Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia.N

co to może być?

Polecane posty

Gość Klaudia.N

rosnący brzuch brak okresu 1miesiac temu palcówka co to może być?

a czy ta 'palcowka' byla w dni plodne? i kiedy powinnas miec okres? tak na wszelki wypadek zrob sobie test ciazowy. moja ginekolog mowila mi ze zna kilka pacjentek ktore zaszy w ciaze bo albo chlopakowi cos na palcach zostalo, albo gdzies w okolicy pochwy znalazla sie sperma. serio serio.

Gość Klaudia.N
ale ja jeszcze nie uprawiłam seksu i robiłam to sama.Więc z sąd mogła mi się wziąść sperma na palcu.Przecież w pochwie jej nie mam... to o co tu chodzi

Aaaa jak sama to nie ciąża :) może przez chorobe lub sterey, zmainy pogody rozregulował ci sie cykl? ja zanim jeszcze zaczelam brac tabletki to czasem ponad miesiac nie mialam okresu.

Gość Klaudia.N
nie miałam regularnej miesiączki ale fakt od dłuższego czasu mam kłębek nerwów ale denerwuje mnie ten dziwny brzuch jakoś tak rośnie do przodu jakby w ciąży ale miesiąc temu miałam okres a teraz jakoś nic.. i właśnie nie wiem co robić a przecież do ginekologa nie mam po co iść ponieważ jestem za młoda a testu ciążowego też nie muszę robić bo nie uprawiłam seksu tylko po prostu nie wiem co z tym brzuchem;/

tak czy tak idz do ginekologa. u mnie jak mialam 15 lat poszlam sama i mie przyjal bez problemu. moze masz jakies wzdecia czy cos. a bez lekarza to ja ci nie pomoge, bo nie wiem jak:(

Gość Klaudia.N
ale ja mam 14 lat a co mi ten ginekolog da... jutro pójdę pobiegać może jakoś przyjdzie okres co o tym myślisz?

Dziewczyno, jak to co Ci ginekolog da? Zbada Cię, może skieruje na badania hormonalne. Nie wolno takich rzeczy zaniedbywać!

Gość Dzisaj deszczowo jest
dziewczyno nie wymyslaj nie szukaj problemow jaka ciaza jak dziecko rozumujesz masz moze wzdety brzuch bo alo masz problemy z jelitami i zle trafisz a moze cos z jajnikami skoro okresu nie ma, jak masz tak nieregularnie miesiaczki to do ginekologa i nie pisz co mi ginekolog da podejscie glupiej dziewuszki da ci napewno Ci pomoze luteine przepisze na wywolanie miesiaczki

Gość Klaudia.N
ale ja się zapytałam czy od ćwiczeń fizycznych może przyjść okres?

Gość Klaudia.N
to co czytałam na temat luteiny to ona tak zbyt szybko nie wywołuje miesiączki to zależy od organizmu... a w przychodni też mogą wypisać luteine ?

Gość Klaudia M.
napiszcie coś...

Gość idz do lekarza i
nie pierdol glupot!