Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Znajomym wpadł piorun do pokoju!

Polecane posty

Właśnie wróciła moja matka i mam fajnego newsa :P Mówiła, że jej koleżanka z pracy mieszka na wsi. I była wielka burza wczoraj wieczorem. Miała w pokoju otwarte okno, na ziemi leżał komputer i w pokoju był jej ojciec. I nagle trzask, piorun wleciał do pokoju, odbił się od komputera i wyleciał. Facet, co tam był, mało nie umarł i nie mógł się ruszyć z miejsca przez pół godziny. Ja bym tam zawału dostała :P

Gość anniołek
takie przypadki sie zadrzaja na szczescie rzadko

Gość anniołek
w moim miasteczku kilkanascie lat temu byla burza. w jednym domu na poddaszu bylo otwarte okno. tez wlecial piorun , poddasze bylo zrujnowane czesc dachu zerwana

Gość allleeeee
też o czyms takim slyszalam, to tzw, pioruny kuliste, ktore zawsze wracaja tym samym torem, i nie mozna ich np. zlapac bo moga "wybuchnąć" gdzieś mi sie obilo o uszy ale nie wiem czy to prawda

A ja własnie podczas tej wielkiej burzy siedziałam w oknie, pisałam esemeski i kamerowałam pioruny. Dopiero, kiedy piorun walnął w smietnik pod blokiem się wystraszyłam i schowałam :o :D

Gość zieeeeeeeeeeeeew......
Raz podawali jak piorun zabił faceta w kiblu. Burza była, pizło w wentylator na dachu bloku i zleciało w dół, faceta znaleźli siedzącego na muszli, już nie żył, przyczyna zgonu - porażenie piorunem

Gość wróżbita..........
Z Każdym Dniem... kamerowałam pioruny:o matko:o

Gość anniołek
to na 99% piorun kulisty. kiedys w tv ogladalam program o burzy , wypowiadalo sie babka co plywala motorowka na niebie nie bylo ani jednej chmurki, sloneczko, a w jej motorowke uderzyl wlasnie piorun klisty. i to pioruny kuliste wpadaja do domow

Gość 1/10...
:p

Też mówiłam mamie, że to mógł byc piorun kulisty(bo razem ogladalysmy o tym zjawisku program^^), ale powiedziała, że to raczej nie to, bo po pierwsze, nie było to kuliste, tylko długie, po drugie - nie poruszało się, jak mu się chciało, tylko walnęło w pierwszą rzecz, jaka ja przyciągała, po drugie, nie wydawało dzwięków.

Gość anniołek
to moze mogl byc rzeczywiscie inny piorun

Gość wpadł przez okno
a powiedział chociaż 'dzień dobry'???

Z każdym dniem... pisałaś ze mną.... jako Jimeną Właśnie chciałem ci powiedziec Przepraszam :( :( :( jeśli przyjmiesz przeprosiny. Z tej aborcji..... i tego wszystkiego robiłem sobie nie złe jaja z ciebie też.

Gość stara na wsi
anioł i diabel, jesteś żałosny z tymi twoimi przeprosinami, zamknij sięjuż. Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, ale z 80 proc. tego, co tu się wypisu je (na kafe) to prowokacje albo inne zmyślone historie. Dlaczego tobie tak bardzo zależy na ujawnianiu się, masz jakiś problem ze sobą?

Gość Białoruska dziołcha
a co sie dzieje jak ten piorun wlatuje do pokoju?

Gość SASZAAA
pierdziele wczoraj u mnie byla TAKA BURZA!!! ZE SZOOOK!!!! nie dosc ze sama w domu to jeszcze pozno juz bylo!:-( mieszkam w Rewie nad samym morzem !!!! wrrrrr co za widok MASAKRAA!!!

Gość gość
moja babcia opowiadała że jak jeszcze była młoda to w nocy była burza. Rano szła do pracy po burzy nie było już śladu ładna pogoda i gdy otworzyła drzwi w jej stronę nad ziemia zaczęła lecieć ognista kula. Przestraszyła się szybko zamknęła drzwi i wtedy usłyszała huk. Pewnie to też był piorun kulisty