Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quekllla

moja wymarzona dzidzia?

Polecane posty

Gość quekllla

przepraszam z góry za tak głupi temat, ale ostatnio ciągle myślę o dziecku. nigdy nie chciałam miec dzieci, a tu nagle... obudzil sie we mnie wielki instynkt macierzynski!!!!! nawet zaczelam projektowac dziecku pokoik (jestem architektem). moj chłopak jak to zobaczył złapał się za glowę...

Gość tinkaaaaaa
poo*ebało cie ;/ bachory sa beznadziejne! przemysl to to zryjesz sobie zycie

Gość asiokrkrk
tinkaaaaaa --> masz zero wyczucia. lepiej zostac na starosc samemu? :/ proszę cie bardzo! zgnij w samotności

Gość modusksks
sliczna dzidziaa

ja w pazdzierniku wychodze za maz a myslimy ze od sierpnia zaczniemy sie starac o dzidzie :) tinkaaaaaa pewnie piszesz tak bo dzieci nie mozesz miec he he he

Gość do asiokrkrkr
a co to? dzieci sie ma po to, zeby nie byc samemu na starośc? od tego sie ma partnera bo dorosłe dzieci zyją własnym zyciem a nie są uwiązane na smyczy przy tobie!

Gość no normalka
"logika" staraczek- krytykujesz posiadanie dzieci to na pewno ich nie możesz miec, taaaa jasne.😴 :O

Gość masz rację głupi temat
najpierw dorośnij mentalnie a potem myśl o dziecku ( a nie dzidzi).

Dzieci nie są od podawania wody na starość, ale to nie znaczy, że mają cię zostawić samą gdy dorosną. Nie sprowadzajcie posiadania dzieci do posiadania służby albo zabawek. Niech złośliwe trolle się w końcu zamkną i zajmą się leczeniem swojej porypanej psychiki i urojonych problemów! Autorko - i dobrze - chcesz mieć dziecko - super. Dogadaj się z chłopakiem i próbujcie :) Powodzenia!

Gość no ale te staraczki
sprowadzaja posiadanie dziecka do tego, zeby mial im kto podac szklanke wody na starośc - czyli służby.

Gość no ale te staraczki
i całe zycie zyją zyciem dziecka zamiast swoim - zero zainteresowan, znajomych itp.:P dziecko opuszcza rodzinny dom, zaklada walsną rodzine i nagle rozpacz i pustka takiej mamuśki bo w końcu cale jej zycie kreciło sie wokól "dzidzi".

Gość rozsądekkkkk
tylko nie rodźcie sobie dzieci po to aby mieć oparcie na starość, bo ja tak cierpię i nie mam sumienia zostawić rodziców a im to odpowiada bo mają ze mnie darmowego parobka. Rozumiem pomóc rodzicom, no ale 24 godzin na dobę słuchać ich jacy to oni są wspaniali bo mnie zrobili to chyba przesada. Niechby nie robili, a co ja im kazałam czy co. Robili bo mieli przyjemność, a że byłam 3 dzieckiem i wpadką no to już nie moja wina.