Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwcwe

ludzie mają mnie za dziwadło

Polecane posty

ja napisałam, że potrafię czytać jedna dziennie:O dziewczyno, naucz się jednak czytać, bo mieszasz wypowiedzi

Gość do kate 21 no to
wlasnie nadszedl dzien prawdy, weryfikacja tzw...nie umiesz, poniewaz nikt tu nie napisal tego o czym mowisz one przynajmniej czytaja, a Ty nie potrafisz nawet tego

Gość jak ktos nie ma nic do
powiedzenia to nagle wali popieram tego, tamtego... ale przyznaj sie chociaz, ze cos przeoczylas..a i jeszcze jedno shizofrenie, a nie schizofrenie, jednak nie umiesz czytac:p

To ty chyba masz problem z czytaniem. Ty czytasz jedną dziennie. Łajdaczka jedną tygodniowo ale wierzy, że można kilkaset w rok. Dalej nie rozumiesz?

Gość ładnie parafrazujesz
i sie kobitka zirytowała, ale dobrze, ze docierają do Ciebie tłumaczenia,a po co te nerwy?

Błąd w nicku, z tym się zgodzę. 'Shizofrenia', nie 'schizofrenia'. Przepraszam, jestem po połowie butelki wina.

Gość alkoholiczka analfabetka
:O

Bo działają mi na nerwy tacy pseudointeligenci. Nie oglądałaś American Pie ani Piły, nie słuchasz techno? I co z tego, ja też nie! A jakoś nie czuję się (mam 22 lata) ani nigdy nie czułam dziwna! Ale to chyba zależy też od towarzystwa. Jednym słowem współczuję znajomych z klasy. I mimo wszystko pamiętaj, o gustach się nie dyskutuje.

no cóż, gdybyś przeczytała mój post uważnie, wiedziałabys, że stoimy po tej samej stronie barykady, że się tak kolokwialnie wyrażę

Gość bla bla blaaaaa

Swój post kierowałam do autorki topiku, która chyba gdzieś przepadła.

może się za bardzo zafiksowała... i nie mówię tego złośliwie, ale rozwala mnie takie podejście do tematu, zwłaszcza o tak późnej porze:O pójde chyba spaaać:] więc Tobie Kate życzę dobrej nocy:]

Gość będzie widowisko
..będzie widowisko :-P

Gość sorki
ale chyba nie chodzi o to....nie cierpię filmów typu American pie, techno..nienawidzę aczkolwiek lubię "Piłę" i chodziłam na dyskoteki a Monty Python dla mnie jest ok. Każdy z nas jest inny i tu chyba chodzi o charakter a nie upodobania, ludzie nie są az tak dyskryminujący że uważają za dziwolągów tych co słuchają czy oglądają coś innego niż ja