Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość arya

usuwanie pieprzyków..to ważne! odpisujcie mi proszę!

Polecane posty

Gość arya

Hey! mam 13 lat i chcę usunąć 59...wiem że to dużo...pieprzyków. Było 60 ale jednego już usunęłam chirurgicznie 8 miesięcy temu. Zrobiłam błąd bo nie smarowałam blizny przez pierwsze 3 miesiące które podobno są najważniejsze i blizna jeszcze jest ale mniejsza bo teraz ją smaruje. Podobno ma całkiem zejść wcześniej czy później bo jestem młoda i komórki skóry szybko się odnawiają...to prawda? nie wszystkie są do usunięcia bo są niebezpieczne, tylko dlatego że to dla mnie bardzo duży problem od zawsze...w tym roku muszę usunąć na pewno 4 czy 5 ( 2 na plecach, 2 na rękach i jeden na nodze) bo są niebezpieczne...da się usunąć 5 pieprzyków za jednym razem, to nie jest niebezpieczne? i można to robić laserowo czy wymrozić mimo tego że są niebezpieczne i w jednym przypadku (na ręce) wystające?? (chciałabym chirurgicznego cięcia uniknąć)...i mam 9 na twarz i 8 na szyj absolutnie muszę je w te wakacje usunąć (mieszkam we Włoszech i do Polski jadę tylko w wakacje) mogę w jednym posiedzeniu usunąć 8 a w drugim 9? nie zemdleje? mam nadzieje że się nie pogubiliście XD odpisujcie mi proszęęę!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować