Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noc listopadowa

Jestem brzydka a mimo to zakochał się we mnie

Polecane posty

Gość pupa77
"Piszesz, że miałas grube owłosione nogi-" schudłam jakieś dziesięc kilo, to nogi tez schudły... Jak schudłam - ograniczałam jedzenie na noc, ale bez stosowania diet, bo od nich tylko tyję. Warto dużo chodzic, może byc rower, jazda konna...

Dziewczyno ale ty masz problemy ja mam 21 lat na razie bez pracy to i bez kasy bez prawie jakkolwiek wykształcenia ledwie maturę zdam i na studia się nie dostane o bo zawodowego to mam na papierku i tyle umiem teraz wygląd koło 90 kg metr 170 małe piersi bo 75 B brzuszek uda jak u słoniątka trądzik na twarzy dekolcie i plecach marne włosy o ubrania nie dbam bo wole styl sportowy w ogóle co ja znajdę w sklepach w rozmiarze 42 44 a co mam chłopaka!! Cud boski i to od 1,5 roku jest we mnie w paczony jak w obrazek św.Uwielbia mnie moją figurę piersi kocha i ta całą dla mnie koszmarna resztę jest na studiach informatycznych to znaczy że jest bardziej kumaty od de mnie a mógł się zabawić przelecieć i ciał mała było miło ale się skończyło ale nie niekiedy daje mu popalić mówię mu żeby znalazł sobie inną dziewczynę ale on nie chce bo mnie kocha !!Jak chcesz pogadać to na meila bo tu widzisz co się dzieje pozdrawiam

Gość gość
Jasne, bo jeszcze uwierzę. Kobiety jeśli nie posiadają urody ani kasy to są genetycznym odpadem wyeliminowanym z ewolucji. Cóż, ja jestem przeciętniakiem ale nie wyobrażam sobie być z pasztetem.

Gość gość
Widać ze trolling, to tak jakby biedny i brzydki facet miał u boku piękna dziewczynę tja ...

Gość gość
biedny i sredni ale dobry w lozku :)