Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Czy to może być cąża??

Polecane posty

Gość Kasiunia

Hej:) mam mały problem a nie mam z kim o tym pogadać... cztery mięsiące temu zrobiłam to chłopakiem bez zadnego zabezpieczenia i teraz się boję ze mogę być w ciąży... niby mięsiączke mam regularnie tylko drugiego miesiąca spózniła mi sie 5 dni... Zrobiłam dwa testy obydwa były negatywne ale nie wiem... Nie mam innych objawów prócz tego ze było mi kiedys nie dobrze... nie mogę iść do lekarza .... prosze doradcie mi coś

a okres jest typowy czy to plamienei tylko? Bo jesli normalny to znaczy ze w ciazy nei jestes

:O ja czytając takie teksty naprawdę myślę, że to bardzo naciągana prowokacja... wolę tak, niż myśleć że edukacja seksualna jest tu na poziomie podstawówki :O

ogolnie uwazam ze lekcje wychowanai sexualnego w szkoel powinny byc obowiazkowe!

obowiazkowe lekcje seksualne i na lekcjach biologi powinna byc zwrocona szczegolna uwaga na rozdział pod tytułem rozmnazanie ludzi jak czytam takie tematy to poprostu porazka, teraz dzieci (15 latki) biora sie za sex a nawet nie maja podstawowej wiedzy

Bo chodzi o to ze im wystarczy wiedza typu wiem jak wyglada sex i wiem ze jak facet sie spusci to mgoe byc w ciazy. i to wszystko co wiedza. ale rowniez zdarzaja sie dorosle kobiety kotre nawet nei iwedza jak wyglada u nich wydzielina plodna. nie mowei ze ja wiem wszystko bo ostanio sama shizuje i juz ktos wysmial moj temat ktory zalozylam kilka dni temu.

Gość a ja jestem matką
i dziwię się, że rodzice nie rozmawiają z dziećmi na temat seksu od wczesnego dzieciństwa. Oczywiście na miarę wieku dziecka. W nastoletnim wieku nie byłoby problemu kontynuacji tematu i "wstydu" rozmowy. Wstydzic to powinny się osoby, które tego nie stosują podczas wychowywania dzieci.

U mnei w odmu nei bylo problemu z tematami tabu. pamietam jak kiedys przyszlam z przedszkola i zapytalam sie amy co to jest sex bo gdzies to uslyszalam jak slzismy na ywcieczke z przedszkolankami :P no to moja mam wytlumacyzla m ito najprosciej jak mogla ale nei na pszczolkach itp. tylko po prostu ze chlopiec wsadza dziewczynce penisa... i naprawde jestem jej wdzieczna ze nie bylo tamtow tabu

Gość Kasiunia
okres mam normalny!!! i 15 lat tez nie mam skonczyłam juz 18!!!