Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczka24

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość samotniczka24

Jesteśmy ze sobą 2 lata a ja nie znam jego rodziców.Mieszkamy ok 300km od siebie a tylko studiujemy w jednym mieście.Byłam u niego na wakacjach kiedy jego rodzice wyjechali,on poznał moich rodziców kiedy przyjechał na wesele mojej kuzynki.Wiem że niedawno u jego brata była jego nowa dziewczyna,a jego brat jest młodszy od niego o 4lata wiec poznała 'teściów' a ja nie... jego mama przekazuje mi wesołych swiat przez niego i pozdrowienia jak do niego dzwoni a on jest u mnie ale czy powinnam o tym z nim pogadać?

Gość pejaonomato
No dla mnie to jest bardzo dziwne, bo ja poznałam rodziców mojego faceta po 2 miesiącach naszej znajomości.

Gość samotniczka24
a też mieszkacie tak daleko od siebie? bo w świeta to jedziecmy do swoich domów i nie spefdzamy tego czasu razem bo najczesciej w roku jestesmy razem ale tak sie zastanawiam...

Gość pejaonomato
Nie, my mieszkamy w tym samym mieście. Inaczej to sobie nawet nie wyobrażam, nie mogłabym być w związku na odległość :)

Gość samotniczka24
no to to co innego ,,w zeszłe wakacje to sie nawet dobrze złozyło że wyjechali i go odwiedziłam bez skrępowania,ale zastanawiam sie czy w te wakacje które planujemy nie wpadnie na to żeby nas poznać czy bedzie czekał na 'wolną chate' kiedyś powiedział że sa tego plusy że mieszkamy razem na studiach daleko od domów bo nie moglibysmy tyle czasu razem spedzac a na pewno zostawac na nocki tak czesto bo jego mama krzywo by patrzyła ale jak mi powiedział że na jeden dzien wpadła dziewcz7na brata która jest z nim pare miesiecy to mi troche przykro teraz...