Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WARSZAWA MIESZKANIE WYNAJMĘ

POSZUKUJE MIESZKANIA DO WYNAJECIA W WARSZAWIE PILNIE OD ZARAZ!!

Polecane posty

LUDZIE POMÓŻCIE!! W CZERWCU JA, MOJ CHŁOPAK I MOJA KUZYNKA WYJEZDZAMY DO WARSZAWY NA STUDIA NO I DO PRACY... POSZUKUJ Ę OD ZARAZ MIESZKANIA DO WYNAJĘCIA W WARSZAWIE DZIELNICE: OCHOTA WŁOCHY WOLA URSUS. 2 POKOJE, KUCHNIA, ŁAZIENKA, UMEBLOWANE, AGD. CENA DO OK.1100 Z CZYNSZEM PLUS OCZYWISCIE RACHUNKI. PATRZE PO OGŁOSZENIACH ALE NIC KONKRETEGO NIE MA I SAME AGENCJE!!! MOŻE KTOŚ Z WAS DYSPONUJE TAKIM MIESZKANIEM ALBO ZNA KOGOS, ORIENTUJE SIĘ... A MOŻE ZNACIE JAKĄS STRONKE INTERNETOWĄ, PROSZE POMÓZCIE JESTEŚMY ZDESPEROWANI...

NIECH KTOŚ NAM POMOŻE

Gość akatos
Ale ja się zdecydowanie zgadzam. Poza miastem warunki do są znacznie lepsze. Zresztą - jeśli mieszkanie kosztuje Ponad 140 tysięcy mniej, a ma lepszą lokalizację, wyższy standard, to po co komu Warszawa? To już lepiej do tej pracy dojeżdżać.

Gość gość
Pod Wawą masz zdecydowanie lepsze warunki. Gdybyście mieli zdolność to warto nawet kupić - w radzyminie mieszkanie kosztuje ponad 4k za metr, w nowym budownictwie, w świetnym standardzie, tak więc chyba warto, prawda?

Gość gość
nie warto w Radzyminie bo to zad***e. na 1100 to mozesz wynajac pokoj w piwnicy a nie M2 w wawie

Gość MichałWaw
Ja wynająłem ze stronki ofertywarszawa.pl jest tam dużo okazji, mieszkań do wynajęcia w Warszawie. Zawsze polecam tą stronę znajomym

Gość Marlena123op
Polecam ofertywarszawa.pl wynajęli mi w szybkim tępie mieszkanie. a gdy przyjechałam z Hiszpani miałam zorganizowane spotkania z właścicielami wybranych mieszkań

Gość gość
Ja wynajmowałem mieszkanie w serwisie mieszkania24.com

Gość MartynkaS

Ja osobiscie znalazlam firmę która mi pomogła wyszukać tanio mieszkanie i wynajęłam na mokotowie za 1200 zł. ich strona to www.ofertywaszawa.pl czy jakos tak. za kwote 199 zł pomagali mi do skutku az sie zdecydowalam na wynajem konkretnego mieszkania z posrod wielu oferty ktore przebieralam u nich

Gość Dominik Piechocka

Polecam OfertyWarszawa.pl

Gość Tymoteusz Nowakowski

WYnająłem z ofertywarszawa.pl w szybkim tępie

Gość Ofertywarszawa.pl

Agencję poleciła mi znajoma. Miałam do wynajęcia dwa małe mieszkania. Udało się je wynająć dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze Biura . W szczególności dziękuje bardzo Panu Tomaszowi, który była bardzo zaangażowany był w poszukiwaniu potencjalnych najemców i zawsze służył pomocą.Zdecydowanie polecam ofertywarszawa.pl

Gość Plio

Zamiast wynajmowac lepiej wziąć kredyt i spłacać cos swojego, ja właśnie o takowy się staram w tej lokalizacji portpraski.pl

Gość rzeczywistosc
Dnia 22.05.2009 o 21:46, Gość WARSZAWA MIESZKANIE WYNAJMĘ napisał:

DO OK.1100 Z CZYNSZEM PLUS OCZYWISCIE RACHUNKI.

hahahahaha

Gość Mateusz

Polecam pomoc biura. Ich strona to bodajże ofertywarszawa.pl jakoś tak. pomagają wyszukiwać mieszkania proponują je i umawiają na wybrane. Prowizja nieduża opłaci się 

Gość Jaś

zlec poszukiwania na ofertywarszawa.pl pomogą Ci wyszukać i wybrać fajne niedrogie mieszkanie w dobrym położeniu

Gość gość

Sporo fajnych ofert jest dostępnych na stronie www.PromoOferty.pl więc może sobie tam zajrzeć i poszukać ofert. Mieszkania w różnej lokalizacji, zróżnicowany metraż, ale cenowo to bardzo dobrze wygląda więc może tam sobie zerknij i poszukaj jakichś fajnych opcji.

Gość marek

Dużo fajnych ofert znajdziesz tutaj https://tur-nieruchomosci.pl/  duzo moich znajomych korzystalo z ich uslug, kazdy jest zadowolony