Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumsanplumsan

prawda czy klamstwo?

Polecane posty

Gość gumsanplumsan

hmm wiec jakies prawie pol roku temu znalazlam u mojego chlopaka maile od jego przyjaciolki... tresc milosna o calowaniu i jak bardzo za nim teskni... wtedy byl u mnie akurat... gdy pytalam o tresc maili to klamal i w ogole podawal calkiem inna tresc itp.. gdy przyznalam mu sie ze widzialam prawdziwe powiedzial ze dlatego ze bal sie zebym sobie niepomyslala niewiadmo co to mi niemowil dla mojego dobra i ze jego to nic nieobchodzilo... minelo pol roku od tej sytuacji, i jestesmy razem, ale niema dnia zebym niemyslala o tresci tych maili i tym czy zdradzil czy nie...w ogole teraz ciagle jak mowi o przyjaciolkach to sie boje ze po prostu zdradzi albo cos... moze ktos moglby dac jakas obiektywna ocene na ten temat.. co zrobic zeby zapomniec i na nowo mu jakos moc zaufac?

Gość sdfsfs
?

Gość katarynka2929292992
pogadaj z nim

Gość gumsanplumsan
poradzi ktos?

Gość Pikfwa
realtywizm

Gość gumsanplumsan
czyli?

Gość ska...
gdy cie raz oklamal bedzie drugi i trzeci itd ... sorki, ale to prawda

Gość bylam z klamczuchem
jak klamie to klamie i tak już pozostanie

Gość gumsanplumsan
a jesli jednak chcial "chronic"?

Gość gumsanplumsan
najgorsze to ze mysli ciagle drecza a co jesli sie nieprzyznal, ale niemoglabym odjesc bo kocham

Gość chyba coś nie tak
moze nie bedzie mile co napisze.. ja znalazlam kiedys @ do bylej laski mojego wtedy faceta.. i o ironio to on pisal do niej ze mu sie snila nago.. my wtedy bylismy nad morzem.. nasze zycie seksualne nie bylo idealne-z @ sie dowiedzialam dlaczego.. koniec koncow doszlo do tego ze mimo ze bylismy zareczni wyprowadzilam sie, bo czulam ze cos jest nie tak,... i dlugo nie musialam czekac.. szukajac mieszkania natknelam sie na jego gg i czule wrecz mdle rozmowy jaka to ja jestem podla i jak on bardzo czeka zeby sie z nia spotkac byc, dotykac.. a mnie zapewnial ze nie ma z nia zadngo kontaktu - klamstwo ze sie nie spotykaja - klamstwo ze o niej nie mysli, nie pisze do niej - klamstwo aha, w tel mial ja zapisana inaczej jak moglam byc tak glupia i naiwna facet jak raz oklamie bedzie robil to ciagle a pierdolenie ze to to dla twojego dobra to jedna wielka sciema.. nie ma juz chyba normalnych wiernych factow

Gość gumsanplumsan
wlasnie tego sie boi ze gdyby rozmowy na gg zobaczyc to by juz koniec z nami byl... w ogole zdjecia jakis polnagich dziewczyn mial itp