tatarzynka 0 Napisano Maj 22, 2009 Witajcie, mam do Was pytanie - mianowicie, czy nie będąc w ciąży, a chorując na w.w chorobę można otrzymać wynik pozytywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatarzynka 0 Napisano Maj 22, 2009 hmm... nikt nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatarzynka 0 Napisano Maj 22, 2009 up... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 22, 2009 Nie wiem co to za choroba, ale jeżeli to nic wspólnego z hormonami to nie wpływa na wynik testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatarzynka 0 Napisano Maj 22, 2009 to jest autoimmunologiczne zapalenie tarczycy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma takiej możliwosci.... Napisano Maj 23, 2009 o ile nie bierzesz leków które mogą powodować podwyższenie HCG (są takie) wtedy wynik może być błędny, ale łatwo to skorygować idąc na bete do labu i powtarzając ją po 2 dobach - jeśli będzie przyrost to jest to ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach