Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeeeeeee

pomóżcie ! nie wiem jaka siećć

Polecane posty

Gość kurczeeeeeee

witajcie zmieniam operatora. teraz jestem w plusie i nie wiem jaka wybrać sieć :/ która waszym zdaniem jest najlepsza? oprócz orange ;PP

Gość kurczeeeeeee
dziewczynki !!!

Gość kurczeeeeeee
no slyszalam ze fajna siec. a jak to jets z darmowymi? moja kolezanka ma 200 smsow do wszystkich sieci ale kumpel ma 500 smsów za 5 zł.. ale nie wiem teraz czy do wszystkich czy tylko do playa.. mozesz mi bardziej uswiadomic; ;))

Gość zostan w plusie
plus ma najlepsza oferte, super pakiety. Zadna inna siec nie ma takich pakietow i mozliwosc darmowego nr

Gość kurczeeeeeee
mnie*

Gość
play fresh: - minuta 29 groszy do wszystkich (pewnie beda jakies pakiety, narazie swieze to jest) - sms normalnie 9 gr do wszystkich, po doladowaniu w zaleznosci od kwoty dol, np. za 30zl doladowania masz 3 tys smsow darmo przez 30 dni do wszystkich - konto wazne rok po doladowaniu play oferta na karte tam maja jakies pakiety 100 min do playa za 5 zl czy cos ja przeszlam przez wszystko play narazie mam i jest ok

Gość
w plusie bylam i tam nr "darmowy" jest przez miesiac jesli akurat trwa promocja i jesli doladujesz za 50 zl, zreszta po 30 min i tak przerywaja polaczenie i potem sa problemy zeby sie ponownie polaczyc...

Gość pajak
najtansza jest moja sieć , i niezawodna , wszystkie muchy się łapia ....

Gość zostan w plusie
ja mam mix w plusie i jak dla mnie jest to najlepsza oferta: darmowy nr przez miesiac za 10 zl- nic sie nie rozłącza, gadasz ile chcesz. pakiet 500 sms do plus za 5 zl + inne pakiety. do innych sieci tez nei jest drogo ale nei pamietam stawki

Ja mam z HEYAH ale zmienię chyba na PLAYA - znajomi polecają Mi Playa