Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seela8

Jestem tak samotna ze chyba juz wezme kazdego faceta ktory mnie zechce

Polecane posty

Gość Left4Good
okta n...właśnie wiem, że ciężko znaleźć "normalną" Kobietę. Może i urażę Kobiety na tym topicu, ale z przykrością muszę stwierdzić, że dzisiejsze Kobiety pozostawiają wiele do życzenia (nie mówię, że i faceci nie) i faktycznie ciężko znaleźć taką z poukładaną główką to fakt.

Gość seela8
Tylko ze wiele wartosciowych kobiet jest samotnych..

Gość Left4Good
jfhsdjfhjhfjshfjsd...jak tak po prostu jest?? Znaczy się jeśli jesteś Kobietą to popierasz takie postępowanie i uważasz za całkiem nie odbiegające od normy?? Bo jesli jesteś facetem to doskonale wiem, co masz na myśli ;)

Gość Left4Good
Seela8...Pewnie, że i wartościowe Kobiety są samotne i to w tym najgorsze, bo przez pryzmat tych złych chwil nie mamy czelności spojrzeć świadomym wzrokiem na właśnie te normalne samotne...

Ale jedno jest faktem że wraz z wiekiem kobietom strasznie spadają wymagania dotyczące partnerów. Moja sąsiadka ma 32 lata i ani razu nie widzialem jest z chłopakiem aż w końcu się nią jeden zainteresował i uwaga po 3 miesiącach już ślub.

Gość dsvewrgergrg
alez wy pieprzycie. az zal dupe sciska.!! kobiety to puste dziwki, a wartosciowe skrzywdzone ojojojoj zal to czytac.naprawde. nie pomysleliscie przez chwile zew nikt was nie chce bo wiecznie jestescie w zlym humorze, w kazdym dopatrujecie sie zlych intencji. nie mowie zeby od razu ufac kazdemu ale do cholerki nie mozna kazdemu pokazywac sama mina: jestem zdesperowana. facetow nie kreca zdesperowane laski. no chybaze facet jest jeszcze bardziej zdesperowany. albo jestesfcie brzydkie, albo glupie. a nie, glupie na pewno. i brzydkie na 99%. poczytajcie lepiej kominka to moze cos wam zaswita w mozdzkach

Gość dsvewrgergrg
wartosciowe kobiety ktora sa samotne sa po prostu brzydkie. tak ciezko to pojac? zawsze zostaje zakon!

Gość seela8
Czuje sie jak dziwak. Od dwoch lat nie spotkalam sie z nikim, zyje rytmem praca, dom.ZAczyna mnie przerazac samotnosc.

Gość okta n
Niech kobiety maja jakies wymagania. Ale czesc z nich poprostu sama nie wie czego chce. Tzn. mysli ze wie.

Gość Left4Good
Seela8...wiem doskonale co czujesz i jak się czujesz, ale "ponoć" nic nie dzieje się bez przyczyny...

Gość Left4Good
"ponoć" ;)

Gość okta n
dsvewrgergrg juz wole nawet ta brzydka od jakiejs pustej laski z ktora sie bede meczyl.

Gość Left4Good
okta n...racja i nawet nie tyle, że wolę tylko świadomie wybiorę ;)

Gość seela8
Nigdy nie mialam parcia aby zalozyc rodzine, wziac slub.Nie szukalam faceta w tym celu. Jednak gdy widze ze moje kolezanki,jedna po drugiej zareczaja sie, wychodza za maz, rodza dzieci to zaczynam odczuwac przerazliwa pustke. Ponoc nic nie dzieje sie bez przyczyny....ja skladam wine na siebie. jest cos we mnie co nie pozwala drugiej osobie zaangazowac sie w relacje

Gość zapytajkaaaaaaaa
Co bys powiedziala na faceta ktory nosilby cie na rekach itd milaby jedna wade. Wlosy na plecach. :)

Gość Left4Good
Seela8...No co Ty, nigdy nie obwiniaj siebie samej. Wina zawsze leży po obu stronach i tego się trzymaj, bo to jedno jest pewne w związku :) I nie patrz na koleżanki, które wychodzą za mąż i rodzą dzieci, bo ja się napatrzyłem i dziś też widzę problemy i co u niektórych rozwody (ale to nie reguła).

