakis projekt, dużo rozmawiamy, żartujemy. Mozliwe że się we zauroczył? Ja nie mogę w to uwierzyć.

Gość noc listopadowa
Np. dziś miałam coś waznego do załatwienia. Od rana wydzwaniał, doradzał, a potem pocieszał bo nie wyszło. Sam zadzwonił. Nigdy nie miałabym odwagi dzwonić do niego. Zawsze on wszystko inicjuje.

Gość ogrodnica
pokarz zdjęcie

Gość fwefw
widocznie mu sie podobasz

Gość noc listopadowa
Ale co mu się we mnie moze podobać? NIgdy zadnego faceta nie przyciagałam wizualnie. naprwdę faceci nie lubią grubych kobiet. 15kg to nie mała nadwaga, to duży balast, którego nie łatwo ukryć. Już moja tusza dyskwalifikuje mnie u płci przeciwnej,a moje dłonie, obgryzione paznokcie i skórki, brzydko to wygląda. Takie kobiety jak ja nie przyciagają facetów. Nie wierzę też, ze leci na "środek" bo faceci to wzrokowcy. Poza tym, w firmie jest tyle pięnych kobiet, wolnych, do wyboru do koloru. A nie ta szkarada jak ja.

Gość jsff
a może założył się z kolegami? i takie historie się zdarzają :/

Gość noc listopadowa
To będzie bardzo głupi żart i wtedy załamie się całkowicie.

Gość njfoihw9cbvcskwjgb
E tam,ja poznalam swego wazac 83kg przy 170wzrostu. W niczym to mu nie przeszkadzalo, chociaz mialam takie same przemyslenia na poczatku tego zwiazku jak Ty:) Teraz moge ci powiedziec,zebys przestala sie zadreczac i zrozumiala,ze widac mu sie podobasz.

Gość gajajkkll
Może jesteś dowcipna i inteligentna? Miło spędza się z Tobą czas? Nie jesteś nudziarą oczekującą na zachwyty nad swoją urodą? Takie wypacykowane lallencje są czasem puste jak bęben. A ileż czasu można spędzic na kontemplowaniu czyjejś urody? Wszystko się znudzi poza inteligencją:)

Gość pupa77
Ja jak poznałam męża miałam 60 kg przy 153 cm wzrostu, wąsik, nigdy nie stosowałam makijażu, miałam grube owłosione nogi, cellulit, o poodgryzanych paznokciach to nie ma w ogóle co wspominac...

Gość noc listopadowa
Nie wiem jaka jestem w opinii innych. Mnei się wydaje że jestem strasznie nudna i nikogo nie ciekawi to co mam do powiedzenia.

skąd wiesz ,że się zakochał w tobie - może on cię zwyczajnie lubi?? Może lubi z tobą pogadać - lubi cię jako koleżankę , człowieka, przyjaciółkę- nigdy sie nie kumplowałaś z facetami??

Gość a dlaczego zaraz
Mam pytanie do pupy :D Piszesz, że miałas grube owłosione nogi. Co zrobilaś, ze schudły, bo schudły jak rozumiem?? jak pozbywac się owłosienia wiem. Ta pierwsza kwestia mnie interesuje. :D

Gość nie rozumiem was
wiesz to jest tak ze tak naprawde wyglad az tak sie nie liczy.wiadomo kazdy chcialby miec kolo siebie kogos nieodpychajacego ale zycie uczy ze nie tylko ladna buzia sie liczy.

Gość dfsdf
no cóż, mam podobnie, czasem jak patrze wlustro to sdie dziwie ze on wogole moze na mnie patrzeć

Gość blbelebeleble
łooo, faceci nie zawsze patrzyl na wyglad. moj mnie zostawil dla grubszej i raczej przecietnej ( choc wiele osob mowi ze jest zwyczajnie brzydka) i co wida ć ją kocha naprawde.