Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scholastka21

ODDZIAŁ PATOLOGII CIĄŻY POZNAŃ UL.POLNA

Polecane posty

Gość Scholastka21

Witam, jestem w 34 tyg ciąży i właśnie się dowiedziałam, że mój syneczek jest dwa tygodniej mniejszy niż powinien i wyniki moich badań nie są zadowalająca,w związku z tym mój gin skierował mnie od poniedziałki na obserwację na Polną na oddział patologii ciąż, Nigdy nie byłam w szpitalu, i trochę się boję, czy któraś z was leżała na tym oddziale?? będę wdzięczna za wszelkie informacje: jak tam jest, jakie pokoje, ile się mniej więcej leży, w ile osób itp. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :)

Gość ja tak miałam
codzienne obchody i badania przy studentach :o

Gość nie jest tak żle
na patologii personel bardzo miły i szybki - moze dlatego,ze to oddzial ordynatora? ;). Badania w odzielnym pokoju i przy asyscie paru osob, ale nie studentow ( zreszta zawsze mozesz powiedziec, ze na studentow sie nie zgadzasz, ale pewnie zachwyceni nie beda) pokoje 4 - 5 osob - komfort sredni. Czas pobytu zalezy od wieku ciazy i stanu zdrowia. Nie wspominam najgorzej. Za to bron sie jak mozesz, zeby po porodzie nie wyladowac na III odziale polozniczym. TRAGEDIA te wydry piglu i polozne, to sie z powolaniem minely one w obozie koncentracyjnym powinny pracowac. Zero pomocy i wspolczucia, zadnej wrazliwosci i jeszcze suki bezczelne i aroganckie a brzydkie...

Gość apup
upupupupup