Gość dsvewrgergrg
to wiadome. ale zawsze myslalam ze faceci szukaja ladnej i przynajmniej przecietnie inteligentnej. żeby z kims być ten ktośą chyba musi nam sie w jakims stopniu podobać. szukanie woreczka na wymioty od razu po seksie jest średnio przyjemne chyba. zreszta moj byly nie byl piekny dla innych ale dla mnie byl. mial jedna wielka zalete: nie uzalal sie nad soba i byl zadowolony z zycia. takze keep smile a na pewno znajdzie sie jakis krolewicz na bialym koniu :D

Gość okta n
Kazdemu podoba sie inny typ urody, kazdy zwraca uwage na cos innego i tego sie trzymajmy. Jednemu ktos moze sie wydawac atrakcyjny, a dla drugiego to zwykly pasztet. Kwesta gustu.

Gość seela8
Ten drugi facet, ktory nie poczul nic do mnie,powiedzial mi: jestes swietna dziewczyna,inteligentna .Wiem, ze mozna tobie zafac i wiem,ze moglabys dac mi gwiazdke z nieba ale niestety nie czuje tego samego co ty.... Rozstalismy sie w przyjazni, facet w porzadku ale nie moglam go zmuszac do uczuc przeciez:( Czasami do siebie piszemy, przykro mi ze nie wyszlo.Byl w porzadku, nie wykorzystal mnie, postawil sprawe jasno. Czuje zal ze tak wyszlo..

Gość Left4Good
No widzisz ale nic nie zrobisz niestety bo nie zmusisz nikogo do uczuć. Musisz trafić na tego właściwego, co z pewnością za niedługo się zdarzy :) Głowa do góry :)

Gość seela8
I wiem ze tak mysli. Lubi mnie, szanuje,ma o mnie bardzo dobre zdanie, ja o nim tez....tylko nie zakochal sie.Rozumiem go , nie ma co sie zmuszac.Rozumiem go bo facet szuka prawdziwej milosci. Ja bym np zmusila sie nawet gdybym nie poczula motylkow. W odroznieniu od niego nie szukam miloci. To byl ostatni facet do ktorego poczulam to cos,wtedy jeszcze wierzylam....po nim juz przestalam liczyc na milosc,wystarczy przyjazn...

Gość okta n
Troche dziwny on byl wg mnie. Moge ci dac gwiazdke z nieba ale nie czuje tego co ty ?????? Czy tylko ja widze tutaj sprzecznosc ? To jakis chwalipieta byl chyba.

Gość seela8
Left4Good...tak jak ty juz nie licze na milosc.

Gość Left4Good
Seela8...na początku przyjaźń to coś normalnego. Z czasem przeradza się w miłość i tak też będzie w Twoim przypadku zobaczysz :) Fundamenty muszą być solidne...

Gość seela8
Nie...ze je moglabym dac mu gwiazdke z nieba...

Gość Left4Good
okta n...Seela8 mogłaby dać JEMU gwiazdkę z nieba, ale on nie kochał i to wystarczy. Seela8...Nie wierzę, ale nie mówię, że nie jest możliwa...

Gość okta n
Doba przeczytalem jeszcze raz i przyznaje sie do bledu :D Chyba juz czas isc spac.

Gość okta n
No wlasnie nie zusisz nikogo do tego zeby cie kochal. Taki ten swiat juz jest. Tylko czy warto z tego powodu sie poddawac ?

Gość Left4Good
Moim zdaniem jest to wystarczająco dobry powód aby dać sobie spokój, bo co to za związek jeśli tylko jedno Kocha?? Uwierz mi znam to i nie jest to coś wspaniałego...

Gość seela8
Pewnie nie warto sie poddawac.Ja jestem juz zrezygnowana. Czulam ze to ten wlasciwy facet no ale wyszlo jak wyszlo...