Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lee Jordan Jr.

Na solarium chodzą puste laski

Polecane posty

Gość Lee Jordan Jr.

Moim zdaniem na solarium, a zwłaszcza regularnie, chodzą tylko puste laski które nie mają nic do powiedzenia poza chwaleniem się długością tipsów i krótkością spódniczek. Ludzie, co was napadło, żeby się do murzynów upodabniać? Michael Jackson się wybielał, a wy zupełnie na odwyrtkę? Jak widzę te różowiaste dziunie z torebuniami i w spódniczkach że pół d**y-oczywiście też opalonej-widać, ogarnia mnie pusty śmiech. Nie lepiej poczytać książkę albo pójść do kina zamiast leżeć w elektrycznej trumnie i wyglądać jak Queen Latifah (włącznie z kształtami, w przeważającej ilości przypadków) ?

Gość zizuziza
No i....???Wyżaliłaś się już? Tak sie składa,że ja chodzę do solarium i nie noszę spódniczek i nie mam tipsów!

Gość a ja uważam że jak ktoś
pójdzie raz na jakiś czas to ok,ale nie rozumiem dlaczego niektóre chodzą ciągle i upodabniają się do rodzynków :O Obleśnie wyglądaja te neinaturalne pomarańczowe ryje,obciachowo i sztucznie,szczególnie o tej porze gdy wiadomo,że nie opaliły się tak na słońcu.Nie rozumiem tej mody i mam nadzieję,że jak najszybciej minie bo rzyhać mi się chce jak widzę te zjarane mordy,jeszcze czasem do białych włosów :O

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
LEE JORDAN...żal Ci dupę ściska bo nie chodzisz,bo pewnie nie możesz bladziochu!

dla mnie to tez jest przegięcie, jak ktos chodzi regularnie, przeciez to tak szkodzi skórze, że masakra!! W Ameryce juz wycofują solaria, ze względów zdrowotynych! Ja osobiscie też chodzę, ale tylko wtedy kiedy naprawdę musze, tzn jakas ważna uroczystosc, ze trzeba sie pokazac.

Gość Lee Jordan Jr.
Nie, kretynko/kretynie. Żal mi d**ę ściska, jak widzę, że społeczeństwo upada coraz niżej i otaczają mnie same różowe flądry z większą ilością makijażu niż mózgu. zizuziza - Czyżbyś miała wobec tego krzywe nogi i obgryzione paznokcie? :D Faktem jest, że opalenizna jest dla plebsu, co pracując w polu dawniej się opalał przymusowo.Teraz kanon urody-wyglądać jak budyń czekoladowy dwa miesiące po terminie przydatności do spożycia. C'est la vie-jak ktoś intelektem nie błyszczy, co najwyżej d**ą świecić może...

Gość marek1122
lee...ciągnij druta bezmózgu!

Gość pipa rapa
lee jordan się nie musi opalac na solarium,bo się opali w polu przy sianokosach! hhehehehehehe

Gość Lee Jordan Jr.
tak,będę zbierac siano i się opalę na mahoń,a co ? a i jeszczę lubię jak mi sie kłos w gacie zapląta!

Zgadzam sie z autorem..kanonem urody nie jest spalone ciło tylko zadbane, jedrne i milutkie;-)Od wieków panie ktore chciały byc piekne unikały słonca ..a co teraz mamy? solarke, wylegiwanie sie na słoncu...fakt chwilowo to ładnie to wyglada..ale co za kilka lat?..skóra pomarszczona, rak, zmarszczki..kobietki dbajmy o siebie i nasze ciało ale inaczej..nie umartwiajmy go palac je;-)

ja chodze na solarium od czasu do czasu,w lato sporadycznie a zime czesciej,chociazby po to zeby sie wygrzac,i tak jak powiedziala poprzednicza tez nie mam tipsów i nie nosze spodniczek,a na twarz nie nakladam tony fluidu tylko sam tusz.chodze i wcale nie wygl;adasz jak sztuczna lala.jak sie chodzi z umirem to wyglada sie dobrze!

nie ma Mizi chyba sie wkurzyła na docinki pomaranczy;-) a co do solarki to fakt zdrowia i urosy nam nie dodaje;-)

kurwa! zaraz mnie trafi! czy wy ludzie nie macie innych zmartwień! siedzą i wpierdzielają sie w zycie innych! no zesz kurwa! czy chodzenie do solarium jest przymusowe??? no pytam sie! nie! więc co was kurwa obchodzi kto, kiedy i po co do solarium chodzi! chce to ide, nie chce to nie i h wam do tego!!!!

Gość święta racja
!

Gość Lee Jordan Jr.
Wobec tego nie wpierdzielaj się w post który uważasz za niepotrzebny :) A podszywkom thanks from mountain.