Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seela8

Jestem tak samotna ze chyba juz wezme kazdego faceta ktory mnie zechce

Polecane posty

Gość makgwajer
poka fote

Gość co za bzdury
nie wierze w taka desperacje przeciez to bez sensu:O

jak to sobie wyobrażam ? 1. Wbijam się w ciuchy w których wyglądam najlepiej i najlepiej się czuję. 2. Myślę pozytywnie, przyklejam uśmiech do twarzy i wybieram się do klubu w którym raczej będzie mi się podobać. 3. Będąc w klubie uderzam na parkiet i najlepiej tańczącego faceta przyciągam wzrokiem, po 3 piosenkach proponuję mu drinka 4. Po kilku godzinach mówię, że rano wstaję, tu jest mój numer tel i czekam :-)

Maciek jak by autorka była na tyle śmiała i atrakcyjna to by nie zakładała teraz tego tematu. Nie sądzisz że nie każdy ma na tyle odwagi, by tak po prostu pujśc i już zaczepić kogoś obcego.

Gość seela8
a po co fotka,nie wystawie siebie do oceny na portalu na ktorym teraz pewnie setka osob siedzi

Gość gość2
i wy narzekacie? młode i ładne? a co ja mam powiedzieć, skończyłam 36 lat i mimo, że nie jestem pokraką to nie mam żadnych widoków na jakiegokolwiek faceta? a nie mam wygórowanych wymagań.

kuźwa, ja to bym każdego wysłał do wojska na kilka miesięcy. Jak jest nieśmiała to ma się przełamać (i ch***) i sobie faceta wyrwać. :-)

Gość okta n
"byle byl porzadny i madry i nie odrzucal mnie..." no to raczej nie kazdego heheehe.

Gość seela8
Napisalam ze kiedys jak bylo towarzystwo to czesto chodzilam sie bawic. Niestety powyjezdzali lub pozakladali rodziny,maja wlasne sprawy. A jak wchodzisz do klubu to przy stolikach siedza paczki znajomych, na parkiecie tancza grupki. Nie wejde do klubu sama wystrojona i nie zaczepie przeciez jakiegos faceta...

a kobiety które same wchodzą do klubu to oczywiście są pogryzione od razu ?

Gość na dysce to wyrwiesz
co najwyzej jakiegos dupcyngiera

Gość seela8
Szczerze...nie widzialam nigdy aby samotna kobieta przyszla do klubu, siadla przy barze i saczyla drinka albo wyrywala faceta. Jezeli same przychodza to zazwyczaj wiedza ze beda tam jacys znajomi albo znaja barmanow,ludzi i traktuja klub jak 2 dom.

Gość okta n
Pewnie kieds mialas straszne wygorowane wymagania i sie przejechalas :) Jest jeszcze jedna mozliwosc. Zwracalas uwage na to co nie jest istotne do tego by stworzyc szczesliwy zwiazek.

Gość seela8
Okta...mozliwe

Gość okta n
Bo wy kobiety macie nasrane. Jest pelno normalnych mezczyzn, wcale nie jakis ofiar zyciowych, ale wy zawsze ogladacie sie za najwiekszymi palantami. Pozniej uzala sie tutaj pelno panienek i placze jaki ten swiat zly.

Gość zdesperowana i samotna...
a ja rozumiem autorke. jestem troche starsza i mam to samo. W tym momencie w sumie spotykam sie z kims takim, bez miłości, z nudów. Niestety obawiam sie że długo nie wytrzymam. Ale.... facet mnie olewa a ja za nim latam. A jak zerwe kontakt to nie będzie żadnego faceta. Wiec juz lepszy taki niz żaden. wiem wiem, kiedys bym tez powiedziała że to głupie. Ale po 3latach poszukiwania tego jedynego - mam już dośc. 3 lata ciągłych nadziei i rozczarowań to dla mnie za dużo. Znajomych już też nie mam. nie mam z kim iśc do kina, o imprezach już nie mówie.

wojsko by Ci się dziewczyno przydało. Jak czegoś takiego nie widziałaś, zo baczy że musisz szobaczyć na własne oczy. Spróbuj i tak nie masz nic do stracenia. (polecam "Kawaleria powietrzna. odc. 8 część 1" na youtube, od 4:00)

Gość bo tu chodzi o motylki
ja wybieram albo motylki albo nic. zero kompromisu

Gość seela8
Okta...Bylam w zwiazku jednym z facetem ktory na mnie nie zaslugiwal,oszukal,wybral inna, potem jeszcze bedac z nia zachowywal sie jak kretyn. Zmadrzalam wtedy. Bylam 3 lata sama. Po 3 latach poznalam bardzo wartosciowego czlowieka,calkowite przeciwienstwo tego 1 ale kiedy ja cos poczulam, on nie...Zostalismy tylko znajomymi. Przezylam to bo bardzo mi na nim zalezalo. Nastepnie pojawil sie inny mezczyzna ktory tez niczego nie mogl mi obiecac bo wyjechal na pol roku daleko raptem 3 tygodnie po poznaniu mnie. Takie dwa niespelnione zauroczenia z fajnymi facetami..to sie na mnie zle odbilo:( Teraz juz wezme kazdego

Gość okta n
Zdarza sie. Ja tez szukam i nie mam nikogo. Nie wezme jakiejs pierwszej lepszej lafiryndy, bo szkoda zycia na cos takiego. I co wezmiesz sobie pierwszego lepszego, ktory bedzie cie lal w ryj ?

okta n wierz lub nie ale nie kazda ma szczęscie trafic na tego normalnego. A im człowiek starszy tym trafia na coraz bardziej pokręconych. Nigdy nie patrzyłam na urode, kasę, majątek. Bo sama tego nie mam więc szukałam takich jak ja. Kiedyś wymagałam miłości, teraz tylko szacunku. i nie moge takiego znaleźć

Gość seela8
Kiedyś wymagałam miłości, teraz tylko szacunku. i nie moge takiego znaleźć podpisuje sie pod tymi slowami szacunek ,milosci nie musi byc

Gość okta n
A ja moge znalezc ? Dookola same idotki, ktore leca na kase i maja siano zamiast mozgu. Te porzadne zostaly wykorzystane i nie chca zaufac. I jak tutaj kurwa kogos znalezc ?

Gość seela8
Dookola same idotki, ktore leca na kase i maja siano zamiast mozgu. i te zazwyczaj maja fajnych facetow

Gość okta n
To sa zwykle kurwy i tyle. Pomiatam takimi kobietami. Fajnych facetow ? Nie wiesz ze swoj lgnie do swego ?

Gość hjhdjhjshfjsdjfsj
seela wydaje ci sie ze fajnych. przeciez to sa ladne puste lale a ci kolesie leca na ich sukowaty wyglad.sa siebie warci

Gość seela8
ale ja juz placze z samotnosci:(

psychomodelko bo jak sie nie ma nic, to człowiek sie zadowala takim byleco.